Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5789 відповідей у цій темі
Доминика
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 15 вересень 2023 - 10:00
Підскажіть, що це
Сьогодні вдень 2 рази оплачувала проїзд в транспорте картою, білет отримувала.
Вечером прийшло 2 повідомлення, операція відхилена, невірний cvv.
Чи не заблокують мені карту на 3 раз?
В магазинах розраховувала сь, то Смс про зняття приходили відразу.
в мене таке було с картой Приватбанка .я дзвонила в банк .сказали що транспортна компания .десь неділю дві в вечері приходили такі смс
Доминика
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 15 вересень 2023 - 10:25
Потрібно номер телефону інструктора по водінню .машина синя джилі
Опубліковано 16 вересень 2023 - 09:23
Порадьте майстра з компютерів, до кого зверталися. Висне копм, не працює частина програм
Опубліковано 16 вересень 2023 - 10:08
Порадьте кафе куди можна сходити с дітьми 5-ти, 3-х рочків? Щоб і батьки могли посидити і дітей зайняти. Дякую.
Опубліковано 16 вересень 2023 - 13:42
Порадьте кафе куди можна сходити с дітьми 5-ти, 3-х рочків? Щоб і батьки могли посидити і дітей зайняти. Дякую.
Монтана
Опубліковано 17 вересень 2023 - 13:29
Монтана
Підтримую
Монтана піца, та що біля театру Гоголя має кімнату з батутом і камерою, а батькам в залі транслюється по телевізору
Опубліковано 18 вересень 2023 - 15:48
Потрібно номер телефону інструктора по водінню .машина синя джилі
Моя подруга тренувалася з цією інструкторкою, щоб поновити свої навички і не боятися. Була дуже задоволена
https://www.instagra.../_lady___lada_/
Відредаговано Optimist, 18 вересень 2023 - 15:51.
Опубліковано 19 вересень 2023 - 19:10
Дівчатка, таке питання. Де наростити вії щоб перевірений майстер?
Опубліковано 19 вересень 2023 - 20:43
О! Рада тебе читати! З поверненням!
Опубліковано 19 вересень 2023 - 21:42
https://instagram.co...zRlODBiNWFlZA==
Опубліковано 20 вересень 2023 - 08:56
Дуже вдячна.
Написала в коменті запитання, вже тиждень 0 реакції. Потім пишу в директ - повний ігнор до цього часу. Такого ще й не було мені.
В мене така ж історія в маршрутках. А в тролейбусі кондуктор говорить про заборгованості. Яка заборгованість, якщо то карта без кредитного ліміту і т.д. )))
Ой дівчата, це болюча тема. Це я власниця магазину. Дійсно глюки інстаграму постійно. Можу писати людині повідомлення, а вони просто зникають. Або люди пишуть замовлення з фото, в фото загружаються на наступний день. Можуть в запитах відкриті висіти, хоча я їх не відкриваю, і відповідно я не бачу що є нове повідомлення. Тому якщо не відповідаємо довго, краще написати ще раз. А в коментах, якщо багато повідомлень, то я туди чесно кажучи, просто не встигаю заходити. Краще в дірект.
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 20 вересень 2023 - 10:09
Дівчата, порадьте майстра манікюру в районі Мотеля!
Опубліковано 20 вересень 2023 - 12:43
Дівчата, підкажіть чи є в Полтаві магазин куди можна віддати коляску бу. Раніше наче десь на Леваді був.
Опубліковано 20 вересень 2023 - 19:24
Дівчата, підкажіть чи є в Полтаві магазин куди можна віддати коляску бу. Раніше наче десь на Леваді був.
Виставити можна в групі https://invite.viber...YdfEvE7&lang=uk
Відредаговано mitera, 20 вересень 2023 - 19:24.
Опубліковано 20 вересень 2023 - 19:27
Дівчата, порадьте будь ласка гарний крем від зморшок...
Опубліковано 20 вересень 2023 - 21:15
Ой дівчата, це болюча тема. Це я власниця магазину. Дійсно глюки інстаграму постійно. Можу писати людині повідомлення, а вони просто зникають. Або люди пишуть замовлення з фото, в фото загружаються на наступний день. Можуть в запитах відкриті висіти, хоча я їх не відкриваю, і відповідно я не бачу що є нове повідомлення. Тому якщо не відповідаємо довго, краще написати ще раз. А в коментах, якщо багато повідомлень, то я туди чесно кажучи, просто не встигаю заходити. Краще в дірект.
Як варіант, можна в сториз періодично писати в кінці дня щось на кшталт: "Я опрацювала усі запроси, кому не відповіла, напишіть ще раз у Директ (у відповідь на сториз)", або зробити актуальне за підписом "Важливо!" і там поставити повідомлення "Кому не відповіла протягом доби, повторіть, будь ласка, повідомлення", також можна прописати це в біо профілю. Бо так через глюки втрачати клієнтів шкода(((
Опубліковано 21 вересень 2023 - 11:09
Дівчата, порадьте майстра манікюру в районі Мотеля!
Алмазний підійде?
Опубліковано 21 вересень 2023 - 11:45
Дівчата, порадьте будь ласка гарний крем від зморшок...
Це дуже розпливчасте питання, залежить від типу і стану шкіри, і від бюджету, і від очікувань. В загальному, при дрібних зморшках - засоби з ретинолом (або ретиналем) та/або антивіковими пептидами. Ефект буде з'являтися лише через кілька місяців використання, залежати від іншого догляду і не буде кардинальним. Постійні зморшки, звісно, жодна косметика не прибере, лише ботулотоксин.
В деяких магазинах є безкоштовний підбір косметики, раджу ці:
https://all-face.com.ua/consulting/
https://aslaboratory...odbor-uhoda-65/
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 21 вересень 2023 - 11:56
Алмазний підійде?
Так, підійде)
svetlana