Жива чергаДівчата на Маршала Бірюзова ,, Обленерго,, жива черга?Талони?
![]()
5244 відповідей у цій темі
Опубліковано 03 грудень 2021 - 10:16
Опубліковано 03 грудень 2021 - 12:02 Дякую..
Опубліковано 05 грудень 2021 - 16:21
Дівчата може в кого є ,,края,, в Полтаваобленерго... Потрібно терміново змінити лінію від стовпа до будинку, якщо піду через офіційну структуру, то не бачити світла дуже довго.Напишіть в приватні повідомлення будь ласка....
Опубліковано 07 грудень 2021 - 10:38
Якщо двічі пройшов платіж в теплоенерго, його можливо повернути? Чи на наступний місяць вирахують як переплату?
В кабінет полтавагаз не виходе зайти, пише не знайдено користувача
Опубліковано 07 грудень 2021 - 13:02
у мене теж колись задвоївся платіж, правда за воду, а не опалення. Висіла переплата до наступного місяця, потім заплатила менше, з урахуванням переплати і вийшла на нуль
Опубліковано 18 грудень 2021 - 20:47
Девочки помогите разобраться,вообщем приходят платёжки з Нафтогаз уже насчитали 1500 грн,я не обращала на них внимания потому как не переходили ,папа умер в июне квартира была на нем ,сейчас уже делится на меня и маму ,но оформить я на себя не могу так как маме 81 год и она немного путает все,вообщем квартира так сказать не оформлена...
И теперь мне говорят что нафтогазу нужно оплатить ,если хотите заключить с полтавагаз Это правда? Я платила значит в полтавагаз или збут не помню в платёжке есть,то есть эти месяцы То есть добиться чтобы нафтогаз пересчитали так как теперь прописано 4 человека а не 5 без папы нет шансов? И через интернет в полтавагаз не заключить договор? Вообщем помогите.
Опубліковано 18 грудень 2021 - 21:49 Если вы с Нафтогаз, как на ПОНе, то через 90 дней от начала потребления можете остаться без газа... На ПОН перешли все автоматически, когда Полтавагаззбут лишили права поставлять газ... Это было осенью... По газовому кодексу поменять поставщика можно при отсутствии долгов у предыдущего поставщика ... Это правда ... На счёт объемов газа, то Нафтогаз их берет не по прописанным, а поданым ему данным, которые передал Полтавагаз. У вас нет счётчиков? Считают по нормам? Вам в Полтавагаз надо... Что они там передают разбираться надо там... И да, решать с поставщиком срочно - кому-то подавать заявление-присоединение.... И в Полтавагаз вы платите "розподіл" (это платится всегда не зависимо от вашего поставщика), а Полтавагаззбут - это поставщик газа. В общем это разные конторы... Відредаговано mitera, 18 грудень 2021 - 21:53.
Опубліковано 18 грудень 2021 - 21:58 Я встречали информацию, что люди, которые не заключили договор ни с кем, автоматически присоеденены к нафтогазу З 13 ГРУДНЯ АБОНЕНТИ ПОНУ ПЕРЕВЕДЕНІ В «НАФТОГАЗ» І ПЛАТЯТЬ ПО 7,96 ГРН ЗА КУБ https://poltava.to/news/63944/
Опубліковано 18 грудень 2021 - 23:02 Перше,що рекомендую зробити- створити особистий кабінет в Полтавагаз(я так зрозуміла,що його немає).Для цього неважливо хто власник. Там будуть відображатися ваші об'єми споживання,туди щомісяця можна передавати показники (якщо є лічильник звісно). Те ж саме зробити і в Полтавагаззбут (там видно буде вашу переплату,якщо ви платили туди, а фактично були на ПОН). Думаю,що з ПОН можна вияснити, зателефонувавши на гарячу лінію Нафтогазу. З приводу перерахунку.Звертайтесь в Полтавагаз і повідомляйте,про зміни в кількості прописаних( надавши необхідні документи).Думаю, можливо це зробити онлайн, написавши заяву про зміну кількості прописаних, а також писати заяву на корегування переданих об'ємів в Нафтогаз.Тільки після цього (коли Полтавагаз відкоригує і передасть) Нафтогаз зможуть зробити перерахунок. Розгляд заяв - місяць. За приєднання до Полтавагаззбут нічого підказати не можу,але також рекомендую і там створити особистий кабінет. Відредаговано mnadiyka2009, 18 грудень 2021 - 23:05.
Опубліковано 20 грудень 2021 - 12:14 Кто знает, как дозвониться в абон отдел Киевского р-на жека? По номеру 56 38 29 невозможно дозвониться, вечно занято.
Ну или может кто знает новый тариф на услуги жека? А то мусор же теперь отдельно оплачивается.
Опубліковано 20 грудень 2021 - 13:38 В кожному будинку свій тариф.... тільки звонити, або йти.
Опубліковано 20 грудень 2021 - 14:06 ми поки що не додзвонилися, заплатила так, як приват нарахував
Опубліковано 20 грудень 2021 - 17:55 Тут за адресою можна знайти суму до сплати: http://www.z2.poltav...rs_20211209.pdf
Опубліковано 20 грудень 2021 - 18:49 Это наверное суммы задолженности. Я так понимаю, что если в списке совсем нет данных, то там переплата или по 0 ?
Опубліковано 20 грудень 2021 - 19:57
О, супер, спасибо! Сумма совпала с тем, что приват насчитал.
Опубліковано 12 січень 2022 - 12:06
У вас в кабинете теплоэнерго показывает начисления и оплаты за декабрь? У меня ноябрь и все.
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |