Сад і город)))
Розпочатий з limara, 12 бер 2015 19:09
867 відповідей у цій темі
Опубліковано 14 травень 2018 - 11:57
читала, что от колорадов спасает посадка полыни,бархатцев,кориандра, календулы в междурядьях( но сама не проверяла) или опрыскивать настоем из шелухи и листьев ореха, полыни, чистотела, чеснока (добавить мыло для лучшей сцепки с листом). Мама еще золой осыпала, особенно когда роса на них утром.
Пробовали, сажали, брызгали - херня полная.. Они либо у нас закаленные и их ничего не берет, либо надо на 1 куст синих посадить 10 кустов полыни
А в чем мочить лучше. Картошки нет в этом году на даче, так они мне помидоры ранние погызли.Боюсь теперь синие и поздние садиться.
Я спрашиваю в магазине, что лучше в этом сезоне. И еще зависит от количества кустов. У разных препаратов разная дозировка.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 16 червень 2018 - 19:38
Первый сбор урожая 5 судочков + ящичек
Опубліковано 16 червень 2018 - 20:02
Первый сбор урожая
5 судочков + ящичек
Капец. Это мой страх и ужас-собирать малину)
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 16 червень 2018 - 20:31
Капец. Это мой страх и ужас-собирать малину)
Почему, я клубнику не люблю, малину нравится собирать))
Опубліковано 16 червень 2018 - 20:36
Почему, я клубнику не люблю, малину нравится собирать))
а мне наоборот))
Ropulichka
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
Опубліковано 18 червень 2018 - 14:50
Идёшь на рынок и там тебе всё подскажут. Что да как
Farrik
Немовля
-
-
Новачки
-
-
4 повідомлення
Опубліковано 20 червень 2018 - 10:44
На рынке не всегда ответят и предложат то что нужно тебе, а не им в первую очередь.
Опубліковано 04 лютий 2019 - 09:06
Дівчата, підніму тему))))Ну що з яких сайтів замовляємо в цьому році?Минулого року брала на базарі - так собі було((( Горох, спаржа ніякі. Кукурудза - чудна і маленька. Все, що було в нормі - так це огірки. Цього року хочу більш урізноманітити свій огород - увлєклася))))
Відредаговано Mila*, 04 лютий 2019 - 09:07.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 04 лютий 2019 - 11:55
Я задоволена з магазину Світ рослин. І кукурудза і огірочки входили. В цьому році також там набрала.
Опубліковано 04 лютий 2019 - 12:07
Я задоволена з магазину Світ рослин. І кукурудза і огірочки входили. В цьому році також там набрала.
Через магазин чи і-нет?
Опубліковано 04 лютий 2019 - 13:25
Дівчата, підніму тему))))Ну що з яких сайтів замовляємо в цьому році?Минулого року брала на базарі - так собі було((( Горох, спаржа ніякі. Кукурудза - чудна і маленька. Все, що було в нормі - так це огірки. Цього року хочу більш урізноманітити свій огород - увлєклася))))
Все беру уже несколько лет в Світ Рослин. Проблем никогда не было. Всхожесть и урожай хороший всегда был
svexa
-
-
Опубліковано 04 лютий 2019 - 13:57
Через магазин чи і-нет?
В магазині. Мені подобається,,,, поритись,,, роздивитись.Беру різні. І дорожчі і дешевші.
Все беру уже несколько лет в Світ Рослин. Проблем никогда не было. Всхожесть и урожай хороший всегда был
Лен!! Я тебе послухала в минулому році і непошкодувала.
Опубліковано 04 лютий 2019 - 14:53
а можно адрес магазина?
svexa
-
-
Опубліковано 04 лютий 2019 - 15:25
а можно адрес магазина?
Я хожу на Фурманова. Є великий магазин біля Екватора.
Опубліковано 04 лютий 2019 - 15:25
Хух, сходила в інет магазин «світ рослин», вже на 300 грн всього накидала в корзину...І це ще не всьо))))
Таке питання, що посадити на поганому грунті ще й під абрикосою? Можна навіть якісь квіти)))) Минулого року садила кабачки, то кабачки росли, але слабенькі, там навіть бур'ян погано росте...
Опубліковано 04 лютий 2019 - 15:56
В магазині. Мені подобається,,,, поритись,,, роздивитись.Беру різні. І дорожчі і дешевші.
Лен!! Я тебе послухала в минулому році і непошкодувала.
Я в прошлом году еще решила в Эпицентре взять помидор. Для интереса. У меня был потом полнейший пересорт Выросло вообще не то, что сажала
а можно адрес магазина?
Нам ближе тот, что к Экватору.
Но можно и в интернет магазине заказать.
Но я люблю походить, полазить
Хух, сходила в інет магазин «світ рослин», вже на 300 грн всього накидала в корзину...І це ще не всьо))))
Таке питання, що посадити на поганому грунті ще й під абрикосою? Можна навіть якісь квіти)))) Минулого року садила кабачки, то кабачки росли, але слабенькі, там навіть бур'ян погано росте...
Я посадила в качестве эксперимента хосту на участке, где вообще ничего не росло. Там глина полнейшая. Уже 2 года растет
Опубліковано 04 лютий 2019 - 16:04
В мене цей участок досить великий і тінь там відносна для хости - може згоріти((
Опубліковано 04 лютий 2019 - 16:32
В мене цей участок досить великий і тінь там відносна для хости - може згоріти((
У меня на солнечной стороне растет. Полет нормальный
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 05 лютий 2019 - 14:30
Таке питання, що посадити на поганому грунті ще й під абрикосою? Можна навіть якісь квіти)))) Минулого року садила кабачки, то кабачки росли, але слабенькі, там навіть бур'ян погано росте..
Петунію посадіть - вона росте на любому грунті, в мене під абрикосою гарно росте. Очитки теж гарно ростуть, їх багато різновидів, вони сонця не бояться. Маргаритки також сонцелюбні і до грунту невибагливі, ростуть гарно в напівтіні, але постійного поливу потребують для гарного квітування.
Відредаговано Ксаночка, 05 лютий 2019 - 14:32.
svexa
-
-
Опубліковано 05 лютий 2019 - 18:03
ТИЖДЕНЬ РОЗСАДИ 2019! -19% на насiння, ємностi, ґрунти, стимулятори росту вiд 2-х шт. Дiє з 6 по 10.02.19р. Умови в магазинах.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|