Перехід до вмісту

Фотографія

Полтавські школи, ліцеї, гімназії

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
6051 відповідей у цій темі

#5301 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 14 травень 2021 - 18:07

Хтось знає яка температура в класі, що виходить на сонячну сторону (до відома - у школах часів союзу більшість вікон класів виходять на південь, щоб взимку було тепліше) і в якому одночасно весь день сидить 35 учнів у кінці травня? Раджу поцікавитись...

#5302 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 14 травень 2021 - 18:18

Хтось знає яка температура в класі, що виходить на сонячну сторону (до відома - у школах часів союзу більшість вікон класів виходять на південь, щоб взимку було тепліше) і в якому одночасно весь день сидить 35 учнів у кінці травня? Раджу поцікавитись...

А почему у вас этот вопрос возник только сейчас? До 2021г. дети в школу ходили до 28 мая и никто не измерял температуру на солнечной стороне)). И, если учесть, что сегодня первый день И ТО, С ОБЕДА тепла, то в школе они еще не успели спариться. 

Не знаю как у других, но у нас практически каждый день как минимум половина  уроков по подгруппам, т.е. максимум 15 чел. в классе (укр.м., англ., нем., информатика), потом физ-ра на улице, труды - девочки/мальчики.

Это называется - не знаю к чему уже придраться, но не хочу и не устраивает до 9 июня)))

#5303 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 14 травень 2021 - 19:08

Слабо собі уявляю нормальне навчання в класі, де жара, а до червня вона точно буде.

#5304 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 14 травень 2021 - 20:26

А вы интересовались хоть раз температурой в классе в отопительный период,нам учитель постоянно напоминал,чтоб дети одевались так,чтоб можно было остаться в футболках,а температура в классе достигала 26 градусов.вот сомневаюсь ,что в конце мая ,начале июня температура будет выше,ну или примерно такая же.вот только сейчас можно спокойно открыть окна и не так парится...не так быстро прогревается помещение, после холодов...

Но сейчас больше плюсов ,т.к зимой мокрые дети выходят в холод.

Відредаговано kulolga, 14 травень 2021 - 20:28.

#5305 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 14 травень 2021 - 20:46

Син ходить взимку дуже легко одягнений - під час опалювального періоду у класі лише брюки-рубашка-змінне взуття, але зараз навіть така форма одягу безсила(

#5306 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 14 травень 2021 - 20:50

А почему у вас этот вопрос возник только сейчас? До 2021г. дети в школу ходили до 28 мая и никто не измерял температуру на солнечной стороне)). И, если учесть, что сегодня первый день И ТО, С ОБЕДА тепла, то в школе они еще не успели спариться.
Не знаю как у других, но у нас практически каждый день как минимум половина уроков по подгруппам, т.е. максимум 15 чел. в классе (укр.м., англ., нем., информатика), потом физ-ра на улице, труды - девочки/мальчики.
Это называется - не знаю к чему уже придраться, но не хочу и не устраивает до 9 июня)))

Це питання хвилювало мене і раніше, але у зв'язку з продовженням навчального року постає ще гостріше, думала це зрозуміло без пояснень.
Шкода, що депутати які приймали рішення взагалі не думають про ці аспекти бо самі там не сидять.

#5307 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 14 травень 2021 - 21:08

Ти це в "-" навчанню в червнi?

Так дуже часто останнім часом червень прохолоднiший, нiж травень...

До речі, нам вже роки 4 як сказали, що, коли дуже спекотно, дитині можна приходити у шортах. Єдиний момент - просили витриманого стилю й не дуже короткі.

Вересень 2020 також був спекотний до середини місяця, нашим першачкам дозволили ходити у сандалях, шортах та футболках...

Кожної перерви в наших класах провітрюється! У обох - 1-й та 7-й

Крім того, вдома в квартирі в спеку однаково, а може й гірше, ніж у школі...

Як на мене, аргумент про спеку у червні - зовсім не аргумент

Имхо

Відредаговано mitera, 14 травень 2021 - 21:25.

#5308 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 14 травень 2021 - 21:12

Син ходить взимку дуже легко одягнений - під час опалювального періоду у класі лише брюки-рубашка-змінне взуття, але зараз навіть така форма одягу безсила(

В нас дуже проходно. Всю зиму окрім рубашки кофтина зверху!

Повторююся - провітрювання регулярне у нас.

#5309 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 14 травень 2021 - 21:32

Це питання хвилювало мене і раніше, але у зв'язку з продовженням навчального року постає ще гостріше, думала це зрозуміло без пояснень.
Шкода, що депутати які приймали рішення взагалі не думають про ці аспекти бо самі там не сидять.

Т.е. летний лагерь при школе, в который еще не так просто попасть это норма, а учиться аж до 9 июня в помещении школы это караул? 

Смешно и глупо)

#5310 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 14 травень 2021 - 22:13

Т.е. летний лагерь при школе, в который еще не так просто попасть это норма, а учиться аж до 9 июня в помещении школы это караул? 

Смешно и глупо)

Моя дитина ЖОДНОГО разу не була у літньому таборі при школі

Відредаговано Kalinna, 14 травень 2021 - 22:14.

#5311 Милочка

Милочка

Мурррличний настрій!Помріємо?

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення
  • Місто:м.Львів
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2            

Опубліковано 14 травень 2021 - 22:36

Дівчата, в вас ще нічого... Ми гнали як могли. Майже без канікул, навіть на зимових були тільки тиждень. Школа не йшла на весняні канікули. Повинні 175 днів закінчитись 4 червня. Ніяких відставань, все згідно плану. Нам продовжили навчання до 16 червня. Добавити 2 тижні. Діти і вчителі в шоці... Зато деякі області(які більше були на канікулах або так само) завершують навчання 28-29 травня. За Київ так точно дивує. Ми однаково з ними йшли...
  • Yadik це подобається

#5312 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 427 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 15 травень 2021 - 06:06

А у вас також перед останнім дзвінком та випускним батьківський комітет свариться до матюків в вайбері та ора??))))
Чета ржу уже тиждень.
  • Cu-jo це подобається

#5313 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 15 травень 2021 - 06:41

А у вас також перед останнім дзвінком та випускним батьківський комітет свариться до матюків в вайбері та ора??))))
Чета ржу уже тиждень.

У нас - ні, але ми не в випускних класах. Просто довчимося до 9червня, отримаєм табель і канікули
  • mitera це подобається

#5314 шопик

шопик

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 318 повідомлення

Опубліковано 15 травень 2021 - 06:49

Смешно и глупо)

Цікаво, якби в дорослих забрали 1 тиждень з відпустки - як реагували б?)) Наче що там, всього на тиждень більше  з усього робочого року, АЛЕ це мінус 1 тиждень відпустки. Якось так))

По своїй дитині можу сказати, що +1  тиждень н.р. особливих чи достатніх знань не дасть) Зважаючи на навчання на карантині, то мені здається вони робили всього у 2 рази більше, ніж ходили б в школу. Т.б. нагрузка була достатньою і ті, хто вчився совісно, то сиділи до ночі.

По 2 предметам, на жаль,маєм репетиторів - ще раз доказ тому, що продовження це не значить якість) 

Щодо температури в класі - у нас холодно))) Несонячна сторона, діти половину дня ходять у верхньому одязі. Кожну перерву вікна відкриваються навстіж, на уроках залишається 1 вікно "на провітрюванні". 

Відредаговано шопик, 15 травень 2021 - 07:16.

#5315 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 15 травень 2021 - 10:42

Чета ржу уже тиждень.

День назад было такое,а повод какой язык с 5 класса будет дополнительным,во наговорились,за весь год. :rgaka:

А вот насчет выпускного как не пытаешься заговорить,то тишина.

#5316 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 15 травень 2021 - 13:37

У меня в этом году Джек пот, выпускной в саду , из которого мы не выпускается и в школе 4-й класс из которого мы тоже не выпускаемся. И вот от этих двух псевдовыпускных у меня уже голова кругом. 4 группы в Вайбере и в каждой горячие дискуссии, нужен ли фотографа и оператор, альбом или планшетка, отмечать или нет выпускной. Пишу уже все на холодильнике в склеротичку даты, когда и куда детей вести на фотосессии, что б ненароком не перепутать кого куда.

#5317 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 15 травень 2021 - 15:05

А как это выпускной в саду,но мы не выпускаемая,в школе,но тоже не выпускаемся? Остаётесь на второй год? Просто не поняла формулировку

#5318 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 15 травень 2021 - 15:54

В садике остаёмся ещё на год , со школы после четвертого класса не выпускаемся идём в пятый с тем же классом.

#5319 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 15 травень 2021 - 20:16

В садике остаёмся ещё на год , со школы после четвертого класса не выпускаемся идём в пятый с тем же классом.

Я вирішила простіше...Який випускний?Якби це свято дітям , тільки за....а не для батьків.Навіщо 4 класу аніматори, вони в 1 їм не потрібні були .Зато батькам ,,поляна,,,...
  • Ipiha це подобається

#5320 Tala

Tala

Мама

• Довгожителі
  • 6 109 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Нагороди

Опубліковано 16 травень 2021 - 09:02

Мы тоже заканчиваем 4 класс, планировали ехать на экскурсию, но Ковид изменил все планы . Альбом сделали, планшетку . Будет Лазертаг и пицца для детей

У меня в этом году Джек пот, выпускной в саду , из которого мы не выпускается и в школе 4-й класс из которого мы тоже не выпускаемся. И вот от этих двух псевдовыпускных у меня уже голова кругом. 4 группы в Вайбере и в каждой горячие дискуссии, нужен ли фотографа и оператор, альбом или планшетка, отмечать или нет выпускной. Пишу уже все на холодильнике в склеротичку даты, когда и куда детей вести на фотосессии, что б ненароком не перепутать кого куда.

Почему нельзя учавствовать в выпускном из садика, который у вас будет на следующий год, а этот просто пропустить? Или вы на след год не будете учавствовать . За 4 класс - вообще считаю ненужным это все, получается не для детей

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама