5244 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 01 серпень 2022 - 21:42
Зіткнулась з ситуацією, що показники передаються в Нафтогаз значно завищені. Як у більшості(стала в інтернеті) вказано, що це середні показники, виходячи з норми на рік. Хоча дані передавала. Отже борг набіг. А тепер щось не можу знайти навіть сайт, куди вносити дані.
Куди ви передаєте?
полтавагаз
https://poltavagaz.c...binet/index.php
Опубліковано 01 серпень 2022 - 21:48
Зіткнулась з ситуацією, що показники передаються в Нафтогаз значно завищені. Як у більшості(стала в інтернеті) вказано, що це середні показники, виходячи з норми на рік. Хоча дані передавала. Отже борг набіг. А тепер щось не можу знайти навіть сайт, куди вносити дані.
Куди ви передаєте?
в Полтавагаз. А куди передавали? У нас все чітко відколи передаєм. А відповідно поки не передавали- нулі були спожиті.
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 01 серпень 2022 - 21:54
в Полтавагаз. А куди передавали? У нас все чітко відколи передаєм. А відповідно поки не передавали- нулі були спожиті.
Та їм і передавала. Просто в нас приватний будинок, на рік певна кількість кубів, і вони середнє на місяць ставлять. Дякую!
Зайшла, там все ок. Завтра буду з'ясовувати з Нафтогаз. Бо вони прислали борг.
Опубліковано 01 серпень 2022 - 22:10
Та їм і передавала. Просто в нас приватний будинок, на рік певна кількість кубів, і вони середнє на місяць ставлять.
Дякую!
Зайшла, там все ок. Завтра буду з'ясовувати з Нафтогаз. Бо вони прислали борг.
можна зайти в особистий кабінет Полтавагазу і Нафтогазу і там глянуть по об‘ємах.
Опубліковано 01 серпень 2022 - 22:27
Куди ви передаєте?
https://poltavagaz.c...a/?page_id=1948
Може неправильно номер рахунку передавала? там 1 додавалася колись
nadin
-
-
Опубліковано 01 серпень 2022 - 23:14
https://poltavagaz.c...a/?page_id=1948
Може неправильно номер рахунку передавала? там 1 додавалася колись
Ні, раніше норм заходила. А оце перечитала тему і додала попереду рахунку 10.
Опубліковано 02 серпень 2022 - 06:57
А який тарифний план в Нафтогаз? Там наче був якийсь зі сталим об'ємом кубів на рік. Може тому?
У нас теж приватний сектор, але боргів немає. Періодично звіряю об'єми споживання по обох особистих кабінетах - все чітко.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 02 серпень 2022 - 09:05
В нас і квартира і будинок, то якщо все передаю вчасно то все співпадає...А от як не передала в березні , то по будинку дійсно виставили 296 кубів... Спочатку як дівчата порадили знайшла нашого контролера і все скорегувала...
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 02 серпень 2022 - 20:36
В мене теж маленькій долг 12 грн .в минулому місяці показникі передавали
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 11 серпень 2022 - 10:08
Дівчата, треба замінити лічильник на воду, це тільки водоканал може зробити? Може є якісь приватні майстри, щоб приїхали і на місці все зробили?
svexa
-
-
Опубліковано 11 серпень 2022 - 12:04
Дівчата, треба замінити лічильник на воду, це тільки водоканал може зробити? Може є якісь приватні майстри, щоб приїхали і на місці все зробили?
Раджу Еталон...нічого не знімають на місці все зроблять...потім тільки документи забрати
Kalinna
-
-
Опубліковано 11 серпень 2022 - 12:27
Раджу Еталон...нічого не знімають на місці все зроблять...потім тільки документи забрати
Як можна змінити лічильники нічого не знімаючи? ;-)))
Киця
-
Місто:Полтава Подол
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 11 серпень 2022 - 13:24
ні водоканал, не встановлює, лише опломбовує вже встановлені. Єталон може й замінити й опломбувати. Чкщо просто майстри, то перед заміною треба викликати водоканал на розблокування, а після на опломбування
svexa
-
-
Опубліковано 11 серпень 2022 - 14:28
Як можна змінити лічильники нічого не знімаючи? ;-)))
Перевіряють приладами....Це при перевірці...
Думаю можуть і замінити...у них дозволи точно є.
Відредаговано svexa, 11 серпень 2022 - 14:29.
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 02 лютий 2023 - 18:58
Дівчата, з 2023 року тарифи на комунальні послуги подорожчали?
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 02 лютий 2023 - 20:19
Дівчата, з 2023 року тарифи на комунальні послуги подорожчали?
ні. Транспортування газу тільки нова сума, бо її рахують на підставі використання газу за попередній період, в мене вона ще менша, ніж була)
Відредаговано vicf, 02 лютий 2023 - 20:20.
nadin
-
-
Опубліковано 19 лютий 2023 - 14:13
Я знову з проблемою з полтавагаз/Нафтогаз.
Куди бігти?
Нафтогаз не може надати інформацію щодо переданих даних по лічильникам. Передаю на сайті полтавагаз регулярно, а борг росте, бо бачу, что в двічі-тричі вище вони нараховують мені кубів.
На сайт Нафтогазу взагалі не можу зайти. Листи на пошту приходять, а відновити пароль не можу, типу не знайдено акаунт.
Це тіль йти особисто в полтавагаз?
В них немає чатів ніяких?
Відредаговано nadin, 19 лютий 2023 - 14:13.
Kalinna
-
-
Опубліковано 19 лютий 2023 - 15:07
Куди бігти?
Нафтогаз не може надати інформацію щодо переданих даних по лічильникам. Передаю на сайті полтавагаз регулярно, а борг росте, бо бачу, что в двічі-тричі вище вони нараховують мені кубів.
На сайт Нафтогазу взагалі не можу зайти. Листи на пошту приходять, а відновити пароль не можу, типу не знайдено акаунт.
Телефон колл-центру, але додзвонитись туди проблематично 0800308104 (повинні працювати з 8 до 20 у робочі дні) Ти ж показник Полтавагазу передаєш із 1 по 5 число?
Опубліковано 22 лютий 2023 - 16:33
Куди бігти?
У вайбері написала
svexa
-
-
Опубліковано 01 березень 2023 - 07:45
Дівчата...підкажіть бот або Вайбер Полтавпгаз щоб передати показник...Не можу нікуди зайти сьогодні, скрізь помилку видає
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|