Перехід до вмісту

Фотографія

Медреформа и договора с семейниками

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1258 відповідей у цій темі

#501 mascha

mascha

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 239 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Алена

Нагороди

Опубліковано 01 квітень 2018 - 20:35

А как с беременностью ? Если заключить договора с врачем то в той больнице и на учете в гинеколога стоять?

#502 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 01 квітень 2018 - 20:47

Мені на Юрченко теж сказали з 15-го, і що додому не ходитимуть. Мене лякає більше не те, що треба їхати в поліклініку, а те, що вона буде повна хворих дітей з температурами, вітрянка ми і т.д., і якщо треба на прививку йти, то звідти можна вийти з повним букетом(((

#503 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 01 квітень 2018 - 22:54

Мені на Юрченко теж сказали з 15-го, і що додому не ходитимуть. Мене лякає більше не те, що треба їхати в поліклініку, а те, що вона буде повна хворих дітей з температурами, вітрянка ми і т.д., і якщо треба на прививку йти, то звідти можна вийти з повним букетом(((

А до этого не так было? :(
Мы идя в поликлинику, одеваем маску, т.к. пойдя к хирургу, поймаешь то, что приведет вскоре к педиатру :(
Даже когда ОРВИ, в маске, т.к. от рождения старшего сына не раз в очереди видела и с ветрянкой, и с подозрением на скарлатину, ну а с высокой температурой всегда кто-то в очереди будет...

Лично я очень надеюсь, что с отменой вызовов врача, станет нормой прием заразных в изоляторе в поликлинике!

#504 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 02 квітень 2018 - 07:37

Мирослава, так изолятор он всего один, а в очереди обычно только с температурой парочка сидит

#505 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 02 квітень 2018 - 07:50

Складається, таке враження, що лікарня тільки для здорових...

#506 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 02 квітень 2018 - 09:21

Складається, таке враження, що лікарня тільки для здорових...

а що, тільки для хворих?)

#507 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 02 квітень 2018 - 09:49

а що, тільки для хворих?)

взагалі, в моєму розумінні - так. Людина, яка повинна отримати лікарську допомогу, стоїть в черзі, пропускаючи, тих кому за бумажкою... Я недавно була в такій ситуації - то допомоги я не отримала...

#508 Lady_L

Lady_L

Все буде добре

• Завсідники
  • 2 006 повідомлення
  • Місто:Полтава (Левада)
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2            

Опубліковано 02 квітень 2018 - 09:49

А до этого не так было? :(
Мы идя в поликлинику, одеваем маску, т.к. пойдя к хирургу, поймаешь то, что приведет вскоре к педиатру :(
Даже когда ОРВИ, в маске, т.к. от рождения старшего сына не раз в очереди видела и с ветрянкой, и с подозрением на скарлатину, ну а с высокой температурой всегда кто-то в очереди будет...

Лично я очень надеюсь, что с отменой вызовов врача, станет нормой прием заразных в изоляторе в поликлинике!

Думаю, наоборот, в очередях увеличится количество детей с т-рой 39 и чихающих/кашляющих в первый день без т-ры или с т-рой, которая поднимется в 12.00 (они же тоже заразные, еще как) (((

#509 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 02 квітень 2018 - 09:57

А знаєте, скільки заразних хворих,оособливо дорослих ходить по-магазинах, автобусах, торгових центрах. І вже мовчу про соплі в садках і школах. Та й більшість нас, форумчанок, ходять на роботу чхаючи, а іноді і з невисокою темп... Ми не живемо в скляному ковпаку, і людина, яка хворіє повинна йти до лікаря, а здорова - ні. Тому лікарня для хворих. А всі інші - маску, і укріплення імунітету.
Пс. А якщо захворіє тато в квартирі - його, що з дому виганяти?

#510 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 02 квітень 2018 - 10:09

Все ж вкурсе, что одевание маски здоровому человеку не имеет совершенно никакого смысла, да? 

#511 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 02 квітень 2018 - 10:16

А знаєте, скільки заразних хворих,оособливо дорослих ходить по-магазинах, автобусах, торгових центрах. І вже мовчу про соплі в садках і школах. Та й більшість нас, форумчанок, ходять на роботу чхаючи, а іноді і з невисокою темп... Ми не живемо в скляному ковпаку, і людина, яка хворіє повинна йти до лікаря, а здорова - ні. Тому лікарня для хворих. А всі інші - маску, і укріплення імунітету.

Вопрос даже не в наличии вирусов, а в их концентрации.

Если у нас кто то болеет - он живет в отдельной, проветриваемой постоянно, комнате. И, в большинстве случаев, этого достаточно, что бы ничего не подцепить остальным. Кроме этого, болеющий дома папа, болеет только ОРВИ. А не орви, ветрянкой, свинкой, ангиной..... и остальными замечательными болезнями одновременно. 

В школу и садик дети с температурой(а значит в самый заразный период болезни) не ходят.

В магазинах ребенок у меня практически не бывает. В ТЦ ходим раз в пол-года. В автобусах(они кстати неплохо проветриваются, не чета больнице) ездим не в час пик. 

Все мимо. 

#512 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 02 квітень 2018 - 10:20

Я категорично не згодна з тим, що здорова людина не повинна ходити до лікаря. А як же профілактика захворювань?

#513 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 02 квітень 2018 - 10:22

взагалі, в моєму розумінні - так. Людина, яка повинна отримати лікарську допомогу, стоїть в черзі, пропускаючи, тих кому за бумажкою... Я недавно була в такій ситуації - то допомоги я не отримала...

ок, то есть если мне или ребенку нужно к окулисту, сделать прививку или к хирургу, то звыняйте, тусите в очереди с детьми/взрослыми в разгаре вирусни? Или сидите дома, поликлиники ж для больных. Вот когда припечет, или лучше ОРВИ случится, тогда сразу уже все и порешать, кроме прививок?)
Насчет того, что больные ждут в очереди, когда им плохо, это в принципе ненормально, неважно, кто за чем другой пришёл. Что ж тогда, за "бумажками" не ходить, чтоб больных не напрягать? Да и вообще, с температурой типа без очереди, а если вся очередь с температурой, то что, градусами меряться?
Я считаю, что должно быть разделение в поликлинике, на прием больных и здоровых, а то бред получается.
И да, я не вожу ребенка в разгар вирусни в транспорте и не тащу по магазинам, поликлинику тем более стараюсь избегать, но разные бывают ситуации, бесит, что посещение поликлиники означает 100% вероятность почти заболеть.

#514 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 02 квітень 2018 - 10:24

Та ладно, просто я завжди бачу безліч дітей в магазинах, торгових центрах, автобусах... Напевно, це ті хто не пише у нас на форумі))))
Тобто, лікарня все таки для здорових(((А хворі, хай по скайпу лікуються((
Давайте подумаємо, кому важливіший огляд лікаря: тому хто кашляє і не знає чим лікуватися, чи той,хто здоровий, але потрібна бумажка?

#515 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 02 квітень 2018 - 10:27

А навіщо мірятися, кому важливіший огляд? Важливо і для одних, і для других.

#516 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 02 квітень 2018 - 10:29

Це вічний спір, і правильної відповіді тут не має. Я надіюся, що з відміною викликів додому, збільшиться час прийому лікаря і зменшаться черги.
І чомусь, усі складні болячки, ми приносили не з поліклініки...

#517 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 02 квітень 2018 - 10:32

Та ладно, просто я завжди бачу безліч дітей в магазинах, торгових центрах, автобусах... Напевно, це ті хто не пише у нас на форумі))))
Тобто, лікарня все таки для здорових(((А хворі, хай по скайпу лікуються((
Давайте подумаємо, кому важливіший огляд лікаря: тому хто кашляє і не знає чим лікуватися, чи той,хто здоровий, але потрібна бумажка?

не, ну а если бумажка нужна, что делать? Интересная вы... Вот поэтому все у нас так и происходит, потому что "мой болеет и нам нужнее" и прут по головам, и в день здорового ребенка, и что угодно(

#518 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 02 квітень 2018 - 10:38

На мою думку, виписками бумажок, лікар не повинен займатися.

не, ну а если бумажка нужна, что делать? Интересная вы... Вот поэтому все у нас так и происходит, потому что "мой болеет и нам нужнее" и прут по головам, и в день здорового ребенка, и что угодно(

Я ніколи не пру по головам, я завжди сижу в черзі, а от «мені просто за ... » , якраз і пруть по головам... Тому тут я категорична - терапевт повинен лікувати, а не займатися писаниною.

#519 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 02 квітень 2018 - 10:46

На мою думку, виписками бумажок, лікар не повинен займатися.
Я ніколи не пру по головам, я завжди сижу в черзі, а от «мені просто за ... » , якраз і пруть по головам... Тому тут я категорична - терапевт повинен лікувати, а не займатися писаниною.

мне просто непонятна ваша позиция, совершенно. Если я не больна ОРВИ, не падаю в обморок в очереди, но мне надо к терапевту с каким-то другим вопросом, профилактики, почему мне нельзя придти в поликлинику? И почему при этом я должна два часа сидеть в очереди со всем арсеналом вирусов и болячек? Должно ж быть какое-то разделение? Я не про без очереди переть.
Про детей вообще молчу. Представьте, заболел ребенок, ОРВИ, а мама беременна, приходит в очередь, а там - с ветрянкой, скарлатиной, коксаки, та чем хочешь. Мило?
Никто не говорит, что больным нельзя в поликлинику, но должно же это быть как-то организовано без вреда для здоровых, которым тоже надо.

Відредаговано Alice_88, 02 квітень 2018 - 10:47.

#520 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 02 квітень 2018 - 10:59

Я, наприклад, возила дитину з вітрянкой в поліклініку. По телефону я сказала, що у нас скоріш за все вітрянка. Лікар попросила приїхати. В регістратуру я зашла сама, все пояснила і нас прийняли в ізоляторі. Тому, якщо у мами є підозра надуже заразну хворобу, то ізолятор є. Тому давайте, розраховувати еа адекватність батьків. Але ж як відрізнити ОРВІ чи ні? Та для деяких і орві може бути складним випробуванням... Тому я, наприклад, лише порадувалася відміні справок у садочок...
А про обморок і орві. А звідки я знаю від чого той обморок - може від складної заразної хвороби, яку я не знаю... І мій кашель ніщо, проти тої хвороби...

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама