Перехід до вмісту

Фотографія

Центры развития ребенка в Полтаве

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1028 відповідей у цій темі

#501 Fomalgaut

Fomalgaut

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 209 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Леся

Нагороди

Опубліковано 09 березень 2013 - 11:04

Ура!!! Нарешті на Леваді відкрилася група для молодших діток у школі розвитку. Ми туди вже ходимо і нам дуже подобається. Правда, донечці важко даються вправи на посидючість(різ. аплікації, ліпка...), бо вона від природи дуже рухлива, але мама - в захваті. :sarcastic: Вероня, це Ви записувалися в гр., ту, що заняття по середах і п"ятницях на 11.00? Ви передумали ходити? Бо за Вас питали.

#502 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 09 березень 2013 - 11:24

Ура!!! Нарешті на Леваді відкрилася група для молодших діток у школі розвитку. Ми туди вже ходимо і нам дуже подобається. Правда, донечці важко даються вправи на посидючість(різ. аплікації, ліпка...), бо вона від природи дуже рухлива, але мама - в захваті. :sarcastic:

Вероня, це Ви записувалися в гр., ту, що заняття по середах і п"ятницях на 11.00? Ви передумали ходити? Бо за Вас питали.

А где эта школа находится? Занятия опять только на 11?( Можете поделиться их телефончиком? :)

#503 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 09 березень 2013 - 11:42

А где эта школа находится? Занятия опять только на 11?( Можете поделиться их телефончиком? :)

Даш, це в ТЦ "Мир", на 2-му поверсі, де Фанні Банні.

#504 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 09 березень 2013 - 15:18

smakovska , Света, а ти уже ходила в розв.цнтр на Пролетарській?(не знаю як він називається)

#505 ZirkA-83

ZirkA-83

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 857 повідомлення
  • Місто:Полтава. Левада
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 09 березень 2013 - 17:06

Даш, це в ТЦ "Мир", на 2-му поверсі, де Фанні Банні.

И сколько стоит?

#506 Fomalgaut

Fomalgaut

Школярка

• Активістки
  • 209 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 березень 2013 - 22:06

Так, це Фанні Банні. Заняття на 10 і на 11. Аделаида, телефончик директора писала трішки-трішки вище ;) .

И сколько стоит?

Абонемент 140 грн./міс.

#507 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 09 березень 2013 - 22:52

smakovska , Света, а ти уже ходила в розв.цнтр на Пролетарській?(не знаю як він називається)

Ага, ми ходимо.) "Перші кроки" він називається. В середу було вже 5-е заняття. Мені подобається, хоча дівчата, які були на першому занятті, були не дуже задоволені. Але у них є з чим порівнять, у мене - немає. :pardon: Я просто на багато не претендую, бо я в плані розвитку лінива мама, а центр для мене як самодисципліна.)
Ми записувались і в Фанні Банні, але передумали. Не були навіть на пробному. Все-таки далекувато ходити, а чи буде там краще, ще хто зна.

Так, це Фанні Банні. Заняття на 10 і на 11. Аделаида, телефончик директора писала трішки-трішки вище ;) .

Абонемент 140 грн./міс.

140 грн? Я чомусь думала, по 25 грн за одне заняття. Чи якщо платиш за місяць, то дешевше?

#508 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 березень 2013 - 23:10

smakovska , а где именно на Пролетароской? Занятия тоже только с утра? Я так хочу найти что-то, на что бы мы успевали с нашим режимом :(

#509 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 09 березень 2013 - 23:50

smakovska , а где именно на Пролетароской? Занятия тоже только с утра? Я так хочу найти что-то, на что бы мы успевали с нашим режимом :(

Номер будинку не пам"ятаю. Це новобудова біля стадіону. Вхід з двору.
Ми ходимо на 10 ранку.

#510 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 березень 2013 - 23:55

Номер будинку не пам"ятаю. Це новобудова біля стадіону. Вхід з двору.
Ми ходимо на 10 ранку.

А телефон есть у них? :)

#511 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 10 березень 2013 - 00:21

А телефон есть у них? :)

Вероня!! мы на занятиях еще не были! сегодня только позвонили! планируют до конца недели определится! знаю не много -- 25 грн за 45 мин.,про абонемент не спрашивала, 6 деток + мамы, занятия будут в утренние часы 9 или в 10, ул.Пролетарская номер не помню (это новый дом возле стадиона, вход со двора) ....ммм ..ну а там звоните!
Думаю Вам дадут всю информацию! телефон 095 12 47 444 Наталья.
Все что знала написала! Удачи! :give_rose:

;)

#512 Fomalgaut

Fomalgaut

Школярка

• Активістки
  • 209 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 березень 2013 - 09:31

140 грн? Я чомусь думала, по 25 грн за одне заняття. Чи якщо платиш за місяць, то дешевше? [/quote] Плати за заняття немає, тільки абонементом за місяць. :pardon:

#513 Anellena

Anellena

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 30 повідомлення
  • Місто:Полтава, Подол
  • Ім'я:Елена

Опубліковано 10 березень 2013 - 09:55

140 грн? Я чомусь думала, по 25 грн за одне заняття. Чи якщо платиш за місяць, то дешевше?

Плати за заняття немає, тільки абонементом за місяць. :pardon:

на скільки я знаю и сама платила, то плата за місяць становить 240 грн! одне заняття 30 грн!

#514 Anellena

Anellena

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 30 повідомлення

Опубліковано 10 березень 2013 - 10:47

хочу написати своє враження про "Перші кроки"! я одна з тих мам, які були на першому пробному занятті! Приміщення мені дуже сподобалось, тепло, усе новеньке. Приємні працівники! Дуже затишно! Але цього мало, якщо цей заклад претендує на ранній розвиток дітей з 1.5 року! Відразу хочу сказати, що це моя думка і я не маю нічого проти центру! Отже, заняття було побудоване неправильно з самого початку! Дітей не зацікавили! Вони бігали, розбирали іграшки! Кожен займався своїми справами! Мами почали пропонувати як і що робити, Наталія «викладач», розгубилась, вона взагалі пропонували вести ці заняття без мам. А це, на мою думку, не реально! М’ячики, які були запропоновані для масажу ручок не вразили діток. Одним словом був дитячий хаос. :crazy: Мам попросили сісти за столи, включилась музика і діти мали іти танцювати ……. результат нульовий. Потім ми сіли за столи і почали малювати, ой ні, ми спочатку накручували черв’ячка на пальчик--- а діти розглядали краски і все –все що стояло на столі з невдоволенням, чому їм це не можна взяти. Ми почали малювати – це напевно одна з вдалих вправ, яка зацікавила усіх діток, вони настирно намагались розмазати краску на папері, потім з таким же захватом погрузити кісточку у саму краску. Ну це дійсно було досить яскраво! Ой, що ж було далі --- послідовність не пам’ятаю вже, але були прищепки для білизни, які мали казали «Ам-Ам», цифри по яким ми мали ходити чи пригати, піраміда одна велика яку дітки збирали (це друга вправа яка зацікавили усіх діток), хулахуп через яким ми стрибали, а потім діткам показували книжку, одну, яку усі намагались повернути до себе…. На цьому заняття закінчилось ….. Хотіла відтворити заняття послідовно, ну що вийшло. Добавлю одне - дітки увесь час займались своїми справами. Прочитавши усе, що написала ніби не погано, але згадуючи, як було насправді, то це було провалене заняття. Можу сказати, так.! Мами подолу і левади!!! Якщо Вам необхідно кудись піти по своїм справам на годину, а свою малечу не маєте де залишити, то у Перших Кроках з нею пограють, потанцюють, доглянуть. Прошу не судити мене за все що написано. Ще раз повторюю це моя думка!

#515 Вероня

Вероня

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 39 повідомлення
  • Місто:г Полтава Подол
  • Ім'я:оля

Опубліковано 10 березень 2013 - 15:22

Ура!!! Нарешті на Леваді відкрилася група для молодших діток у школі розвитку. Ми туди вже ходимо і нам дуже подобається. Правда, донечці важко даються вправи на посидючість(різ. аплікації, ліпка...), бо вона від природи дуже рухлива, але мама - в захваті. :sarcastic:

Вероня, це Ви записувалися в гр., ту, що заняття по середах і п"ятницях на 11.00? Ви передумали ходити? Бо за Вас питали.

МЫ ждали звоночка,но нам так никто и не позвонил,хотя всем остальным позвонили и сказали в среду приходить(((Может сразу набрали больше ,чем надо деток и мы на первое занятие были лишние(((Не знаю судить не могу :angry: ,но не приятно,быть запасным вариантом(((А теперь мы уже привыкли ходить в Перші Кроки на Подоле и менять ничего не хочется,нам и там уже нравится,да первое занятие было провалом,но сейчас нам нравится :super2: ,может конечно если бы сравнила с Фанні Банні..,то и поняла где лучше,но сравнивать не с чем.Очень рада,что вам нравится в Фанні Банні,а нам теперь нравится в Перші Кроках :good: ,а там посмотрим мы еще маленькие,я думаю еще не в один деский разв. центр походим))) ;)

#516 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 10 березень 2013 - 15:46

Anellena, розкажіть, як пройшло заняття в Фанні Банні в середу? Сподобалось?

#517 Try

Try

Мама-волшебница

• Завсідники
  • 9 153 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

Опубліковано 10 березень 2013 - 15:54

Мы хотели выбрать центр недалеко от дома (один из критериев, но не основной), потому выбор пал на "Юный европеец", но нас туда не взяли. Нам будет три года в этом месяце только. Потому ищем что-то другое. Школу Данько отмели сразу, зная нескольких сотрудниц лично, не хочу, чтобы они имели влияние на ребёнка. Конечно, по паре человек судить обо всём заведении неразумно, но уже впечатление испорчено.

#518 Fomalgaut

Fomalgaut

Школярка

• Активістки
  • 209 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 березень 2013 - 16:04

на скільки я знаю и сама платила, то плата за місяць становить 240 грн! одне заняття 30 грн!

Боже, дівчата, перепрошую, що дезінформувала(щось розум затуманило :sarcastic: ) - 240 грн./міс!!!

#519 Fomalgaut

Fomalgaut

Школярка

• Активістки
  • 209 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 березень 2013 - 16:08

МЫ ждали звоночка,но нам так никто и не позвонил,хотя всем остальным позвонили и сказали в среду приходить(((Может сразу набрали больше ,чем надо деток и мы на первое занятие были лишние(((Не знаю судить не могу :angry: ,но не приятно,быть запасным вариантом(((А теперь мы уже привыкли ходить в Перші Кроки на Подоле и менять ничего не хочется,нам и там уже нравится,да первое занятие было провалом,но сейчас нам нравится :super2: ,может конечно если бы сравнила с Фанні Банні..,то и поняла где лучше,но сравнивать не с чем.Очень рада,что вам нравится в Фанні Банні,а нам теперь нравится в Перші Кроках :good: ,а там посмотрим мы еще маленькие,я думаю еще не в один деский разв. центр походим))) ;)

На 1-му пробному занятті в середу на 11:00 робили перекличку і питалися, чи є мама Оля і донька Вероніка(це ж Ви?)

#520 Anellena

Anellena

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 30 повідомлення

Опубліковано 10 березень 2013 - 17:51

Anellena, розкажіть, як пройшло заняття в Фанні Банні в середу? Сподобалось?

Про Фані Бані!
Перше заняття пройшло вдало! Відразу відбувся контакт діток і педагога! Вона їх зацікавила ляльковим котиком, який почав по колу знайомитись з дітками, його можна було пощупати і потиснути лапки. Котик роздав діткам маракаси, ми ними шуміли, вдаряли по долонях, ніжках, потім під музичний супровід зі словами, ми намагались відтворити шум дощику. Повернувши котику у коробку маракаси - отримали метеликів, яких садили на носик, ручку, ніжку, животик і т.д.
Спостерігаючи за дітками, які були в захоплені від проробленого і мамами, які тішились разом зі своїм чадом, відчуваєш якийсь такий спокій, розслабленість і водночас емоційне піднесення.
Далі заняття продовжили за столом! Не буду сильно розписувати, просто перерахую, що робили:
1. збирали і розбирали пірамідку одного кольору, і кожний свою, при цьому повторюючи великий, середній, маленький і найменший
2. дивились на картинки із тваринами і повторювали їх назву (ведмідь, лиса, вовк, і.т.д.) \
3. рис із схованими різнокольоровими фігурками (коло червоне, квадрат синій і т.д.) , годували голубів, клювали ручками як пташки.
4. знімали і повертали на місце тваринок на липучці (схоже на дерев’яні вкладиші)
5. тарілка з двома пасочками і листочок з їхніми тінями, необхідно підібрати правильно.
6. клеїли квітку, папір для неї спочатку необхідно було пом’яти у ручці потім випрямити, клеїли серединку і на листочок.
Звичайно ці вправи переривались одним танком про зайчика.
Ходили по «стежці» тримаючи кристалик у ручці і в кінці кидали у глечик з вузьким отвором.
Закінчили танком показуючи котику квіточку.
Весь музичний супровід був Желєзнової.
Мені і моїм знайомим сподобалось! На даний момент планую ходити у Фані Бані!

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама