Перехід до вмісту

Фотографія

Коронавірус COVID19

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5929 відповідей у цій темі

#5121 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 13:20

Дівчата, якщо людина перехворіла Ковідом, офіційно підтверджений, де взяти сертифікат про те, що перехворів? Наш сімейний лікар каже, що може дати тільки довідку про те що перехворів, ніяких сертифікатів.

В систему охорони здроров'я вноситься інформація про перенесення ковіду. На підставі цього видається сертифікат на 180 днів.

Може краще дізнатися технічні подробиці за номерами гарячої лінії?
Полтавська область по ковіду 0800505032
Гаряча лінія МОЗ 0800505201
Урядова гаряча лінія 1545

Відредаговано mitera, 27 жовтень 2021 - 13:30.

#5122 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 13:34

Выдаётся справка о том что человек переболел и не рекомендуется вакцинироаваться в течении 180 дней. То есть - медовод от вакцинации

Відредаговано Cu-jo, 27 жовтень 2021 - 13:34.

#5123 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 13:40

Выдаётся справка о том что человек переболел и не рекомендуется вакцинироаваться в течении 180 дней. То есть - медовод от вакцинации

Нет, ввели понятие сертификата... о выздоровлении после болезни

https://www.kmu.gov....nya-i290621-677

Відредаговано mitera, 27 жовтень 2021 - 13:43.

#5124 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 13:49

Да, мракобесие и средневековье це коли кожна людина сама відповідає за себе.
А "доказова " медицина це коли волшебні дяді уже підписали контракти на 2022-2023 роки на поставку вакцин)
Чого тоді хвилюватись, захистять всіх, і разів по 10

https://www.pravda.c.../10/26/7311653/

Під час епідемій вже не сам за себе, а сам за себе і за оточуючих. Свобода одного закінчується там, де починаються права та свободи іншого. Коли живеш сам, то сам за себе, а коли у соціумі, то отримуєш переваги соціуму в обмін на певні обмеження. Через низький рівень громадянської свідомості ми і знаходимося там, де є. І спалах дифтерії декілька років назад, і спалах поліомієліту на Рівненщині - це якраз "сам за себе".

Є певні закони розповсюдження вірусу, і тому логічно продовжувати закупи вакцини наперед. Вірус вже нікуди не зникне. Специфічного лікування наразі немає в Україні, як і від деяких інших хвороб, тому вакцина - єдиний шанс пригальмувати його розповсюдження. Хоча ні, можна як у деяких державах Африки, де вакциновано 1,5% населення і вакцини немає. Замість того, щоб порадіти, що будуть поставки, будемо і тут шукати "зраду".

Дають безкоштовно, тому що це поки що загроза усім людям та країнам, коли знайдуть і розповсюдять специфічне лікування, вакцинація може стати платною, я так думаю, от тут вже кожен буде сам за себе. Курс моноклональних антитіл у США зараз близько 2100 дол. на людину, кількість обмежена через особливості виробництва, нові ліки розробили специфічні, закінчують клінічні випробування, Молнупіравір - близько 700 дол на курс. Нам їх дали безкоштовно? Дадуть? Ні. Скільки це буде коштувати в Україні? Якщо буде продовжуватися таке "за себе", то просто закриються від нас, як від чумних.

І кожна цивілізована країна забезпечить своїх громадян, а ми знову залишимося на дні, бо наші керівники будуть також "сам за себе", як і у лікуванні інших хвороб, коли немає державних адекватних програм, а якщо щось є, то не працює.

Уявіть собі плем'я старовірів, приміром, яке через релігійні переконання відмовляється від оспи робити щеплення. А ця хвороба, на хвилинку, мільярди життів забрала. Хто з ними буде вести торгові стосунки, соціальні та ін.? А на Рівненщині почалося з релігійних батьків, що зламали життя дитині своєю відмовою від щеплень. При цьому самі, напевно, захищені за дитинства. От ми зараз на рівні держави - дике плем'я старовірів, що жахаються нового та вірять, що через фотографування можна забрати душу.

Відредаговано Optimist, 27 жовтень 2021 - 14:09.

#5125 шопик

шопик

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 320 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 14:03

А десь є офіційна статистика через який період повторно хворіють і в який період точно не хворіють?
Мій колишній чоловік, медик, хворів в грудні 2020, а потім в лютому 2021, то який термін пройшов? Так, у нього другий раз був легше, але ж скільки було випадків, де навпаки перший раз пройшло легко, а другий - потрапляють до лікарні

а Ви вважаєте, що якщо сертифікат дійсний рік, то від числа до числа людина не захворіє??

Хворіють) і під киснями лежать. Є група в фейсбук, де люди діляться стражданнями після ковіду, діляться хто ч/з скільки захворів, то вакцинувавшись є люди які вже двічі перехворіли. Різниця в 2-3 міс....

Ще раз - я не проти вакцин, але на п*єдистал їх ставити не варто і вважати іммунітет надто сильним після них.

До речі, нещодавній випадок з Полтави.
Жінка вакцинувалась відразу як ввели вакцини, чоловік не захотів, перехворів вдома майже в той самий період.

У жінки почались проблеми зі здоров*ям + упадок сил неймовірний по цей час, чоловіка не бентежить нічого.

Вирішили зробити якийсь там "модний" тест в Синево (тільки там робиться) на антитіла чи щось таке. У нього зашкалює, в неї - нуль. Це майже півроку пройшло. Який тут висновок можна зробити? Чому мовчать, коли є люди дійсно помирають від вакцини?

(в мене родичка працює в лікарні, але не в ковідному, то говорить, як багато чого замовчується..)

Сухим висновкам сліпо вірити не треба. Правильно говорила інфекціонст-практик - висновки і стан може оцінювати тільки та людина, яка бачить це наяву.

Відредаговано шопик, 27 жовтень 2021 - 14:05.

#5126 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 14:16

а Ви вважаєте, що якщо сертифікат дійсний рік, то від числа до числа людина не захворіє??

Хворіють) і під киснями лежать. Є група в фейсбук, де люди діляться стражданнями після ковіду, діляться хто ч/з скільки захворів, то вакцинувавшись є люди які вже двічі перехворіли. Різниця в 2-3 міс....

Ще раз - я не проти вакцин, але на п*єдистал їх ставити не варто і вважати іммунітет надто сильним після них.

До речі, нещодавній випадок з Полтави.
Жінка вакцинувалась відразу як ввели вакцини, чоловік не захотів, перехворів вдома майже в той самий період.

У жінки почались проблеми зі здоров*ям + упадок сил неймовірний по цей час, чоловіка не бентежить нічого.

Вирішили зробити якийсь там "модний" тест в Синево (тільки там робиться) на антитіла чи щось таке. У нього зашкалює, в неї - нуль. Це майже півроку пройшло. Який тут висновок можна зробити? Чому мовчать, коли є люди дійсно помирають від вакцини?

(в мене родичка працює в лікарні, але не в ковідному, то говорить, як багато чого замовчується..)

Сухим висновкам сліпо вірити не треба. Правильно говорила інфекціонст-практик - висновки і стан може оцінювати тільки та людина, яка бачить це наяву.

Відомий висновок: антитіла - не єдині учасники імунної відповіді, їх рівень не обов'язково корелює із силою імунної відповіді. А також у кожної людини є індивідуальні, генетично обумовлені, особливості будови та функціонування імунної системи. Є масса вроджених на набутих імунодефіцитів, які, в тому числі, можуть супроводжуватися зниженим утворенням імуноглобулінів. Деякі люди навіть не здогадуються про них, просто частіше інших хворіють на ГРВІ, наприклад.

Відредаговано Optimist, 27 жовтень 2021 - 14:18.

#5127 шопик

шопик

Абітурієнтка

• Активістки
  • 320 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 14:31

Ну а щодо "переносника" інфекції після вакцини - то це не підтверджена інформація...

Нещодавнє відео, 9,40-10,08 хв подивіться.

І це тільки від нього я чула, від багатьох лікарів.

Відомий висновок: антитіла - не єдині учасники імунної відповіді, їх рівень не обов'язково корелює із силою імунної відповіді. А також у кожної людини є індивідуальні, генетично обумовлені, особливості будови та функціонування імунної системи. Є масса вроджених на набутих імунодефіцитів, які, в тому числі, можуть супроводжуватися зниженим утворенням імуноглобулінів. Деякі люди навіть не здогадуються про них, просто частіше інших хворіють на ГРВІ, наприклад.

все вірно Ви пишите) 

І вакцина тому не панацея, на жаль(

#5128 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 14:42

Нещодавнє відео, 9,40-10,08 хв подивіться.

І це тільки від нього я чула, від багатьох лікарів.

все вірно Ви пишите) 

І вакцина тому не панацея, на жаль(

Відео подивилася. Мається на увазі те, що якщо вакцинований підхопить вірус і захворіє на ковід, то він буде розповсюджувати вірус, це логічно. Але менше виділяє того вірусу, становить меншу загрозу оточуючим. Крім того, коли більшість населення вакциновані, то вірус "слабшає", коли ж ні, то продовжує далі мутувати і набувати сили, адже є багато "живильного середовища". Тут лікар НЕ говорить, що виділяють вірус саме внаслідок вакцинації.

А що панацея? Маски ні, санітайзери - ні, дистанція - ні, вакцина - ні. Що тоді? Чому скрізь працює, а у нас ні?

Відредаговано Optimist, 27 жовтень 2021 - 14:42.

#5129 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 14:44

Я уже несколько раз слышу, что вакцинируются и через несколько дней с модной болячкой. Сегодня от знакомой. Она впервые вышла на улицу после двустороннего воспаления . Муж через несколько дней после вакцинации с этим.

• vicf це подобається

#5130 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 14:50

Я уже несколько раз слышу, что вакцинируются и через несколько дней с модной болячкой. Сегодня от знакомой. Она впервые вышла на улицу после двустороннего воспаления . Муж через несколько дней после вакцинации с этим.

Иммунитет не формируется моментально в момент инъекции, нужно еще недели две хотя бы. Если стоять в очереди в обнимку со всеми, не одевать маску в транспорте и т.д., то вакцина не поможет и на ее фоне будет заболевание. Это не 100% гарантия бессмертия, а значительное снижение риска заболеть.

"Воспаление" и двустороннее - это постоянный спутник вирусных инфекций, только раньше никто не делал в таком количестве исследований легких и не мерился процентом поражения легких. 

Відредаговано Optimist, 27 жовтень 2021 - 14:54.

#5131 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 15:14

Ниже много разрозненных мыслей на тему

Люди сейчас делятся на:

1. Ярых противников вакцинации. Туда входят и те кто свято верит в чипизацию.

2. Вторая категория- обычно вакцинируются  или не вакцинируются . Живут привычной жизнью.

3. Третья- ярые борцы за вакцинирование. Эти более агрессивны . Кажется, что могут забодать любого противника вакцинации. По моим наблюдениям эти люди больше всего панически боятся вируса и максимально их накрыло , когда вирус выявили.

Раньше неверные супруги носили в семью триппер, теперь модную болячку. Жизненный анекдот.

Любимая женщина заболела модным вирусом. Через время любимый мужчина почувствовал, что тоже болен. Приходит к жене:

- Дорогая, я общался  с человеком, который болен этим. Что нам теперь делать ?

- А что делать ? Все что мог ты уже сделал.

Рыдала , глядя на картинку

thumb_pre_1635340409__pre_1634905493__im

Відредаговано Cu-jo, 27 жовтень 2021 - 15:32.

#5132 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 16:42

Дівчата, якщо людина перехворіла Ковідом, офіційно підтверджений, де взяти сертифікат про те, що перехворів? Наш сімейний лікар каже, що може дати тільки довідку про те що перехворів, ніяких сертифікатів.

Я выше цитировала новость, что сейчас эта функция тестируется, вроде пока не писали, что уже запущена. Наверное потом нужно будет, чтобы врач внёс в систему, и загрузить в дию как обычный сертификат.

#5133 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 429 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 17:19

Але, якщо вірити фактам-тестується ця функція з червня і Ляшко каже, що як тільки спаде температура, ідіть на вакцинацію-я не надіюсь на можливість отримати сертифікат. (

#5134 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 18:16

Как минимум сразу стоит спросить:
- ходила ли на работу накануне вакцины, работала ли в день вакцины, ехали ли в транспорте и ходила ли по магазинам в эти дни?

- в каких условиях и где делала вакцину? Постояла ли в общей очереди пару часов?

А не сразу "виновата вакцина"

Але, якщо вірити фактам-тестується ця функція з червня і Ляшко каже, що як тільки спаде температура, ідіть на вакцинацію-я не надіюсь на можливість отримати сертифікат. (

Постанова КМУ лише 29 червня була.... Точно не з червня...

Відредаговано mitera, 27 жовтень 2021 - 18:18.

#5135 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • 566 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 19:44

Все таки интересно, как вы объясняете себе, почему за прошлую неделю в Украине умерло от ковида 3006 человек, а в Польше 268?

Причина точно такая же, как и ответ на вопрос: почему в Польше средняя продолжительность жизни 77 лет, а в Украине - 69 лет ! Это достоверно подтвержденный статистикой ответ ! Обратите внимание: и от других болезней статистика смерти в Польше (и не только там) значительно гуманнее выглядит !

Відредаговано Веселый папа, 27 жовтень 2021 - 19:44.

#5136 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • 566 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 20:02

Хорошо, что двести лет назад при введении в обиход вакцины от оспы не было соц.сетей, иначе началась бы компания против "коровьей вакцины", от которой растут рога, копыта, грудь у мужчин и т.д. 

Тут стоит разобраться: КОМУ в средневековье было хорошо. А если внимательно изучить вопрос, то как раз было хорошо было скорее тому, кто НЕ вакцинировался ! Первые опыты с вакцинированием людей приводили к смертности в 40-60 % всех "пациентов" подвергнутых вакцинации. Потом этот процент потихоньку снижался, но появились "побочные" проблемы. Более того, указами монархов вакцинация от оспы была законодательно запрещена в разных странах на период от 50 до 100 лет, т.к. статистика показывала, что смертность от болезни в период активной вакцинации ПРЕВЫШАЛА смертность до нее ! Первые неисследованные "вакцины" от оспы не только не защищали привитых, но и приводили к вспышкам новых эпидемий ! 
    И лишь спустя столь долгое время, когда медицина сделана шаг вперед и вакцины от оспы также "усовершенствовали" вакцинация стала достаточно безопасна и эффективна.

P.S. Ни коим образом не ставлю под сомнение эффективность современных вакцин, прошедших всесторонние исследования и лабораторные испытания, но в тоже время историю следует знать - поспешное внедрение новых методов вакцинации при отсутствии должных клинических испытаний может приводить к совершенно противоположному результату. 

#5137 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 20:54

А ничего, что средневековье закончилось за два столетия, до первой вакцины, которая появилась только в 1796 году?

#5138 Лена28

Лена28

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 139 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 21:10

Что касается сертификата для тех, кто переболел: как такового его пока не существует, всё в разработке и сколько она ещё продлится никто не знает.Сегодня мой семейный врач выдал справку о том, что я переболела коронавирусом. Это типичный медицинский бланк, где в свободной форме указаны ФИО, номер теста, какой период был больничный, ну и три штампа-печати для солидности. Честно - полная ерунда. С такой бумагой вряд-ли пустят в Интерсити или в какое-то учреждение, если всё закроют. Но для перестраховки пришлось взять, т.к. сертификата можно вообще не получить.
  • mitera це подобається

#5139 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 21:24

Что касается сертификата для тех, кто переболел: как такового его пока не существует, всё в разработке и сколько она ещё продлится никто не знает.Сегодня мой семейный врач выдал справку о том, что я переболела коронавирусом. Это типичный медицинский бланк, где в свободной форме указаны ФИО, номер теста, какой период был больничный, ну и три штампа-печати для солидности. Честно - полная ерунда. С такой бумагой вряд-ли пустят в Интерсити или в какое-то учреждение, если всё закроют. Но для перестраховки пришлось взять, т.к. сертификата можно вообще не получить.

У моей знакомой переболела вся семья недавно. Дала цидулку ,написанную от руки даже без печати. Теперь сын не может в Польшу выехать. 

#5140 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 21:27

А в довідці вказано на скільки часу відтерміновується вакцинація?

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама