Перехід до вмісту

Фотографія

Коронавірус COVID19

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5929 відповідей у цій темі

#5101 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 21:52

Мне нравится то, о чем человек пишет. Видно, что человек думает. 

#5102 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 21:58

Хто вже перехворів, поділіться досвідом. Якщо здавала в ізоляторі тест на короновірус, мені його результат повідомлять на прийомі у лікаря чи тим, у кого він позитивний, телефонують раніше? Здала вчора, на прийом в п'ятницю. Відучора не чую жодних запахів.

Зараз тести, як і минулорічного жовтня через велике навантаження надходять довго. Я минулого року у жовтні отримала позитивний тест на 11-й день

На цьому тижні подруга отримала позитивний тест на 10-й день

І мені, і подрузі сімейний лікар зателефонувала.
Я попросила результат надіслати мені на пошту.
Зараз це дуже актуально, тому обов'язково на цей момент наголосіть.

Якнайшвидшого одужання!

#5103 шопик

шопик

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 320 повідомлення

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 22:10

@Ксаночка, при всем уважении к вам и часто близкими мне вашими позициями на многие темы, сейчас уже не могу промолчать...

Ответьте мне пожалуйста на пару вопросов:
1. "Вы, будучи в Польше, не вакцинировались?
2. Какая цель этих ваших регулярных репостов сюда постов антиваксов?
3. Зачем здесь делать подобие "политической" темы?
4. Если ответ на первый вопрос "да", то почему в другой стране это нормально, а в нашей нет?...

Заранее спасибо за ответы!

P.s. ни в коем случае нет цели обидеть вас. Просто реально не понимаю!

Мене одне непокоїть: чому перехворівших до 6міс (деякі джерела повідомляють до 9міс) не вважають безпечними для суспільства?
Скільки вже статтів написано, що природній імунітет набагато сильніший, ніж хімічний (вакцина).

Вакцинувавшись на автовокзалі і сівши в транспорт - це забезпечує безпечність людини? Він може бути вже хворим, просто йде інкубаційний період (ніхто ж не робить пцр перед вакциною), та й після прививки людина є переносником до 2-х тижнів і сама в зоні ризику захворіти, адже імунітет знизився після. Чому таким людям можна їздить, а перехворівшим ні?? 

П.С. 

Я не проти вакцин, але з ковідними щось пішло не так((

І найбільше бентежить)) Коронавак не визнають в Європі. Чому? І тут виходить не грає роль, що людина убезпечена від хвороби (а це саме основне), тут інша сторона - не пустити Китай на ринок) Бізнес....

Відредаговано шопик, 26 жовтень 2021 - 22:21.

#5104 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 22:33

Вставляю скопированный текст, т.к. ФБ забанил пост Є.Дубровского практически сразу после его публикации.

Все таки интересно, как вы объясняете себе, почему за прошлую неделю в Украине умерло от ковида 3006 человек, а в Польше 268?

#5105 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 22:42

Вопрос не мне. А хочется ответить, когда не спрашивают. 

Может потому что там людей в общем лечат ? И уровень жизни выше ? Люди кушают лучше, могут позволить лекарства себе купить, поболеть на больничном, а не затягивают заболевание до критичного состояния ? И есть за что побыть дома и полечится, или полежать в больнице ?

#5106 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 22:45

Мене одне непокоїть: чому перехворівших до 6міс (деякі джерела повідомляють до 9міс) не вважають безпечними для суспільства?
Скільки вже статтів написано, що природній імунітет набагато сильніший, ніж хімічний (вакцина).
Вакцинувавшись на автовокзалі і сівши в транспорт - це забезпечує безпечність людини? Він може бути вже хворим, просто йде інкубаційний період (ніхто ж не робить пцр перед вакциною), та й після прививки людина є переносником до 2-х тижнів і сама в зоні ризику захворіти, адже імунітет знизився після. Чому таким людям можна їздить, а перехворівшим ні??

П.С.
Я не проти вакцин, але з ковідними щось пішло не так((
І найбільше бентежить)) Коронавак не визнають в Європі. Чому? І тут виходить не грає роль, що людина убезпечена від хвороби (а це саме основне), тут інша сторона - не пустити Китай на ринок) Бізнес....

Ну це не відповіді не на мої питання... Й по великому рахунку чекала не від вас... ;)

Але відповім вам, раз ви хочете поспілкуватися на цю тему...

Подібних питань дуже багато і у багатьох і є відповідна тема
Ось
https://mama.pl.ua/i...l=&fromsearch=1

Згодна, що це не звичне, інакше, але це вакцина і питання по ній дуже схожі на ті, які задаються і по іншим вакцинам...

Щодо перехворівших і чому не вважають такими як ви пишете, я не знаю...
І відповідь на це питання ну ніяк не впливала на моє рішення вакцинуватися...

Ну а по другому абзацу скажу, що особисто я вважаю це лише способом примусити вакцинуватися. Адекватна людина, яка виважено прийме рішення вакцинуватися, швидше за все не буде робити вакцину на вокзалі у дорогу...
Ну а щодо "переносника" інфекції після вакцини - то це не підтверджена інформація...

Відредаговано mitera, 26 жовтень 2021 - 22:46.

#5107 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення

Нагороди

2   

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 22:57

СOVID-сертифікат на підставі одужання від COVID-19 передбачений в додатку “Дія” та наразі перебуває на етапі тестування. Діяти такий COVID-сертифікат буде 180 днів.

та й після прививки людина є переносником до 2-х тижнів і сама в зоні ризику захворіти, адже імунітет знизився після

Это неправда.

#5108 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 23:13

Вставляю скопированный текст, т.к. ФБ забанил пост Є.Дубровского практически сразу после его публикации.

"Театр абсурду, а ми – глядачі чи актори?"
▪ Звільнення з роботи, перепони з пересуванням, навчанням – і не важливо, хворіла людина чи ні. Остання межа, яку мало бути соромно переступати – щепити тих, хто нещодавно одужав. Але і її переступили…
Що я можу сказати?
▪ Рівень знущання та зневаги до людей досяг своєї кульмінації: якщо зараз одужуючих примушують щепитись, яка взагалі може бути розмова про здоровий глузд та права людей? Чи досі недостатньо даних про стан імунітету у перехворілих? Нікого не дивує, що перехворілі (99,9%) не потрапляють в стаціонар ні через місяць, ні через два, ні через дванадцять?
▪ Зневага до наукових обґрунтованих публікацій, зневага до законів імунології, медицини та й взагалі звичайної логіки. Навіщо? Ну хіба таким шляхом ми краще подолаємо епідемію? Хіба таким чином у населення з’явиться повага до МОЗу? Один за одним, такі кроки створюють відразу та розчарування у здравомислячих людей в самій ідеї вакцинопрофілактики.
▪Люди, схаменіться! Перехворілі масово не потрапляють в стаціонар, не хворіють масово повторно, не заражають своїх близьких. Їх імунітет повноцінний та достатній, аби залишити їх в спокої. Чому сетрифікат вакцинації перетворився на перепустку на роботу чи квиток на поїзд? Це ж мав бути медичний документ, про стан імунітету. А вийшло що?
▪ Вакциновані також хворіють. Вакциновані, без виключенням, всіма вакцинами. Це не дивно, адже розумні люди, а не популісти, ще давно казали: вакцинація не зможе зробити колективного імунітету: вірус занадто швидко мутує. Вакцинація лише частково допомагає знизити смертність. Вакцина від ковіду – це індивідуальний інструмент захисту. Для тих, кому вона потрібна. Перехворілим вона НЕ ПОТРІБНА.
▪ В гонитві за статистикою та гарними показниками охоплення вакцинацією ПЕРЕХВОРІЛОГО населення важко щось змінити в контексті подолання епідемії. Лише комплексний підхід – є вирішенням ситуації в правильному шляху.
✅ Протиепідемічні міри, своєчасне лікування та доступність допомоги, профілактика ускладнень хронічних захворювань, вакцинація груп ризику та припинення життя в страху й стресі – ось перелік ефективних заходів. А не знущання над перехворілими й накручування істерії в суспільстві.

Давайте поважати один одного та не робити дурощі!

Правильно что забанил, это же вранье. 

Если ты официально болел - ты получаешь сертификат и никто тебя не заставляет вакцинироваться.

Если ты болел не официально - то где доказательства? 

ЗЫ. Попробуйте посмотреть хоть одно нормальное видео по иммунологии. Не те, которые для детей в 5м классе снимают, а научные. Может поймете на сколько это все сложно, и на сколько глупо и смешно звучат все эти обоснования "диванных врачей". 

#5109 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 26 жовтень 2021 - 23:32

Все таки интересно, как вы объясняете себе, почему за прошлую неделю в Украине умерло от ковида 3006 человек, а в Польше 268?

цілковите співпадіння, що там щеплено 51,7% населення. Цілковите.

#5110 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 00:05

@Ксаночка, при всем уважении к вам и часто близкими мне вашими позициями на многие темы, сейчас уже не могу промолчать...

Ответьте мне пожалуйста на пару вопросов:
1. "Вы, будучи в Польше, не вакцинировались?
2. Какая цель этих ваших регулярных репостов сюда постов антиваксов?
3. Зачем здесь делать подобие "политической" темы?
4. Если ответ на первый вопрос "да", то почему в другой стране это нормально, а в нашей нет?...

Заранее спасибо за ответы!

P.s. ни в коем случае нет цели обидеть вас. Просто реально не понимаю!

При всем уважении к Вам:
1) Не вакцинировалась и не планирую.
Имею высокий титр антител, при этом не болела( видать, перенесла бессимптомно, когда выхаживала дочку с внучкой).
2) Антиваксы- это те люди, которые против всех прививок.
А те, кто не хочет прививаться на вокзалах, на Укрпочте, в ТЦ вакцинами, которые не прошли полный цикл клинических исследований, которые по факту не защищают от заражения ( и как оказалось, и от смерти не всех спасают) - это нормальные люди, которые опасаются нежелательных последствий.И имеют право на свои опасения.И хотят знать правду, а не слушать популистские речи.
3) В другой стране НИКОГО НЕ ЗАСТАВЛЯЮТ вакцинироваться.Точка.
Без обид. Я высказала свою точку зрения - имею на нее право.
Но как вижу - тема об коронавирусе стала спичем вакцинированных, что в принципе, не удивительно - на аналогию с политической темой указала не я(.
Всем здоровья и удачи.

#5111 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 00:26

Потому что здесь лечат, и иностранцев лечат - бесплатно.
Потому что не запугивают людей до полусмерти ( а все мы знаем, насколько стрес садит имунитет).
Потому что питание нормальное - я каждый день захожу в супермаркет и вижу, какие продукты себе покупают люди и сколько.По факту- в питании поляки себя не ограничивают.
Потому что отопление включили еще при первом похолодании - и не сидят дети в детсадах и школах при температуре, равной уличной.
А у нас? Холод в квартирах, школах, детсадах, в стационар в изолятор ребенка с пневмонией ложат - а там колотун собачий.
Не так? В провинциальных больницах два врача на все отделение - и один из них пенсионер, который еле ноги переставляет.
Два раза в день зайдут к больным, а все остальное время пациенты на медсестрах и санитарках.Я уже молчу о том,во сколько обходится день в стационаре - нет денег, подыхай( не везде, но много где - и мы все об этом знаем). Нехватка врачей катастрофическая, и именно хороших, знающих, а не тех,кто штаны протирал в медакадемиях. Хорошие специалисты уехали ( и да, в Польше украинских врачей очень много- вчера как раз подписала декларацию с терапевтом из Украины). Или уезжают - осталась горсточка их в нашей стране , энтузиастов, да и тем не дают нормально работать.
Дальше перечислять? Думаю, не стоит - все мы знаем ответы на вопрос, почему у нас умирает так много людей.....
Все, ухожу из этой темы...больно...особенно больно это все понимать, когда видишь и понимаешь, что все может быть иначе...

Відредаговано Ксаночка, 27 жовтень 2021 - 00:42.

#5112 tesliala

tesliala

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 540 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 06:18

Зараз тести, як і минулорічного жовтня через велике навантаження надходять довго. Я минулого року у жовтні отримала позитивний тест на 11-й день

На цьому тижні подруга отримала позитивний тест на 10-й день

І мені, і подрузі сімейний лікар зателефонувала.
Я попросила результат надіслати мені на пошту.
Зараз це дуже актуально, тому обов'язково на цей момент наголосіть.

Якнайшвидшого одужання!

Дякую!

• mitera це подобається

#5113 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 06:28

При всем уважении к Вам:
1) Не вакцинировалась и не планирую.
Имею высокий титр антител, при этом не болела( видать, перенесла бессимптомно, когда выхаживала дочку с внучкой).
2) Антиваксы- это те люди, которые против всех прививок.
А те, кто не хочет прививаться на вокзалах, на Укрпочте, в ТЦ вакцинами, которые не прошли полный цикл клинических исследований, которые по факту не защищают от заражения ( и как оказалось, и от смерти не всех спасают) - это нормальные люди, которые опасаются нежелательных последствий.И имеют право на свои опасения.И хотят знать правду, а не слушать популистские речи.
3) В другой стране НИКОГО НЕ ЗАСТАВЛЯЮТ вакцинироваться.Точка.
Без обид. Я высказала свою точку зрения - имею на нее право.
Но как вижу - тема об коронавирусе стала спичем вакцинированных, что в принципе, не удивительно - на аналогию с политической темой указала не я(.
Всем здоровья и удачи.

Спасибо за ответы.
Вашу точку зрения сейчас я прочитала, но часто не ваша точка зрения постится и с непроверенной информацией

Спич вакцинированных? Вы тут видите тьму постов с пропагандой за вакцину? А вот пропаганда невакцинирования и пиаровские репосты с непроверенной информацией - такого здесь полно...

P.s. на ваши ответы (особенно на второй) можно бы ответить, ато однобоко и перевёрнуто подаёте!... Но не буду... Тратить зря время не хочу... Всего хорошего!

Відредаговано mitera, 27 жовтень 2021 - 06:32.

#5114 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення

Нагороди

2   

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 07:46

Потому что здесь лечат, и иностранцев лечат - бесплатно.
Потому что не запугивают людей до полусмерти ( а все мы знаем, насколько стрес садит имунитет).
Потому что питание нормальное - я каждый день захожу в супермаркет и вижу, какие продукты себе покупают люди и сколько.По факту- в питании поляки себя не ограничивают.
Потому что отопление включили еще при первом похолодании - и не сидят дети в детсадах и школах при температуре, равной уличной.
А у нас? Холод в квартирах, школах, детсадах, в стационар в изолятор ребенка с пневмонией ложат - а там колотун собачий.
Не так? В провинциальных больницах два врача на все отделение - и один из них пенсионер, который еле ноги переставляет.
Два раза в день зайдут к больным, а все остальное время пациенты на медсестрах и санитарках.Я уже молчу о том,во сколько обходится день в стационаре - нет денег, подыхай( не везде, но много где - и мы все об этом знаем). Нехватка врачей катастрофическая, и именно хороших, знающих, а не тех,кто штаны протирал в медакадемиях. Хорошие специалисты уехали ( и да, в Польше украинских врачей очень много- вчера как раз подписала декларацию с терапевтом из Украины). Или уезжают - осталась горсточка их в нашей стране , энтузиастов, да и тем не дают нормально работать.
Дальше перечислять? Думаю, не стоит - все мы знаем ответы на вопрос, почему у нас умирает так много людей.....
Все, ухожу из этой темы...больно...особенно больно это все понимать, когда видишь и понимаешь, что все может быть иначе...

Наблюдение, когда кто-то переезжает в другую страну, через месяц следуют рассказы, как там все хорошо, а в Украине все плохо, в том числе и в медицине. Часто справедливые. Только почему-то через год-два при визите на родину человек идет со списком по всем обследованиям и врачам, и в аптеках закупается на год.

Но сейчас не об этом.

Хоть вы и ушли из темы, все таки интересно, почему в прошлую волну эпидемии, ДО массовой вакцинации, не было такой огромной разницы в смертности между Украиной и другими странами хотя уровень медицины, жизни и сквозняков не поменялся за год.

И почему массово привились поляки? Не думают, не читают умных врачей в фейсбуке? А почему тогда живут глупые настолько лучше нас?

#5115 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 07:57

1) фейсбук удаляет антивакцинаторские публикации, что очень правильно
2) уже неоднократно читала результаты исследований, что иммунитет после вакцины (РНК) первые месяцы сильнее чем, после перенесённого ковида. Сейчас нет времени искать источники, но их не сложно найти по ключевым словам, правда на английском.

#5116 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 08:43

Хорошо, что двести лет назад при введении в обиход вакцины от оспы не было соц.сетей, иначе началась бы компания против "коровьей вакцины", от которой растут рога, копыта, грудь у мужчин и т.д. Хорошо, что сто лет назад, при создании вакцины против туберкулеза не было такого засилия знатоков иммунологии, иначе начались бы разговоры "нам вводят вакцину от бычьего возбудителя, долой насилие над и природой", "нам вводят вакцину, которая только несколько месяцев назад создана, она не проверена веками, мы все будем ГМО!".

И как плохо, что сокращается качество и количество часов преподавания в школе биологии, химии, физики, скоро полчище необразованных масс, воспитанные такими же выпускниками антиваксовского пединститута расскажут всем остальным, как будет модифицироваться их ДНК под действием вакцин, когда введут электронный концлагерь и остальную чушь. Сюда же недоучек от медицины и околомедицины, чтобы закрепить эффект.

Низкий поклон тем, кто еще имеет силы дискутировать и пытаться сеять разумное. У меня уже опустились руки. Ни разума, ни знаний, ни гражданской ответственности. Мракобесие и средневековье.

Відредаговано Optimist, 27 жовтень 2021 - 08:46.

#5117 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 09:56

.

А десь є офіційна статистика через який період повторно хворіють і в який період точно не хворіють?
Мій колишній чоловік, медик, хворів в грудні 2020, а потім в лютому 2021, то який термін пройшов? Так, у нього другий раз був легше, але ж скільки було випадків, де навпаки перший раз пройшло легко, а другий - потрапляють до лікарні
  • mitera це подобається

#5118 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 429 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 10:11

Да, мракобесие и средневековье це коли кожна людина сама відповідає за себе.
А "доказова " медицина це коли волшебні дяді уже підписали контракти на 2022-2023 роки на поставку вакцин)
Чого тоді хвилюватись, захистять всіх, і разів по 10

https://www.pravda.c.../10/26/7311653/

#5119 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 11:01

thumb_pre_1635325230__screenshot_2021-10

#5120 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 27 жовтень 2021 - 12:22

Дівчата, якщо людина перехворіла Ковідом, офіційно підтверджений, де взяти сертифікат про те, що перехворів? Наш сімейний лікар каже, що може дати тільки довідку про те що перехворів, ніяких сертифікатів.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама