Обо всем 59
Розпочатий з nadin, 26 вер 2017 20:11
1969 відповідей у цій темі
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 16:03
Мда (. Но вентканал разве не у каждого свой идет? Я была у пары-тройки соседей по нашему стояку,то у нас у всех в разных местах в стене вентил.отверстия.
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 16:11
[quote name="Майя" post="1487973" timestamp="1507556801"] Анатолій Скінтей 2 ч ·
Коли б мене читали батьки однокласників моєї доньки (нажаль, у фейсбуці їх рідко можна знайти), я б їм сказав. Шановні. От ви збираєтеся поздравити всіх мальчіков з 14 жовтня. А шо це за празнік? День захисника України. А знаєте, скільки дєвочєк було і є зараз серед захисників України в окопах? Много! Сам бачив. А шо дєвочкі, чиї чоловіки воюють, а вони їм помагають, волонтерять, в хаті порають та дітей ростять - не захисники? А матері солдат? Ще й які! Це раз. Тоість, тіки мальчіков - неправильно. А во-вторих. От всіх наших мальчіков (ну, нинішніх пап) всю жиссь поздравляли з 23 фівраля, бо ж мальчікі-защітнікі, дезодорант там, пєна для бриття і бутилка шоб побухать з другими защітніками. Правильно? А от тепер хай вийдуть ті із наших пап, хто таки пішов защіщать родіну, коли стала потреба. Не ховався од воєнкома, не шукав справку про плоскостопіє, не башляв кому надо і всьо такоє. Лєс рук, як то кажуть! На всю школу пара-тройка таких пап найдеться, та й то їх ідіотами щітають другії папи, які змогли одкупитися і мають плоскостопіє і вопше хай син Порошенка воює. То я за шо веду. Не робіть із Покрови ще одне 23 фівраля з пєнкою для бриття. І не поздравляйте мальчіков з нею, бо мало хто із них зможе насправді (не дай бог) стать захисником. І дєвочєк не поздравляйте. І виходной не надо робить. Просто не надо нічого. Годі вже совок розводити. А ті мальчікі і дєвочкі, кого воно стосується, тихо собі зберуться самі, якшо схочуть, обіймуться, вип'ють, згадають шось і когось, встануть на третій тост і капнуть на землю... Без пєнкі і одкриток. Бо так правильно.[/quot] Мені ще подобається як вітають чоловіків (не хлопчиків, які можливо йтимуть в армію і стануть захисниками), а здоровенних лобів з "білим" білетом. Оце дійсно захисники!
Відредаговано Dakotic, 09 жовтень 2017 - 16:19.
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 16:11
Мда (. Но вентканал разве не у каждого свой идет? Я была у пары-тройки соседей по нашему стояку,то у нас у всех в разных местах в стене вентил.отверстия.
Все зависит от дома, но обычно не у каждого свой. В основном через этаж в один канал врезают. Иногда реже. Очень мало домов с индивидуальными вентканалами на одну квартиру.
Відредаговано mitera, 09 жовтень 2017 - 16:12.
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 16:18
на другому. Продовжена на першому. В четвер я за нею прийшла, а вона сидить у кофті застегнута, каже холодно. Сьогодні вранці я її в коридорі залишила, то прохолодно було. У п'ятницю кофту ще й під горлом зав'язала після уроків. Не знаю чому так мерзне, ми і вдома ще опалення не вмикали
У нас класс на 2 этаже возле женского туалета. Только спросила, Саша говорит в классе тепло, кардиган снимала на уроках, была в х/б кофточке НМ.
На физ-ре в большом зале холодно уже.
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 16:29
У нас класс на 2 этаже возле женского туалета. Только спросила, Саша говорит в классе тепло, кардиган снимала на уроках, была в х/б кофточке НМ.
На физ-ре в большом зале холодно уже.
сьогодні і моя вже нагрілась і знімала кофту))
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 17:08
Девочки, есть у кого-то знакомые, которые работают на кафедре иностранных языков в ПНТУ. Очень нужна консультация. Спасибо
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 17:51
Анатолій Скінтей 2 ч ·
Коли б мене читали батьки однокласників моєї доньки (нажаль, у фейсбуці їх рідко можна знайти), я б їм сказав.
Шановні. От ви збираєтеся поздравити всіх мальчіков з 14 жовтня. А шо це за празнік? День захисника України. А знаєте, скільки дєвочєк було і є зараз серед захисників України в окопах? Много! Сам бачив. А шо дєвочкі, чиї чоловіки воюють, а вони їм помагають, волонтерять, в хаті порають та дітей ростять - не захисники? А матері солдат? Ще й які! Це раз. Тоість, тіки мальчіков - неправильно.
А во-вторих. От всіх наших мальчіков (ну, нинішніх пап) всю жиссь поздравляли з 23 фівраля, бо ж мальчікі-защітнікі, дезодорант там, пєна для бриття і бутилка шоб побухать з другими защітніками. Правильно? А от тепер хай вийдуть ті із наших пап, хто таки пішов защіщать родіну, коли стала потреба. Не ховався од воєнкома, не шукав справку про плоскостопіє, не башляв кому надо і всьо такоє. Лєс рук, як то кажуть! На всю школу пара-тройка таких пап найдеться, та й то їх ідіотами щітають другії папи, які змогли одкупитися і мають плоскостопіє і вопше хай син Порошенка воює.
То я за шо веду. Не робіть із Покрови ще одне 23 фівраля з пєнкою для бриття. І не поздравляйте мальчіков з нею, бо мало хто із них зможе насправді (не дай бог) стать захисником. І дєвочєк не поздравляйте. І виходной не надо робить. Просто не надо нічого. Годі вже совок розводити.
А ті мальчікі і дєвочкі, кого воно стосується, тихо собі зберуться самі, якшо схочуть, обіймуться, вип'ють, згадають шось і когось, встануть на третій тост і капнуть на землю... Без пєнкі і одкриток. Бо так правильно.
Ну це вже як хто приймає свята, так до будь-якого свята можна прикопатися...
Ніхто не заважає вітати жінок, які захищають, чи матерів захисників. Особисто я вітаю всіх. Своїх дітей намагаюсь виховати захисниками.
Захищати ж можна не лише на війні...
От ніколи не розуміла свята «День Армії». Ну відмічають армійці, а яке відношення має той, хто тридцять пять років назад 1 послужив...
А взагалі, люблю нове свято захисника і 8 березня. Ну це вже особисто моє))
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 18:07
А мы 14 октября отмечаем Покров Пресвятой Владычицы нашей Богородицы. И придумывать ничего не надо.) Плюс в том,что сделали выходной.
Руся
-
Місто:Браїлки
-
Ім'я:Руслана
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 18:16
У нас в школі коровай для всіх, а для хлопчиків маленькі іменні магніти із зображенням козака з їхнім обличчям.
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 18:44
http://hromadske.pol....ua/events/3786пишуть, що опалення в школах вже увімкнули, то може тому і було тепло сьогодні
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 18:57
Ну не знаю де як, але у нас о 16.30 ще було холодно
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 19:09
У нас отопление включили сегодня вечером.мы были на гимнастике то ближе к 16 батарея уже стала горячая.17 я гимназия
Відредаговано Просто мама и все, 09 жовтень 2017 - 19:09.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 19:31
Девочки, мазут со свитера никак уже не выстирать? А если в химчистку?
отстирываю бензином для зажигалок , он не оставляет жирных пятен ...
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:01
У нас отопление включили сегодня вечером.мы были на гимнастике то ближе к 16 батарея уже стала горячая.17 я гимназия
Я около часа дня забирала ребенка со школы, то батареи уже были теплые.
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:10
Я все понимаю, родной язык, Державина мова, но Фиксики на украинском это жесть, так режет ухо.
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:14
Я все понимаю, родной язык, Державина мова, но Фиксики на украинском это жесть, так режет ухо.
Это дело привычки 
Я например с малым Каю сразу на украинском смотрела по ТВ, то потом в нете на русском резало жутко слух
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:27
Это дело привычки 
Я например с малым Каю сразу на украинском смотрела по ТВ, то потом в нете на русском резало жутко слух 
А я даже не заметила разницы. Каю на никелодиуме идёт на русском. Действительно сила привычки.
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:27
а я не на первой минуте поняла, что серия на украинском) мне нравится перевод. И ребенок если на ютубе включаю, просит на украинском.
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:29
Попутно вопрос возник. Большинство сообщений на форуме на русском языке. А на каком языке вы общаетесь в семье? В садике и школе украинский, на каком дети говорят дома?
Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:37
а я не на первой минуте поняла, что серия на украинском) мне нравится перевод. И ребенок если на ютубе включаю, просит на украинском.
Мои тоже сейчас смотрят. По-моему очень достойный украинский дубляж.
А дети по ходу и не заметили
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|