Перехід до вмісту

Фотографія

Нові комунальні тарифи

Новые тарифы на отопление во

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5244 відповідей у цій темі

#5001 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 11 листопад 2021 - 14:11

За особистий кабінет зрозуміло, але ж є багато людей у яких немає доступу, як вони дізнаються суму до сплати?

#5002 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 11 листопад 2021 - 14:21

За особистий кабінет зрозуміло, але ж є багато людей у яких немає доступу, як вони дізнаються суму до сплати?

Что значит узнают??)) Каждый сам себе считает либо по своим кубам, либо по норме прописанных.

В Приват-24 подтягивается сумма к оплате. В Приватбанке кассир также увидит эту сумму.

#5003 chocovamp

chocovamp

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 84 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 11 листопад 2021 - 21:57

Подскажите, пожалуйста, можно ли свериться с Полтавогаззбытом без посещения офиса? 

В прошлом месяце нормально все было. В этом месяце поданные показатели за 2 предыдущих месяца отсутствуют и видимо платежи Нафтогазу не учитываются за март и апрель

.

#5004 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 11 листопад 2021 - 23:01

Комусь приходять квитанції від Нефтегазу із сумами до сплати?

Лично нам не приходили ни разу !

#5005 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2021 - 09:31

Подскажите, пожалуйста, можно ли свериться с Полтавогаззбытом без посещения офиса? 

В прошлом месяце нормально все было. В этом месяце поданные показатели за 2 предыдущих месяца отсутствуют и видимо платежи Нафтогазу не учитываются за март и апрель

.

Яке відношення має Полдтавагаззбут до Нафтогазу? Ви показники передаєте в Полтавагаз, а вони ваш обсяг передають до Нафтогаз. Все. В особистих кабінет все є і все видно, ваші оплати також. 

#5006 chocovamp

chocovamp

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 84 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2021 - 12:25

Яке відношення має Полдтавагаззбут до Нафтогазу? Ви показники передаєте в Полтавагаз, а вони ваш обсяг передають до Нафтогаз. Все. В особистих кабінет все є і все видно, ваші оплати також.

В том то и дело, что они передают только объем, но не показатели счётчика.и Полтавагаз занимается транспортировкой газа.
В личном кабинете все показатели, которые поддавались с 6 по 9 месяц "вдруг" поменялись. Т.е. на 9 месяц показатель стал на 300 кубов меньше, а за 10— сразу 400 кубов и этот объем передали Нефтегазу. Спасибо хоть, все платёжки нашла.
И к ответу на мой вопрос- свериться можно заказным письмом с прикреплёнными доказательствами оплат/передачи показателей. Они не имеют право не ответить на такое письмо.

#5007 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 12 листопад 2021 - 12:35

От у нас теж така історія була. З 6 по 8 місяць - нулі, а на Нафтогаз передали об'єм газу з початку травня (навіть не з кінця, хоч це і зафіксовано в особистому кабінеті) по кінець вересня. А це трохи 97 кубів, 95 з яких вже оплачено в Полтавагаззбут...
Написали їм на електронку лист з фото всіх квитанцій і лічильника 11 жовтня. Перерахування немає, відповіді теж... Борг нафтогазу висить...

#5008 chocovamp

chocovamp

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 84 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2021 - 12:40

От у нас теж така історія була. З 6 по 8 місяць - нулі, а на Нафтогаз передали об'єм газу з початку травня (навіть не з кінця, хоч це і зафіксовано в особистому кабінеті) по кінець вересня. А це трохи 97 кубів, 95 з яких вже оплачено в Полтавагаззбут...
Написали їм на електронку лист з фото всіх квитанцій і лічильника 11 жовтня. Перерахування немає, відповіді теж... Борг нафтогазу висить...

Я так понимаю, только заказное письмо или личное посещение. Переписывалась с поддержкой Нефтегаз, посоветовали так.
Но на вопрос куда жаловаться- не ответили)))) .
К слову, в полтавагаззбыте нет платежей на Нефтегаз в личном кабинете. И разница по долгу/оплатам это как раз сумма оплат нефтегазу, насколько я поняла.

#5009 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 12 листопад 2021 - 12:48

Ну мені в Нафтогазі сказали розбиратися з Полтавагазом.
І я трішки не розумію, чому ви хочете бачити платежі Нафтогаза в кабінеті Полтавагаззбуту...

#5010 chocovamp

chocovamp

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 84 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2021 - 12:53

Ну мені в Нафтогазі сказали розбиратися з Полтавагазом.
І я трішки не розумію, чому ви хочете бачити платежі Нафтогаза в кабінеті Полтавагаззбуту...

Потому, что долг выставляется на количество, которое уже оплачено. Если бы были учтены все платежи, такого не могло случиться. Кривые личные кабинеты у обоих служб.

#5011 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2021 - 13:21

Трохи вище писала, що коригування Полтавагаз зробили, відповідь надали в письмовому вигляді. Звернення направляла на електронну адресу. Через тиждень дізнавалася вхідний номер. Сказали, що розгляд 30днів і чекайте на відповідь у письмовому вигляді.

#5012 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 12 листопад 2021 - 14:10

Потому, что долг выставляется на количество, которое уже оплачено. Если бы были учтены все платежи, такого не могло случиться. Кривые личные кабинеты у обоих служб.

Це різні служби. І Полтавагаз не бачить платежів ні Нафтогаза ні Полтавагаззбута. Це все три різні організації з різними функціями. Розбиратася треба з ПОЛТАВАГАЗОМ. А він вже передає перерахунок далі.

#5013 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 12 листопад 2021 - 14:13

Трохи вище писала, що коригування Полтавагаз зробили, відповідь надали в письмовому вигляді. Звернення направляла на електронну адресу. Через тиждень дізнавалася вхідний номер. Сказали, що розгляд 30днів і чекайте на відповідь у письмовому вигляді.

Ну я вже з ними щойно посварилася. По моїй ситуації (не зовсім моїй, але я допомагаю зараз) сказали, що вина лише споживача, це він повинен знати як передать показники, і те, що протягом 4 місяців немогли до них додзонитися - теж наша вина. Значить треба на вайбер. Як сказали - " на сайті все є", те що в забитому селі може не бути вайбера і інтернета - то фігня ...

#5014 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2021 - 14:29

Ну я вже з ними щойно посварилася. По моїй ситуації (не зовсім моїй, але я допомагаю зараз) сказали, що вина лише споживача, це він повинен знати як передать показники, і те, що протягом 4 місяців немогли до них додзонитися - теж наша вина. Значить треба на вайбер. Як сказали - " на сайті все є", те що в забитому селі може не бути вайбера і інтернета - то фігня ...

от саме так, та тут не в забитому селі фіг розберешся, а що говорити про бабульок, які  і телефоном толком користуватися не вміють.... Ще можна через смс передавати.... 

Правильно, їх не цікавить як передаватимуть і чи передаватимуть, вони своїх контролерів, мабуть,скоротили,бо вже не ходять щомісяця. А нарахувати можна і від балди... Через сайт також проблематично подавати.... і це не тільки по Полтаві. Платимо  і подаємо показники за свекруху(Івано-Франківська обл.), то також сайт висить в дні передачі показників. В минулому місяці показник сама вводила, а він не зарахувався((( Одне нєрвомотство(

#5015 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 12 листопад 2021 - 14:33

Сказали сьогодні - показники контролерів зовсім ні до чого...

#5016 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2021 - 14:49

Сказали сьогодні - показники контролерів зовсім ні до чого...

А чого вони тоді ходять?))
До мене регулярно навідуються, раз в 2-3 місяці. Минулого місяця останній раз був

#5017 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2021 - 14:59

У нас на минулому тижні були, сфотографувала лічильник, сказала буде ходити кожні 6 місяців.
Перед цим, так, були на початку весни.

#5018 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 12 листопад 2021 - 15:09

А чого вони тоді ходять?))
До мене регулярно навідуються, раз в 2-3 місяці. Минулого місяця останній раз був

Не знаю, точніше - відповіді на це питання я не почула. Я почала спокійно розмову, але коли на всі свої питання почула "Ви самі винні" перейшла на емоційну розмову...
Коли 2 роки тому у нас був витік газу 5а стояку, то бригада приїхала швидко, але у них не було потрібного інструменту, болтів... Допоміг сусід, який все це їм дав...

#5019 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 13 листопад 2021 - 00:06

Коли 2 роки тому у нас був витік газу 5а стояку, то бригада приїхала швидко, але у них не було потрібного інструменту, болтів... Допоміг сусід, який все це їм дав...

"Счастливые" времена.... :)

Сейчас газовая аварийка даже не будет с вами разговаривать, а просто заглушит и опломбирует газовую трубу...... После чего уедет...... А обязанность ликвидации причин аварийной ситуации теперь лежит.... на вас !!!  Как хотите и где хотите ищите...... :)

На всякий случай - это НЕ шутка !

#5020 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 03 грудень 2021 - 10:01

Дівчата на Маршала Бірюзова ,, Обленерго,, жива черга?Талони?

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама