Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 24 жовтень 2021 - 08:46
Что Вам кололи, что начал хватать жёлчный? Как Вы его чувствуете? Есть горечь, тошнота? Или просто спазм как в области сердца?
Скорее всего это Ваш остеохондроз.
Для успокоения сделайте УЗИ сердца и кардиограмму. Если все в норме - вакцинироваться.
Вы болели ковидом?
Если да, то невропатолог должен был назначит прегабалин, по протоколу.
А вообще все что Вы описываете очень похоже на постковид.
К неврологу ходила раннее в Медион, выявили на УЗИ шеи и головы сужение сосудов с одной стороны. После назначения уколов от остеохондроза стал хватать желчный(камни есть) и желудок , отменили и остался только Адаптол как успокоительные и сказала , что с этим жить, делать массаж шеи и всё.
Щитовидка в норме по УЗИ . За давление всегда слежу в основном 120/90 и сердце 90-110 уд. За сердце говорила , но сказала попить пока успокоительные ,результата нет от них .Начала магний принимать без назначений, головокружения стали меньше.
Подозреваю, что всё взаимосвязано, но за сердце переживаю. Вены на ногах вылезли ,шишки появились .
Родные давят со всех сторон , чтоб шла вакцинироваться , а я с моими проблемами со здоровьем оттягиваю и не знаю правильно ли я поступаю.
Спасибо за ответ.
Alenka
-
Місто:Центр-Гожулы
-
Ім'я:Алена
Опубліковано 24 жовтень 2021 - 09:29
К неврологу ходила раннее в Медион, выявили на УЗИ шеи и головы сужение сосудов с одной стороны. После назначения уколов от остеохондроза стал хватать желчный(камни есть) и желудок , отменили и остался только Адаптол как успокоительные и сказала , что с этим жить, делать массаж шеи и всё.
Щитовидка в норме по УЗИ . За давление всегда слежу в основном 120/90 и сердце 90-110 уд. За сердце говорила , но сказала попить пока успокоительные ,результата нет от них .Начала магний принимать без назначений, головокружения стали меньше.
Подозреваю, что всё взаимосвязано, но за сердце переживаю. Вены на ногах вылезли ,шишки появились .
Родные давят со всех сторон , чтоб шла вакцинироваться , а я с моими проблемами со здоровьем оттягиваю и не знаю правильно ли я поступаю.
Спасибо за ответ.
90-110-это много. Пару лет назад тоже был постоянный дискомфорт в области сердца. Над грудью постоянно давило. В лечсанупре сделала кардиограмму. Все ок, кроме сердцебиения. Было 110-120. Узи щитовидки и сахар -в норме. Врач назначила курс лечения. Из того, что помню: Магний, рибоксин, Аспаркам, какие-то капли. Дальше не помню... Реально стало болеть меньше, гораздо. Сейчас болит, когда хоть немного понервничаю.
Опубліковано 24 жовтень 2021 - 10:02
И вообще что можно колоть от остеохондроза, если он не лечится? Это возрастные изменения. Стоит поменять невропатолога.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 24 жовтень 2021 - 11:30
И вообще что можно колоть от остеохондроза, если он не лечится? Это возрастные изменения. Стоит поменять невропатолога.
Так то так, но острый период медикаментозно снимают. Пока уколы - не болит) ну, почти не болит. Я в теме, только капельницы закончила, всё как было раньше... Но, у меня кроме остеохондроза и другие проблемы судя по МРТ (
Опубліковано 24 жовтень 2021 - 12:18
Что Вам кололи, что начал хватать жёлчный? Как Вы его чувствуете? Есть горечь, тошнота? Или просто спазм как в области сердца?
Скорее всего это Ваш остеохондроз.
Для успокоения сделайте УЗИ сердца и кардиограмму. Если все в норме - вакцинироваться.
Вы болели ковидом?
Если да, то невропатолог должен был назначит прегабалин, по протоколу.
А вообще все что Вы описываете очень похоже на постковид.
Добрый день .
От новоксикама была такая реакция,назначали , чтоб снять воспаление в области остеохандроза.
Желчный забит камнями , боли в области желчного отдающие в желудок , через пару дней проходят.
Это не такие боли , что кольнуло и прошло ,это другое .
Ковидом болела ровно год назад . Среднее течение, но постковид выраженный сильно .
Прегабалин не назначали.
Наверное нужно обратиться к другому врачу, вот только по больницам сейчас ходить не очень хочется , чтоб не заразиться до прививки .
Опубліковано 24 жовтень 2021 - 12:25
Противовоспалительные , противоотечные . Как врач сказал , нужно сделать так , чтоб этот горб чуть "рассосался ", чтоб не создавать давление на сосуды .
Возврастные изменения это да ,жаль, что так рано в 30 лет начались.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 24 жовтень 2021 - 12:48
Противовоспалительные , противоотечные . Как врач сказал , нужно сделать так , чтоб этот горб чуть "рассосался ", чтоб не создавать давление на сосуды .
Возврастные изменения это да ,жаль, что так рано в 30 лет начались.
Противоотечное Л-лизина мне назначали, да, эффект мгновенный, но жёлчный болел тоже (
Ищите другого врача, выздоравливайте!
Опубліковано 24 жовтень 2021 - 12:52
Противоотечное Л-лизина мне назначали, да, эффект мгновенный, но жёлчный болел тоже (
Ищите другого врача, выздоравливайте!
Спасибо .Этим и займусь . Когда всё наваливается , такая неразбериха в голове , не знаешь как правильно поступить
Опубліковано 24 жовтень 2021 - 15:55
Так то так, но острый период медикаментозно снимают. Пока уколы - не болит) ну, почти не болит. Я в теме, только капельницы закончила, всё как было раньше... Но, у меня кроме остеохондроза и другие проблемы судя по МРТ (
Я тоже в теме, два года с люмбоишиалгией. То я лечу её обострения, но не остеохондроз же))
Единственный способ не усугублять его - это спорт) на каждом приёме мой невропатолог спрашивает делаю ли я упражнения, которые он мне даёт и ругается, если я забиваю на это)) https://m.facebook.c...34366520469608/
Відредаговано Майя, 24 жовтень 2021 - 16:31.
Опубліковано 24 жовтень 2021 - 17:00
https://instagram.co...edium=copy_link
У сторіз доказового інфекціоніста з Харкова зараз дуже докладно розписано на тему коронавірусу, статистики хворих і смертей, вакцинації. З графіками і поясненнями.
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 24 жовтень 2021 - 19:10
Ну наконец то хоть в одной стране мозгами начали шевелить.
Эстония: Суд признал тест на антитела достаточным основанием для получения статуса переболевшего ковидом.
https://rus.objektii...ErEL9bLr0oBRBtY
Опубліковано 25 жовтень 2021 - 08:21
Зараз "вєщають", що в дії повинен з'явитися "жовтий" (тобто після першої вакцинації). В особистому кабінеті хелсі - немає даних.
P/S Мені то він не "горить", але ж!
Зателефонувала до пункту вакцинації, сказали , що в понеділок зможуть підказати, потрібно дивитися в системі. Подивимось, що буде.
Менеджер пункту вакцинації повідомила, що інформація про щеплення є. Але немає мого ідентифікаційного номера ( хоча при мені його вводили в систему) і мого номера телефону теж немає (хоча також вводили). Незрозуміло взагалі нічого. Ще сказала, якщо немає декларації з сімейним, то і в дію не підтягнеться. Також маразм. Колега не заключала деклацію, сертифікат на наступний день "підтягнувся" в Дію. Колега в пункті вакцинації брала довідку про щеплення, правда брала - це м'яко кажучи, ледве "витребувала", не хотіли давати, відправляли до сімейного.
Написала звернення через підтримку Дії в МОЗ, надіюся, що вирішеться питання)
Опубліковано 25 жовтень 2021 - 10:02
Менеджер пункту вакцинації повідомила, що інформація про щеплення є. Але немає мого ідентифікаційного номера ( хоча при мені його вводили в систему) і мого номера телефону теж немає (хоча також вводили). Незрозуміло взагалі нічого. Ще сказала, якщо немає декларації з сімейним, то і в дію не підтягнеться. Також маразм. Колега не заключала деклацію, сертифікат на наступний день "підтягнувся" в Дію. Колега в пункті вакцинації брала довідку про щеплення, правда брала - це м'яко кажучи, ледве "витребувала", не хотіли давати, відправляли до сімейного.
Написала звернення через підтримку Дії в МОЗ, надіюся, що вирішеться питання)
я вже більше місяця чекаю відповіді МОЗ. Стосовно інн - мені навпаки казали, що при вакцинації вводять тільки фіо і дату народження і по ним шукають. Інн не перевіряють, якщо є декларація. Власне тому мої щеплення внесли зовсім іншій людині.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 26 жовтень 2021 - 10:51
https://www.slovoidi...akcynoyu-pfizerДозволили вакцинувати дітей від 12 років.
Відредаговано Jilly, 26 жовтень 2021 - 11:06.
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 26 жовтень 2021 - 10:56
https://www.slovoidi...cynuvaty-ditej-
vakcynoyu-pfizer
Дозволили вакцинувати дітей від 12 років.
Отредактируйте ссылку
Опубліковано 26 жовтень 2021 - 20:27
Хто вже перехворів, поділіться досвідом. Якщо здавала в ізоляторі тест на короновірус, мені його результат повідомлять на прийомі у лікаря чи тим, у кого він позитивний, телефонують раніше? Здала вчора, на прийом в п'ятницю. Відучора не чую жодних запахів.
Опубліковано 26 жовтень 2021 - 20:46
Мені дзвонила моя лікарка. Всі дані з ізолятора передають сімейному. Я хворіла як раз самий пік тоді, тому результат чекала 2 тижні. Періодично звонила сімейному, бо розуміла, що вона могла і неподзонити.
Ксаночка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 26 жовтень 2021 - 20:50
Вставляю скопированный текст, т.к. ФБ забанил пост Є.Дубровского практически сразу после его публикации.
"Театр абсурду, а ми – глядачі чи актори?"
▪ Звільнення з роботи, перепони з пересуванням, навчанням – і не важливо, хворіла людина чи ні. Остання межа, яку мало бути соромно переступати – щепити тих, хто нещодавно одужав. Але і її переступили…
Що я можу сказати?
▪ Рівень знущання та зневаги до людей досяг своєї кульмінації: якщо зараз одужуючих примушують щепитись, яка взагалі може бути розмова про здоровий глузд та права людей? Чи досі недостатньо даних про стан імунітету у перехворілих? Нікого не дивує, що перехворілі (99,9%) не потрапляють в стаціонар ні через місяць, ні через два, ні через дванадцять?
▪ Зневага до наукових обґрунтованих публікацій, зневага до законів імунології, медицини та й взагалі звичайної логіки. Навіщо? Ну хіба таким шляхом ми краще подолаємо епідемію? Хіба таким чином у населення з’явиться повага до МОЗу? Один за одним, такі кроки створюють відразу та розчарування у здравомислячих людей в самій ідеї вакцинопрофілактики.
▪Люди, схаменіться! Перехворілі масово не потрапляють в стаціонар, не хворіють масово повторно, не заражають своїх близьких. Їх імунітет повноцінний та достатній, аби залишити їх в спокої. Чому сетрифікат вакцинації перетворився на перепустку на роботу чи квиток на поїзд? Це ж мав бути медичний документ, про стан імунітету. А вийшло що?
▪ Вакциновані також хворіють. Вакциновані, без виключенням, всіма вакцинами. Це не дивно, адже розумні люди, а не популісти, ще давно казали: вакцинація не зможе зробити колективного імунітету: вірус занадто швидко мутує. Вакцинація лише частково допомагає знизити смертність. Вакцина від ковіду – це індивідуальний інструмент захисту. Для тих, кому вона потрібна. Перехворілим вона НЕ ПОТРІБНА.
▪ В гонитві за статистикою та гарними показниками охоплення вакцинацією ПЕРЕХВОРІЛОГО населення важко щось змінити в контексті подолання епідемії. Лише комплексний підхід – є вирішенням ситуації в правильному шляху.
✅ Протиепідемічні міри, своєчасне лікування та доступність допомоги, профілактика ускладнень хронічних захворювань, вакцинація груп ризику та припинення життя в страху й стресі – ось перелік ефективних заходів. А не знущання над перехворілими й накручування істерії в суспільстві.
Давайте поважати один одного та не робити дурощі!
Відредаговано Ксаночка, 26 жовтень 2021 - 20:51.
Опубліковано 26 жовтень 2021 - 21:41
@Ксаночка, при всем уважении к вам и часто близкими мне вашими позициями на многие темы, сейчас уже не могу промолчать...
Ответьте мне пожалуйста на пару вопросов:
1. "Вы, будучи в Польше, не вакцинировались?
2. Какая цель этих ваших регулярных репостов сюда постов антиваксов?
3. Зачем здесь делать подобие "политической" темы?
4. Если ответ на первый вопрос "да", то почему в другой стране это нормально, а в нашей нет?...
Заранее спасибо за ответы!
P.s. ни в коем случае нет цели обидеть вас. Просто реально не понимаю!
Відредаговано mitera, 26 жовтень 2021 - 21:42.
Опубліковано 26 жовтень 2021 - 21:50
Хто вже перехворів, поділіться досвідом. Якщо здавала в ізоляторі тест на короновірус, мені його результат повідомлять на прийомі у лікаря чи тим, у кого він позитивний, телефонують раніше? Здала вчора, на прийом в п'ятницю. Відучора не чую жодних запахів.
Болела в прошлом году. Мой семейный мне перезвонил и сообщил о положительном результате, это было через 30 минут после моего приёма, на тот момент тест делался 4 суток, семейный предупредил, чтобы никуда не выходили и в следующий раз по записи (записывал сразу на приёме на следующий приём) не приходили. Звонила медсестра и спрашивала о самочувствии.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|