капець)) а ти часто бачиш на вулицях простих українських хлопців, які цілуються і обнімаються на лавці, або хоча б гуляють тримаючись за руки ?)))
Вот в этом то и дело! Не вижу и хочу и дальше не видеть ))
Нетрадиционные отношения между людьми, как объяснить ребенку
Розпочатий з Olga_pl, 08 тра 2010 11:57
800 відповідей у цій темі
#521Опубліковано 11 травень 2014 - 17:54
Вот в этом то и дело! Не вижу и хочу и дальше не видеть ))
#524Опубліковано 11 травень 2014 - 18:08 Если нам будут навязывать, что это норма Ага, а це нам нав'язує виключно Європа і США?)) #525Опубліковано 11 травень 2014 - 18:15
Ммм?) А разве нет? #529Опубліковано 11 травень 2014 - 18:29 У мене мабуть світогляд кардинально змінився.... Ви не переживаєте, що у нас онкохворі діти помирають, бо немає коштів на їх лікування, що бабусі шукають по смітниках їжу, що значна частина пенсії іде на ліки, а ви переживаєте за бородатих тьоть? Я вас розчарую, такого на вулицях не побачиш. Зато дуже часто можна побачити наших розмальованих і напів-одягнених туристок, яких французи сприймають за повій. Дивно, правда? Це ж європейці розпусні, не ми) Відредаговано Polinka78, 11 травень 2014 - 19:00. #530Опубліковано 11 травень 2014 - 20:09 Господи.... Да не существует понятий "норма", "плохо", "хорошо" и "объективно"!!! Все субъективно! Все нормы. Есть только "мне нравится" или "мне не нравится". П.С. Как обьяснить детям - вообще не вижу проблемы... Лучше моя дочь будет знать, что бывает и так. Лучше пусть будет извращенно-счастлива как ей хочется, чем прилично-несчастная и закомплексованная из-за чужих стереотипов и "правильностей".
П.П.С. А голос у бородатой тети - просто супер))))) #531Опубліковано 11 травень 2014 - 20:22 У нас полно реально бородатых женщин. Люди бывают и такими. Я работала с девушкой, которая имела приятные черты лица и в то же время у нее росла борода. Она бреется каждое утро и замазывает черную щетину толстым слоем тонального крема.
#532Опубліковано 11 травень 2014 - 20:25 Все так "разрекламировали" Кончиту - пришлось смотреть. Голос отличный, песня тоже. Красивый/ая. Конечно, в первый момент, удивление от бороды, а потом слышишь только голос. Кто хочет найти недостатки - всегда их найдет.
И я такую знаю. #533Опубліковано 11 травень 2014 - 20:38 Ф-сё. Докатились. ))) Поляки на пропагандируют полигамию. Збоченьцы . )))
#534Опубліковано 11 травень 2014 - 21:55 Да всегда как бы "Са̀домазохи́зм — сексуальное отклонение, заключающееся в достижении полового удовлетворения посредством душевного или физического страдания, причиняемого партнеру или самому себе в процессе партнерских взаимоотношений." я про девиации и без википедии знаю) но не всегда использование плетки в сексе является садомазохизмом
Как по мне, и "пропаганда" трансвеститов и нормальности гомосексуальных отношений - это уже слишком.
это ты про победу на Евровидении этого года? ты реально считаешь это пропагандой? #535Опубліковано 11 травень 2014 - 22:10
тобто те, що ці люди вимушені приховувати свої емоції - це нормально? Тому що ти не хочеш цього бачити? Чудовий аргумент. А я може не хочу бачити і як звичайні пари за ручки ходять і цілуються, нехай це роблять вдома. А то якщо ти вважаєш толерантні відносини не правильними, то тоді і секс. меншини не повинні до тебе відноситись толерантно. От тільки нікому не хочеться чути у свій бік "фуфуфу" від суспільства #536Опубліковано 12 травень 2014 - 06:04
Я у Аліси питала,хто це-вона сказала спочатку тьотя,потім дядя.І абсолютно не зациклилась) #537Опубліковано 12 травень 2014 - 21:24
это пока. А вот мой 10-летний сын явно бы поинтересовался. #540Опубліковано 13 травень 2014 - 07:34
естественно, Европа. И США 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |