Це не я, але у мене теж АВС, правда вже не люльки. Можу показати, тільки домовитись заздалегідь, бо не часто коляскою виїжджаємо, в основному своїм ходом біля дому)
Я поряд, на Алмазному
Вы довольны коляской? Как вам выходить с ней самой?
Воспитание двойни, тройни, близнецов
Розпочатий з @nata@, 07 лис 2012 14:52
808 відповідей у цій темі
#521Опубліковано 27 липень 2018 - 10:59
Вы довольны коляской? Как вам выходить с ней самой? #522Опубліковано 27 липень 2018 - 11:06
Я задоволена, але у мене другий поверх. Брала таку, бо вузький коридор і більше ніде її ставити, а кожного разу розбирати не хотілось. Спочатку раму вивозила, а малюків виносила в люльках. Тепер вивожу всю коляску, просто скочую по сходах, а малих виводжу.
Складається легко, в магазини заїжджає без проблем. З мінусів мілкий козирьок від сонця не спасає- купила додаткові капи. І прогулянкові сидіння не розкладаються, тільки нахиляються, але ми не спим на вулиці. #523Опубліковано 27 липень 2018 - 12:04
А спать в прогулках не удобно деткам если наклонить? Відредаговано lilia, 27 липень 2018 - 12:04. #524Опубліковано 27 липень 2018 - 14:23
В принципі, там положення як в автокреслі. Мені важко судити, бо мої спали лише пару раз, коли не встигали додому доїхати.
#525Опубліковано 27 липень 2018 - 14:30
Вот мне задачку задали))) А мне казалось это так удобно как раз))) #526Опубліковано 27 липень 2018 - 14:34
Поки діти менші, то краще, а як підросли, то виходить, що ніжки зігнуті в колінах ну і підняті теж. Хоча виробник пише про анатомічне положення дітей. Може й так. Просто незвично. )))
#527Опубліковано 27 липень 2018 - 14:39
Взагалі, я задоволена на всі сто. Під мої потреби АВС підходить повністю. Скільки я не дивилася, кращої для себе не знайшла. Хоча одразу була настроєна на Тако Дуос. Але поки лежала на збереженні зі мною лежала жінка, яка порадила цю, у неї дочка своїх двійнят в такій катала. І так вона переконливо умовляла, що я передумала))
#528Опубліковано 27 липень 2018 - 14:49
Я всё таки решила паровозик хочу, и думаю между ABS и Перего дуэт. Но там люлек нет, а цена такая же. Хотя вроде можно с рождения использовать. Но у меня роды будут не в Полтаве, потому нужно деток будет перевозить, а для этого наверное люльки нужны ж, ну или автокресла, но мы их специально покупать не будем. А где вы эту коляску покупали? Відредаговано lilia, 27 липень 2018 - 14:50.
#529Опубліковано 27 липень 2018 - 14:59 Как это у перего нет люлек? Есть и автокресла нулевки есть. Может вам посмотреть автокресла, которые можно ставить на раму. А к лету пересядите на прогулки. #530Опубліковано 27 липень 2018 - 18:41
Я брала на олх в Сумах. Привіз знайомий. В Полтаві тоді таких не було. Нову можна на замовлення привезти, але я вирішила зекономити. Якість німецька, рама ще не одну двійню переживе, а текстиль при бажанні можна замінити. Ми міняли клейонку на капах в прогулянкових блоках, бо пошкодили поки зберігали.
Якщо будете замовляти через інтернет, то дивіться щоб люльки були в комплекті, бо бувають і без.
#531Опубліковано 30 липень 2018 - 07:21
Я имею в виду, что Перего прогулка по цене как АБС прогулка+люльки)) Докупить можно всё, но коляску за 40 тыс грн. мне кажется покупать не рационально( А в АБС есть и люльки и прогулка и 20 тыс. (хотя и это мне дорого, ну а что делать), хотя задумалась уже над б/у. #532Опубліковано 30 липень 2018 - 08:29 Не понимаю вообще зачем покупать новую. Тем более, когда финансы в обрез. Вы найдете, куда пристроить разницу. Тем более, что рамы там мега надежные. Моя перега уже катает 4!!! хазяина
#533Опубліковано 30 липень 2018 - 08:59
Я и не сомневаюсь, что найду куда пристроить)) Я просто выше писала, что нужно будет малышей с другого города перевозить, роды будут не в Полтаве. Потому в прогулках Пережках наверное будет не удобно (не совсем на 180 градусов раскладываются). А покупать для этого автокресла - дорого. А в автокреслах гулять до весны мне кажется это не очень удобно, детки от ветра не очень защищены. Если уже докупать автокресла, то уж лучше люльки наверное, у них надёжнее, но дорого((. За раму я читала, тоже в восторге от неё, видно, что надёжная. Просто хоть новая, хоть б/у, но к Перего нужно докупать, и по цене это дороже будет(( Совсем растерялась)) Відредаговано lilia, 30 липень 2018 - 09:07. #534Опубліковано 30 липень 2018 - 09:54
Бу АВС можна взяти тисяч за вісім. І дешевше бачила. Там рама теж надійна. Якщо лишніх грошей немає, нащо гнатися ща новою? Весь внутрішній текстиль знімається і переться, при бажанні можна навіть замінити - в ремонті колясок хоч і перетяжку заново зроблять. )))
#535Опубліковано 30 липень 2018 - 10:13
Я за новой и не гонюсь, пока смотрю и преценяюсь. Потому и спрашиваю в группе, чтоб бывалые подсказали))) #536Опубліковано 30 липень 2018 - 10:54 Перега бу даойня до 7 тыс полный комплект. Но! Вы будете перевозить детей. Как? Автокресла 0+ нужны в любом случае.люльки не годятся. Если машины нет, можно взять в аренду. Если есть чвоя машина, то автокресла нужны в любом случае. #537Опубліковано 30 липень 2018 - 13:00 Якщо не будете далі катать малюків у машині, візьміть автокрісла в оренду на один раз і все. #538Опубліковано 30 липень 2018 - 13:28
Машина есть, но было в планах катать в люльках если нужно, или в прогулках разложенных если это Пережка (но это наверное не практично). #539Опубліковано 30 липень 2018 - 13:34
На 1 день не выйдет(( Но это вариант. Просто я ещё думаю если вдруг надо будет на Леваду в больницу сьездить или ещё куда-то, то всё равно какое-то место ребёнку нужно в машине. Вот как раз люльку и планировала использовать в этих целях или раскладные сидухи Перего. Короче делема)) Выбираю как машину)))))
#540Опубліковано 30 липень 2018 - 13:58 Я ложила детей в люльки и люльки фиксировала ремнями безопасности 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |