я без вишиванки, давай скоопіюємось
В мене є і не одна... Дуже люблю їх... Але компанію складу, якщо гарна ціна буде...
Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5791 відповідей у цій темі
#5002Опубліковано 18 травень 2023 - 11:03 ось я знаходила варіант. Якщо щось знайдеш теж кажи На форумі на галичанку збирали, але не зібралось сп Йду вайбер.
#5003Опубліковано 19 травень 2023 - 12:07
Дівчата, у нас на Леваді в дитячій поліклініці невролог зараз хто? Та сама жіночка що й була 10 років назад? Чи хтось новий?
#5004Опубліковано 19 травень 2023 - 15:08
Дівчатка, можливо хтось працює в бті . Потрібна консультація
#5005Опубліковано 21 травень 2023 - 11:22
Дівчатка де сьогодні можна роздрукувати текст . Поділ,левада, центр
#5010Опубліковано 23 травень 2023 - 13:59
Ми років 5-7 назад замовляли друк великих фото на підложках, вони як картини на стіну, в одних, тоді їх точка була біля бувшого магазину Весна. То там низької ціни не було, але ми не хотіли зіпсувати великі фото в інших лабораторіях, був поганий досвід перед тим. Хлопці приймали замовлення від певної суми, передивлялися фото на компі і підтягували кольори, якщо треба було. Друк чудовий. Усі інші спроби у Профото, ФотоЛюбителі і т.д. - гроші на вітер. То сині обличчя, то сірі, то червоні, кольори не передаються зовсім. Десь чула, що через те, що мало замовлень, чи фарбу економлять, чи якусь не додають, якщо закінчиться, чи ще щось, але проблема розповсюджена.
Якщо знайду контакти, протягом доби кину в особисті, якщо протягом доби не напишу, значить не знайшла. Але це давно було і навряд чи збереглися.
На форумі тут дівчата замовляли онлайн десь, у Львові здається, можна запитати якість. Відредаговано Optimist, 23 травень 2023 - 14:11.
#5012Опубліковано 23 травень 2023 - 18:55
О, і мені цікаво. Хочу над верхньою губою прибрати. Ходила в "Магію рук", але після одного сеансу результату не було, в сказали, що в цьому випадку їх лазер безсилий. Шукаю) #5013Опубліковано 23 травень 2023 - 19:07 я читала в мамській групі на фб, що у випадку з верхньою губою гарно справляється фотоепіляція.
#5015Опубліковано 23 травень 2023 - 19:30
Ладур знаю, мені її радила педіатр, коли треба було консультацію з рідкісної хвороби. Працює також у дитячій обласній у відділенні. Були на прийомі, без питань) В сенсі, все ОК
Потрапила на очі реклама take_it_laser, дивилася за їхньою стрінкою. Мені сподобалося - за поведінкою, спілкуванням, поясненням. Самі з Харкова, відкрили у нас філію, на початку війни, коли там зовсім скрутно було. Зважаючи на те, що в них конкуренти крадуть тексти і зміст, то повинні бути гарні))) Підхід і пояснення сподобалися, сама ще не спробувала. Можливо хтось був і щось знає? https://www.instagra.../take_it_laser/
Також є діодний лазер у Клініці Литвиненко. Знаю, що лікар з самої клініки там же і робила собі (це для мене показник якості)), але відгуків також не зустрічала. Відредаговано Optimist, 23 травень 2023 - 19:34.
#5016Опубліковано 23 травень 2023 - 20:03
Хто успішно лікував жовчний від застою жовчі, порадьте спеціаліста.
Бо сімейний лікар назначив 7 видів препаратів, хочу почути альтернативну думку #5017Опубліковано 23 травень 2023 - 20:16 Я почала робити зону над верхньою губою + підборіддя в березні у Laser Top Ua. То вже після 1 процедури ефект відчула і побачила. Але лазер там діодний, на світле волосся, за словами майстра, не діє або діє слабо, тому треба враховувати цей момент. Знаходять вони на вул. Шведська, 6, р-н Павленківського парку. Їх філії є у інших містах.
#5020Опубліковано 23 травень 2023 - 23:37
Просила , сімейна не направила. Тепер шукаю самостійно. Хотілося б когось з відгуками. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |