Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
#5301Опубліковано 14 травень 2021 - 18:07
Хтось знає яка температура в класі, що виходить на сонячну сторону (до відома - у школах часів союзу більшість вікон класів виходять на південь, щоб взимку було тепліше) і в якому одночасно весь день сидить 35 учнів у кінці травня? Раджу поцікавитись...
#5302Опубліковано 14 травень 2021 - 18:18
А почему у вас этот вопрос возник только сейчас? До 2021г. дети в школу ходили до 28 мая и никто не измерял температуру на солнечной стороне)). И, если учесть, что сегодня первый день И ТО, С ОБЕДА тепла, то в школе они еще не успели спариться. Не знаю как у других, но у нас практически каждый день как минимум половина уроков по подгруппам, т.е. максимум 15 чел. в классе (укр.м., англ., нем., информатика), потом физ-ра на улице, труды - девочки/мальчики. Это называется - не знаю к чему уже придраться, но не хочу и не устраивает до 9 июня)))
#5303Опубліковано 14 травень 2021 - 19:08 Слабо собі уявляю нормальне навчання в класі, де жара, а до червня вона точно буде. #5304Опубліковано 14 травень 2021 - 20:26
А вы интересовались хоть раз температурой в классе в отопительный период,нам учитель постоянно напоминал,чтоб дети одевались так,чтоб можно было остаться в футболках,а температура в классе достигала 26 градусов.вот сомневаюсь ,что в конце мая ,начале июня температура будет выше,ну или примерно такая же.вот только сейчас можно спокойно открыть окна и не так парится...не так быстро прогревается помещение, после холодов... Но сейчас больше плюсов ,т.к зимой мокрые дети выходят в холод. Відредаговано kulolga, 14 травень 2021 - 20:28.
#5305Опубліковано 14 травень 2021 - 20:46
Син ходить взимку дуже легко одягнений - під час опалювального періоду у класі лише брюки-рубашка-змінне взуття, але зараз навіть така форма одягу безсила(
#5306Опубліковано 14 травень 2021 - 20:50 Це питання хвилювало мене і раніше, але у зв'язку з продовженням навчального року постає ще гостріше, думала це зрозуміло без пояснень. Шкода, що депутати які приймали рішення взагалі не думають про ці аспекти бо самі там не сидять. #5307Опубліковано 14 травень 2021 - 21:08 Ти це в "-" навчанню в червнi? Так дуже часто останнім часом червень прохолоднiший, нiж травень... До речі, нам вже роки 4 як сказали, що, коли дуже спекотно, дитині можна приходити у шортах. Єдиний момент - просили витриманого стилю й не дуже короткі. Вересень 2020 також був спекотний до середини місяця, нашим першачкам дозволили ходити у сандалях, шортах та футболках... Кожної перерви в наших класах провітрюється! У обох - 1-й та 7-й Крім того, вдома в квартирі в спеку однаково, а може й гірше, ніж у школі... Як на мене, аргумент про спеку у червні - зовсім не аргумент Имхо Відредаговано mitera, 14 травень 2021 - 21:25.
#5308Опубліковано 14 травень 2021 - 21:12
В нас дуже проходно. Всю зиму окрім рубашки кофтина зверху! Повторююся - провітрювання регулярне у нас. #5309Опубліковано 14 травень 2021 - 21:32
Т.е. летний лагерь при школе, в который еще не так просто попасть это норма, а учиться аж до 9 июня в помещении школы это караул? Смешно и глупо)
#5310Опубліковано 14 травень 2021 - 22:13
Моя дитина ЖОДНОГО разу не була у літньому таборі при школі Відредаговано Kalinna, 14 травень 2021 - 22:14. #5311Опубліковано 14 травень 2021 - 22:36
Дівчата, в вас ще нічого... Ми гнали як могли. Майже без канікул, навіть на зимових були тільки тиждень. Школа не йшла на весняні канікули. Повинні 175 днів закінчитись 4 червня. Ніяких відставань, все згідно плану. Нам продовжили навчання до 16 червня. Добавити 2 тижні. Діти і вчителі в шоці... Зато деякі області(які більше були на канікулах або так само) завершують навчання 28-29 травня. За Київ так точно дивує. Ми однаково з ними йшли...
#5313Опубліковано 15 травень 2021 - 06:41 У нас - ні, але ми не в випускних класах. Просто довчимося до 9червня, отримаєм табель і канікули
#5314Опубліковано 15 травень 2021 - 06:49
Цікаво, якби в дорослих забрали 1 тиждень з відпустки - як реагували б?)) Наче що там, всього на тиждень більше з усього робочого року, АЛЕ це мінус 1 тиждень відпустки. Якось так))
По 2 предметам, на жаль,маєм репетиторів - ще раз доказ тому, що продовження це не значить якість) Відредаговано шопик, 15 травень 2021 - 07:16.
#5315Опубліковано 15 травень 2021 - 10:42
День назад было такое,а повод какой язык с 5 класса будет дополнительным,во наговорились,за весь год. А вот насчет выпускного как не пытаешься заговорить,то тишина.
#5316Опубліковано 15 травень 2021 - 13:37
У меня в этом году Джек пот, выпускной в саду , из которого мы не выпускается и в школе 4-й класс из которого мы тоже не выпускаемся. И вот от этих двух псевдовыпускных у меня уже голова кругом. 4 группы в Вайбере и в каждой горячие дискуссии, нужен ли фотографа и оператор, альбом или планшетка, отмечать или нет выпускной. Пишу уже все на холодильнике в склеротичку даты, когда и куда детей вести на фотосессии, что б ненароком не перепутать кого куда.
#5317Опубліковано 15 травень 2021 - 15:05
А как это выпускной в саду,но мы не выпускаемая,в школе,но тоже не выпускаемся? Остаётесь на второй год? Просто не поняла формулировку
#5318Опубліковано 15 травень 2021 - 15:54
В садике остаёмся ещё на год , со школы после четвертого класса не выпускаемся идём в пятый с тем же классом.
#5319Опубліковано 15 травень 2021 - 20:16 Я вирішила простіше...Який випускний?Якби це свято дітям , тільки за....а не для батьків.Навіщо 4 класу аніматори, вони в 1 їм не потрібні були .Зато батькам ,,поляна,,,...
#5320Опубліковано 16 травень 2021 - 09:02
Мы тоже заканчиваем 4 класс, планировали ехать на экскурсию, но Ковид изменил все планы . Альбом сделали, планшетку . Будет Лазертаг и пицца для детей
Почему нельзя учавствовать в выпускном из садика, который у вас будет на следующий год, а этот просто пропустить? Или вы на след год не будете учавствовать . За 4 класс - вообще считаю ненужным это все, получается не для детей 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |