Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 59

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1969 відповідей у цій темі

#501 Застенчивая

Застенчивая

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 934 повідомлення
  • Місто:Огнивка
  • Ім'я:Ириша

Нагороди

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 16:03

Никому :(
Не ваш стояк скорее всего, а общий вентканал. Но он рассчитан на естественный поток воздуха, а вытяжка принудительно тянет со скоростью в среднем в 5 раз больше, вот канал и не успевает поднять такой объем воздуха на верх и выдает на своём пути части воздуха в вентеляционные окошки у соседей :(
И здесь ничем не помочь!
Только ставить свою вытяжку в это отверстие и включать тогда, когда воняет.
Будет гнать другим :(
Изучала этот вопрос неодноразово! И выхода нет :( заставить убрать нереально :(

Мда (. Но вентканал разве не у каждого свой идет? Я была у пары-тройки соседей по нашему стояку,то у нас у всех в разных местах в стене вентил.отверстия.

• mitera це подобається

#502 Dakotic

Dakotic

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 154 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 16:11

[quote name="Майя" post="1487973" timestamp="1507556801"]

Анатолій Скінтей
2 ч ·

Коли б мене читали батьки однокласників моєї доньки (нажаль, у фейсбуці їх рідко можна знайти), я б їм сказав.

Шановні. От ви збираєтеся поздравити всіх мальчіков з 14 жовтня. А шо це за празнік? День захисника України. А знаєте, скільки дєвочєк було і є зараз серед захисників України в окопах? Много! Сам бачив. А шо дєвочкі, чиї чоловіки воюють, а вони їм помагають, волонтерять, в хаті порають та дітей ростять - не захисники? А матері солдат? Ще й які! Це раз. Тоість, тіки мальчіков - неправильно.
А во-вторих. От всіх наших мальчіков (ну, нинішніх пап) всю жиссь поздравляли з 23 фівраля, бо ж мальчікі-защітнікі, дезодорант там, пєна для бриття і бутилка шоб побухать з другими защітніками. Правильно? А от тепер хай вийдуть ті із наших пап, хто таки пішов защіщать родіну, коли стала потреба. Не ховався од воєнкома, не шукав справку про плоскостопіє, не башляв кому надо і всьо такоє. Лєс рук, як то кажуть! На всю школу пара-тройка таких пап найдеться, та й то їх ідіотами щітають другії папи, які змогли одкупитися і мають плоскостопіє і вопше хай син Порошенка воює.
То я за шо веду. Не робіть із Покрови ще одне 23 фівраля з пєнкою для бриття. І не поздравляйте мальчіков з нею, бо мало хто із них зможе насправді (не дай бог) стать захисником. І дєвочєк не поздравляйте. І виходной не надо робить. Просто не надо нічого. Годі вже совок розводити.
А ті мальчікі і дєвочкі, кого воно стосується, тихо собі зберуться самі, якшо схочуть, обіймуться, вип'ють, згадають шось і когось, встануть на третій тост і капнуть на землю... Без пєнкі і одкриток. Бо так правильно.
[/quot]
Мені ще подобається як вітають чоловіків (не хлопчиків, які можливо йтимуть в армію і стануть захисниками), а здоровенних лобів з "білим" білетом. Оце дійсно захисники!

Відредаговано Dakotic, 09 жовтень 2017 - 16:19.

#503 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 16:11

Мда (. Но вентканал разве не у каждого свой идет? Я была у пары-тройки соседей по нашему стояку,то у нас у всех в разных местах в стене вентил.отверстия.

Все зависит от дома, но обычно не у каждого свой. В основном через этаж в один канал врезают. Иногда реже. Очень мало домов с индивидуальными вентканалами на одну квартиру.

Відредаговано mitera, 09 жовтень 2017 - 16:12.

#504 Ириша

Ириша

Любимая мамочка

• Довгожителі
  • 6 447 повідомлення
  • Місто:Полтава-Центр
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

2       2    2    3   

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 16:18

на другому. Продовжена на першому. В четвер я за нею прийшла, а вона сидить у кофті застегнута, каже холодно. Сьогодні вранці я її в коридорі залишила, то прохолодно було. У п'ятницю кофту ще й під горлом зав'язала після уроків. Не знаю чому так мерзне, ми і вдома ще опалення не вмикали

У нас класс на 2 этаже возле женского туалета. Только спросила, Саша говорит в классе тепло, кардиган снимала на уроках, была в х/б кофточке НМ.
На физ-ре в большом зале холодно уже.

#505 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 823 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 16:29

У нас класс на 2 этаже возле женского туалета. Только спросила, Саша говорит в классе тепло, кардиган снимала на уроках, была в х/б кофточке НМ.
На физ-ре в большом зале холодно уже.

сьогодні і моя вже нагрілась і знімала кофту))

#506 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

2               

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 17:08

Девочки, есть у кого-то знакомые, которые работают на кафедре иностранных языков в ПНТУ. Очень нужна консультация. Спасибо

#507 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 17:51

Анатолій Скінтей
2 ч ·

Коли б мене читали батьки однокласників моєї доньки (нажаль, у фейсбуці їх рідко можна знайти), я б їм сказав.

Шановні. От ви збираєтеся поздравити всіх мальчіков з 14 жовтня. А шо це за празнік? День захисника України. А знаєте, скільки дєвочєк було і є зараз серед захисників України в окопах? Много! Сам бачив. А шо дєвочкі, чиї чоловіки воюють, а вони їм помагають, волонтерять, в хаті порають та дітей ростять - не захисники? А матері солдат? Ще й які! Це раз. Тоість, тіки мальчіков - неправильно.
А во-вторих. От всіх наших мальчіков (ну, нинішніх пап) всю жиссь поздравляли з 23 фівраля, бо ж мальчікі-защітнікі, дезодорант там, пєна для бриття і бутилка шоб побухать з другими защітніками. Правильно? А от тепер хай вийдуть ті із наших пап, хто таки пішов защіщать родіну, коли стала потреба. Не ховався од воєнкома, не шукав справку про плоскостопіє, не башляв кому надо і всьо такоє. Лєс рук, як то кажуть! На всю школу пара-тройка таких пап найдеться, та й то їх ідіотами щітають другії папи, які змогли одкупитися і мають плоскостопіє і вопше хай син Порошенка воює.
То я за шо веду. Не робіть із Покрови ще одне 23 фівраля з пєнкою для бриття. І не поздравляйте мальчіков з нею, бо мало хто із них зможе насправді (не дай бог) стать захисником. І дєвочєк не поздравляйте. І виходной не надо робить. Просто не надо нічого. Годі вже совок розводити.
А ті мальчікі і дєвочкі, кого воно стосується, тихо собі зберуться самі, якшо схочуть, обіймуться, вип'ють, згадають шось і когось, встануть на третій тост і капнуть на землю... Без пєнкі і одкриток. Бо так правильно.

Ну це вже як хто приймає свята, так до будь-якого свята можна прикопатися...
Ніхто не заважає вітати жінок, які захищають, чи матерів захисників. Особисто я вітаю всіх. Своїх дітей намагаюсь виховати захисниками.
Захищати ж можна не лише на війні...
От ніколи не розуміла свята «День Армії». Ну відмічають армійці, а яке відношення має той, хто тридцять пять років назад 1 послужив...
А взагалі, люблю нове свято захисника і 8 березня. Ну це вже особисто моє))

#508 Застенчивая

Застенчивая

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 934 повідомлення
  • Місто:Огнивка
  • Ім'я:Ириша

Нагороди

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 18:07

А мы 14 октября отмечаем Покров Пресвятой Владычицы нашей Богородицы. И придумывать ничего не надо.) Плюс в том,что сделали выходной.

#509 Руся

Руся

Абітурієнтка

• Активістки
  • 397 повідомлення
  • Місто:Браїлки
  • Ім'я:Руслана

Нагороди

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 18:16

У нас в школі коровай для всіх, а для хлопчиків маленькі іменні магніти із зображенням козака  з їхнім обличчям.

#510 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 823 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 18:44

http://hromadske.pol....ua/events/3786пишуть, що опалення в школах вже увімкнули, то може тому і було тепло сьогодні

#511 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 18:57

http://hromadske.pol....ua/events/3786пишуть, що опалення в школах вже увімкнули, то може тому і було тепло сьогодні

Ну не знаю де як, але у нас о 16.30 ще було холодно

#512 Просто мама и все

Просто мама и все

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 8 повідомлення
  • Ім'я:Юлія

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 19:09

У нас отопление включили сегодня вечером.мы были на гимнастике то ближе к 16 батарея уже стала горячая.17 я гимназия

Відредаговано Просто мама и все, 09 жовтень 2017 - 19:09.

#513 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 19:31

Девочки, мазут со свитера никак уже не выстирать?  :girl_cray2:  А если в химчистку?

отстирываю бензином для зажигалок , он не оставляет жирных пятен ...

#514 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:01

У нас отопление включили сегодня вечером.мы были на гимнастике то ближе к 16 батарея уже стала горячая.17 я гимназия

Я около часа дня забирала ребенка со школы, то батареи уже были теплые.
  • mitera це подобається

#515 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:10

Я все понимаю, родной язык, Державина мова, но Фиксики на украинском это жесть, так режет ухо.

#516 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:14

Я все понимаю, родной язык, Державина мова, но Фиксики на украинском это жесть, так режет ухо.

Это дело привычки :)
Я например с малым Каю сразу на украинском смотрела по ТВ, то потом в нете на русском резало жутко слух :)

#517 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:27

Это дело привычки :)
Я например с малым Каю сразу на украинском смотрела по ТВ, то потом в нете на русском резало жутко слух :)

А я даже не заметила разницы. Каю на никелодиуме идёт на русском. Действительно сила привычки.
  • mitera це подобається

#518 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:27

а я не на первой минуте поняла, что серия на украинском) мне нравится перевод. И ребенок если на ютубе включаю, просит на украинском.

#519 Людмила_82

Людмила_82

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 146 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:29

Попутно вопрос возник. Большинство сообщений на форуме на русском языке. А на каком языке вы общаетесь в семье? В садике и школе украинский, на каком дети говорят дома?

#520 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 09 жовтень 2017 - 20:37

а я не на первой минуте поняла, что серия на украинском) мне нравится перевод. И ребенок если на ютубе включаю, просит на украинском.

Мои тоже сейчас смотрят. По-моему очень достойный украинский дубляж.
А дети по ходу и не заметили :)

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама