Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 09:33
Та ще й терміни спливають:
"Термін придатності до 31 жовтня у 1 604 591 дози вакцин AstraZeneca і 5772 вакцини Pfizer, термін придатності до 30 листопада у 1 164 959 доз вакцини AstraZeneca і 2 862 доз вакцини Pfizer.
Крім того, вакцини Pfizer будуть придатними до 31 листопада – 2 862 дози, до 31 грудня – 767 722 дози і ще 877 296 доз – до 31 січня 2022 року" https://www.google.c...08747/index.amp
По вашей логике сейчас должны всех агитировать за астразенеку, но этого нет.
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 09:44
Знайома минулого тижня їздила до Польщі. Розраховувала пробути там близько тижня. По прильоту погранці стали вимагати документи про вакцинацію, негатиний ПРЦ тест їх не влаштовува - відправляли на карантин, записували адресу перебування. Одним словом - відпочинок та шопінг не вдався, прийшлося терміново повертатися та ще й штраф заплатити. Сестра через місяц летить на Кіпр, також пішла вакцинуватися, щоб не завернули на кордоні. Я поки далі України нікуди не виїжджаю, але зробила обидві прививки ще влітку. Вважаю, що вакцинуватися потрібно, хоча б для того, щоб убезпечити себе від ускладнень при захворюванні ковідом. Переглядаючи статистику захворювання зараз, хворі саме не вакциновані - більше 90%.
Відредаговано Фрекен Бок, 20 жовтень 2021 - 09:45.
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 09:53
Знайома минулого тижня їздила до Польщі. Розраховувала пробути там близько тижня. По прильоту погранці стали вимагати документи про вакцинацію, негатиний ПРЦ тест їх не влаштовува - відправляли на карантин, записували адресу перебування. Одним словом - відпочинок та шопінг не вдався, прийшлося терміново повертатися та ще й штраф заплатити. Сестра через місяц летить на Кіпр, також пішла вакцинуватися, щоб не завернули на кордоні. Я поки далі України нікуди не виїжджаю, але зробила обидві прививки ще влітку. Вважаю, що вакцинуватися потрібно, хоча б для того, щоб убезпечити себе від ускладнень при захворюванні ковідом. Переглядаючи статистику захворювання зараз, хворі саме не вакциновані - більше 90%.
Правила перетину кордону людина читала?
Навіть, якщо за 1 день вони змінилися і людину змусили реєструватися в програмі "Вдома", робите тест і автоматично знімаєтеся з ізоляції, якщо він негативний. Справа декількох годин.
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 09:56
Правила перетину кордону людина читала?
Навіть, якщо за 1 день вони змінилися і людину змусили реєструватися в програмі "Вдома", робите тест і автоматично знімаєтеся з ізоляції, якщо він негативний. Справа декількох годин.
так у Польші ж вимагали, до чого «Вдома»?
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 10:01
Я зрозуміла, що по прильоту додому. Неуважно прочитала.
Навіть, якщо туди, питання про правила перетину кордону залишається.
Відредаговано Мама Лена, 20 жовтень 2021 - 10:04.
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 10:13
Ну а є і інша ситуація - брат полетів у Німеччину, транзитом, читав, що до вакцинації треба негативний свіжий плр і респіратор н95 в літак. А по факту пцр ніхто не питав і половина людей у залі очікування взагалі без масок. Тільки вакцинація цікавила.
Відредаговано Alice_88, 20 жовтень 2021 - 10:13.
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 10:18
По вашей логике сейчас должны всех агитировать за астразенеку, но этого нет.
якраз наша сімейна останні тижнів 3 і агітує на цю вакцину
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 10:23
Ну а є і інша ситуація - брат полетів у Німеччину, транзитом, читав, що до вакцинації треба негативний свіжий плр і респіратор н95 в літак. А по факту пцр ніхто не питав і половина людей у залі очікування взагалі без масок. Тільки вакцинація цікавила.
Ну нічого. Було б гірше, якби не дозволили летіти через відсутність тесту.
Так перед нами завернули сім'ю турків у Стамбулі. Бо в них не було тестів.
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 10:55
*У Великій Британії виявили новий більш небезпечний штам COVID-19*
Британські вчені зафіксували новий штам AY.4.2, який мутував від варіанту «Дельта». Наразі на нього припадає приблизно 10% нових випадків захворювання в цій країні.
Дослідження нового штаму AY.4.2 ще тривають, проте, за словами директора інституту генетики Лондонського університету Франсуа Балу, цей варіант COVID-19 може виявитися на 10% заразнішим за «Дельту».
У МОЗ Ізраїлю також підтвердили перший випадок зараження штамом AY.4.2 в 11-річного хлопчика, який повернувся з Молдови. Наразі хворого ізолювали, а спеціалісти з'ясовують, наскільки новий штам може бути заразним.
Відредаговано Майя, 20 жовтень 2021 - 10:56.
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 15:24
У нас на работе дважды вакцинированная женщина заболела первая. Носила маску. Не агитирую против вакцины, но реально есть и такое.
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 15:26
У меня сейчас вакцинированный коллега болеет короной. И я болею сейчас обычным гриппом. То у него более легко протекает болезнь, чем у меня. Ещё один плюс за прививки. Жалею что не успела привиться ещё от гриппа до начала сезона.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 15:47
Ми з чоловіком зараз також боліємо ковідом. Виходить через 11 місяців після першого разу.
Наш сімейний сказав, що однаково у нього хворіють, що вакциновані, що ні.
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 15:54
Ми з чоловіком зараз також боліємо ковідом. Виходить через 11 місяців після першого разу.
Выздоравливайте
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 16:42
Разницу видно на больших выборках людей, у нас сейчас умирает по 500 человек в день, а в такого же размера странах, где вакцинирована большая часть - по 50-100. Это одинаково болеют или все таки нет? 400 лишних смертей в день.
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 18:16
Новый вид заработка тех, кто имеет сертификат)
https://www.olx.ua/d...19-IDN4VPF.html
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 19:57
Пост от врача. Доказательного!
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 20:54
Разницу видно на больших выборках людей, у нас сейчас умирает по 500 человек в день, а в такого же размера странах, где вакцинирована большая часть - по 50-100. Это одинаково болеют или все таки нет? 400 лишних смертей в день.
Большой вопрос почему в нормальных странах смертность меньше....
Если вы посмотрите статистику смертности по ЛЮБОЙ болезни, то скажем в той же Европе цифры иногда на целый порядок ниже, чем в Украине ! Получается дело не в вакцинах, а наверно в чем то другом ?
Последние "новости" от нашей "медицины" какого-нибудь бюргера или сэра просто шокируют наверно. Пара примеров:
- знакомый попал в больницу с инсультом - через три дня его "выкинули" домой с диагнозом ковид ! Оказалось в палате лежал ..... заболевший (интересно почему при поступлении в стационар НЕ делают поголовные тесты - в условиях больничных палат распространение болезни будет просто идеальным)
- мама... пожилому человеку (80+ лет) ставят диагноз "ковид" , ложат в стационар и.... через три дня выписывают..... "извините, ошибочка вышла" (!!!???), выписывают домой, через 2 дня у нее поднимается температура и.... все прелести.... теперь уже ковид реальный и настоящий (заразилась скорее всего в палате от других реальных больных).... ну про холод в больничных палатах уж и упоминать то моветон.....
- в аптеках пропадает прекрасное лекарство от осложнений ковида (фенспирид - средство комплексной терапии заболеваний дыхательных путей), весной еще было, сейчас нет. Захожу в интернет и что я вижу ? "Регистрация приостановлена".... и это в условиях эпидемии (насчет эпидемии - это не я утверждаю, это так наши правительство и МОЗ говорят)
И как это называется ? И это только случаи за последний месяц.... И только те, которые я знаю.... Несложно предположить подводную часть айсберга....
И как в таких условиях с подобной "медициной" удивляться высокой смертности ?
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 21:39
- в аптеках пропадает прекрасное лекарство от осложнений ковида (фенспирид - средство комплексной терапии заболеваний дыхательных путей), весной еще было, сейчас нет. Захожу в интернет и что я вижу ? "Регистрация приостановлена".... и это в условиях эпидемии
Его запретили во всем мире 2.5 года назад из-за серьезных побочек для сердца
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 21:54
Его запретили во всем мире 2.5 года назад из-за серьезных побочек для сердца
я прям пішла гуглить, бо знала тільки про Ереспал. А це він і є, виявляється.
Опубліковано 20 жовтень 2021 - 21:54
Большой вопрос почему в нормальных странах смертность меньше.... Если вы посмотрите статистику смертности по ЛЮБОЙ болезни, то скажем в той же Европе цифры иногда на целый порядок ниже, чем в Украине ! Получается дело не в вакцинах, а наверно в чем то другом ?
Я смотрела статистику похожих по населению стран с адекватной статистикой: Польша, Канада, Испания, Аргентина. Это не те страны, где медицина везде сплошь на блестящем уровне.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|