Перехід до вмісту

Фотографія

Про все 82

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5790 відповідей у цій темі

#5161 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 12 липень 2023 - 21:37

Куди її використовують?

Варення та компоти

#5162 Ritik

Ritik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 944 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Margo

Нагороди

2               

Опубліковано 13 липень 2023 - 17:27

Дівчата, хтось має відгуки про дитяче плавання в Спортлайфі? Хочу, щоб син навчився плавати. Ходили в Вітамін на індивідуальні заняття, але щось пішло не так( З третього заняття став відмовлятися туди йти. На уговорах сходили ще два рази, але закінчилося тим, що він почав боятися потонути і став налаштований проти плавання. Інтуїція підказує, що в них з тренером там щось трапилося. Але мій партизан не хоче говорити,що саме. Домовилися з ним, що спробуємо ще десь в іншому місці. Тепер шукаю де... Але вибір щось зовсім не великий, на жаль. В юр.академії басейн не працює зараз, Дельфін з вересня групові, і то ще потрібно туди потрапити. Спортлайф, як варіант, але там теж групові. Цікаво почути відгуки про групові в Спортлайфі чи можливо ще десь, де навчають плаванню індивідуально.

#5163 larwww

larwww

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 611 повідомлення
  • Місто:Полтава, сады-1
  • Ім'я:Лариса

Нагороди

2       2    2      

Опубліковано 13 липень 2023 - 20:31

Дівчата, хтось має відгуки про дитяче плавання в Спортлайфі? Хочу, щоб син навчився плавати. Ходили в Вітамін на індивідуальні заняття, але щось пішло не так( З третього заняття став відмовлятися туди йти. На уговорах сходили ще два рази, але закінчилося тим, що він почав боятися потонути і став налаштований проти плавання. Інтуїція підказує, що в них з тренером там щось трапилося. Але мій партизан не хоче говорити,що саме. Домовилися з ним, що спробуємо ще десь в іншому місці. Тепер шукаю де... Але вибір щось зовсім не великий, на жаль. В юр.академії басейн не працює зараз, Дельфін з вересня групові, і то ще потрібно туди потрапити. Спортлайф, як варіант, але там теж групові. Цікаво почути відгуки про групові в Спортлайфі чи можливо ще десь, де навчають плаванню індивідуально.

В спортлайф і індивідуальні є, за них треба окремо платити, а групові входять в ціну за абонементу.
Ще є Акварена, там групові тільки, наскільки я знаю....
  • Ritik це подобається

#5164 Ritik

Ritik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 944 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 13 липень 2023 - 21:06

В спортлайф і індивідуальні є, за них треба окремо платити, а групові входять в ціну за абонементу.
Ще є Акварена, там групові тільки, наскільки я знаю....

Дивно, сьогодні телефонувала їм (в Спортлайф) і питала саме за індивідуальні, то сказали що немає в них такого. Тільки або безліміт, або секційні (групи) абонементи. Може дівчина мене якось не так зрозуміла...

Відредаговано Ritik, 13 липень 2023 - 21:09.

#5165 larwww

larwww

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 611 повідомлення
  • Місто:Полтава, сады-1
  • Ім'я:Лариса

Нагороди

2       2    2      

Опубліковано 13 липень 2023 - 21:32

Дивно, сьогодні телефонувала їм (в Спортлайф) і питала саме за індивідуальні, то сказали що немає в них такого. Тільки або безліміт, або секційні (групи) абонементи. Може дівчина мене якось не так зрозуміла...

Може щось змінилося, ми два роки назад ходили на індивідуальні.
  • Ritik це подобається

#5166 slingobusik

slingobusik

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 228 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 14 липень 2023 - 05:47

Доброго дня. В Акваарені є індивідуальні тренування з дітьми. Моя донька ходить. Домовлялась особисто з тренером, якого і побачила саме в басейні на занятті з іншою маленькою дитиною.

#5167 HelenaMart81

HelenaMart81

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 140 повідомлення
  • Місто:Полтава Сады 2
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 14 липень 2023 - 07:47

В Акварені є і індивідуальні і групові заняття.Ми ходимо на групові,тренер молодий,але ладить з дітками.Мій з задоволенням ходить.
  • Ritik це подобається

#5168 marink@

marink@

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 257 повідомлення
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 14 липень 2023 - 07:55

В Акварені є і індивідуальні і групові заняття.Ми ходимо на групові,тренер молодий,але ладить з дітками.Мій з задоволенням ходить.

А яка вартість занять з тренером? І скільки раз в тиждень ходите?

#5169 HelenaMart81

HelenaMart81

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 140 повідомлення
  • Місто:Полтава Сады 2
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 14 липень 2023 - 23:00

А яка вартість занять з тренером? І скільки раз в тиждень ходите?

Одне заняття в групі 170 грн(дітей до 15),але такої кількості не буває.Ми вибрали графік два рази на тиждень.

#5170 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 15 липень 2023 - 10:12

Оскільки дитині років ? Моя плаває с тренером
  • Ritik це подобається

#5171 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 липень 2023 - 10:19

Тренер Таня Мосягіна .плавали перед війною 3 раза .потім був перерив .с жовтня плаває 2 раза на неділю по 45 хвилин .після перерви була зажата .плакала .не хотіла ходить .одного разу кричала на весь басейн .поступово все більше почала получать задоволення.зараз пірнає на 1.4 м.дочці зараз 3.7
Для діток по старше є групові заняття .я б вам радила зателефонувати тренеру якій сподобався і з ним поговорити
Мінус що треба покупати абонент мамі і дитині .за підлітків не знаю .часто бачу що батьків ждуть в фое

Відредаговано Доминика, 15 липень 2023 - 10:26.

#5172 Ritik

Ritik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 944 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 15 липень 2023 - 18:59

Оскільки дитині років ? Моя плаває с тренером

7 років. Плаваєте в Спортлайфі?
Син також пірнає і при цьому пливе. Цього навчився на першому занятті і був щасливий. На другому занятті стрибав з бортика, то теж сподобалося. З третього заняття - " Я не хочу туди більше ходити". Коли запропонувала ходити в інше місце - не відмовився. Тепер треба вирішити куди)

Відредаговано Ritik, 15 липень 2023 - 19:03.

• mitera це подобається

#5173 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 15 липень 2023 - 20:54

Подбирайте себе ещё и тренера. В спортлайфе есть индивидуальные занятия, к некоторым тренерам групповые за отдельную плату (стоимость не входит в абонемент). Бывает, что на группу приходит несколько человек - почти индивидуалка, группа человек 10. Оплата индивидуальных занятий у разных тренеров разная, групповые по одной цене. При наличии абонемента можете ходить только на индивидуалку, хотя у групповых есть тоже свои плюсы.
  • Ritik це подобається

#5174 Катрончик

Катрончик

Студентка

• Наша пісочниця
  • 790 повідомлення
  • Ім'я:Катя

Нагороди

Опубліковано 16 липень 2023 - 11:44

Потрібен квиток на потяг з Полтави до Львову. З Полтави південної до Львову немає. З Полтави південної до Чернівців є багато . Поїзд один і той же. Якщо взяти квиток , до Чернівців, то у Львові ж можливо буде вийти?

#5175 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 16 липень 2023 - 13:22

7 років. Плаваєте в Спортлайфі?
Син також пірнає і при цьому пливе. Цього навчився на першому занятті і був щасливий. На другому занятті стрибав з бортика, то теж сподобалося. З третього заняття - " Я не хочу туди більше ходити". Коли запропонувала ходити в інше місце - не відмовився. Тепер треба вирішити куди)

Так

Потрібен квиток на потяг з Полтави до Львову. З Полтави південної до Львову немає. З Полтави південної до Чернівців є багато . Поїзд один і той же. Якщо взяти квиток , до Чернівців, то у Львові ж можливо буде вийти?

Так .Він іде через Львів .
  • Ritik це подобається

#5176 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 16 липень 2023 - 18:31

Вийти можна буде, ніхто Вас тримати не буде)))) Сама так робила)
Але подивіться маршрут потяга, чи точно він іде через Львів. В травні був ремонт колії і цей потяг йшов в обхід Львова.

#5177 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 липень 2023 - 21:33

Доброї ночі. Підкажіть, будь ласка, контакти відповідальних ДОГЛЯДАЛЬНИЦЬ, які працюють з людьми дуже похилого віку.
Всю інформацію в особисті.
Дякую завчасно

#5178 Киця

Киця

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 073 повідомлення
  • Місто:Полтава Подол
  • Ім'я:Оля

Нагороди

Опубліковано 18 липень 2023 - 15:10

Доброго дня.
Тут ділилися перевіриними контактами з кидстафф, що допомагають купити квитки Укрзалізниці.
Дякую, тому хто підкаже

Відредаговано Киця, 18 липень 2023 - 15:10.

#5179 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 18 липень 2023 - 20:11

Доброго дня.
Тут ділилися перевіриними контактами з кидстафф, що допомагають купити квитки Укрзалізниці.
Дякую, тому хто підкаже

https://www.kidstaff...a-18665783.html когда то этих давали ,я сохранила ,но сама не пользовалась

Відредаговано funia, 18 липень 2023 - 20:12.

#5180 Helga_Helga

Helga_Helga

Студентка

• Наша пісочниця
  • 503 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

Опубліковано 18 липень 2023 - 20:42

В мого сина (10 р.) був страх води. З другого разу нам пощастило з тренером. Анастасію рекомендую від душі! https://www.instagra...stasia_swimmer/
Вже на друге тренування йшов без вмовлянь, а зараз вже пробує плавати сам, без допоміжних засобів.
Заняття у фітнес-клубі "Роял" вул. Нечуя-Левицького, 10

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама