Я тоже перешла на Укрпочту или Деливери из-за их расценок, но наложкой только их услугами пользуюсь (пока).
Нова пошта
Розпочатий з smakovska, 01 лип 2011 18:45
946 відповідей у цій темі
#482Опубліковано 05 грудень 2014 - 18:49 Попала я з Новою Поштою. Всы неприємності почалися вчора. Коли я зрозуміла, що мені відправили замість 11 складу (який через дорогу ) на 1 , який мені по мпршруту Сади2-Розсошенці. Зовсім зручно. Поросила чоловіка забрати. А посилка важлива - подарунок дитині на День народження на сб. Сьогодні - смс не має, на сайті- прийшла. Відправник не вказав ще й мін номер тел. ПРиогляді посилки виявили, що упаковка не запечатана, і звідти висипались всі малі деталі гри. .. Від посилки відмовились, написала претензію. Залишилось ждати вироч через 6 днів. Саме обідно, що посилка на завтра, і дитині... З працівниками НП - цирк, у всих різна інформація. Так як отримувач я, а забирав посилку чоловік, я уточнила на гарячій лініїї, чи може він ,а не я писати претензію. Сказали, що ні. У відділенні оператор і начальник відділення сказали, що можна. Гроші за доставку взяли, потім начальник дзвоне, каже чого не забрали, приходьте забирайте. Хто стикався з такими проблемами? Реально вернути гроші ? Яку сумму ? Ми вказали по оціночній вартості . І правильно, що претензію писала не я, а чоловік ? І хто все таки винен, що посилка відкрилася - працівники ПН, які не запакували у стрейч плівку, чи хоча б скотчем, чи відправник . Керівник відділення мені сказав, що це відправник зекономив 4 грн. А оператор наший сказав, що вони обовязково повиння були запакувати. Відредаговано Счастливая, 05 грудень 2014 - 18:52. #483Опубліковано 11 грудень 2014 - 13:47 Закінчилася моя історія з НП. Для мене вона тепер точно в чорному списку. Хоча до подорожчання користувалася тільки нею. В претензії відмовили. Сказали, що це вина відправника. Так що відповідальності виявляється ніякої. Як можна приймати не запаковану посилку !!! Продавець обіцяє вернути кошти. Надія помирає останньою. Перехожду на Делівері і Укрпошту. #484Опубліковано 11 грудень 2014 - 14:43 Вчера за шланг подвода воды из Киева заплатила 45 грн. Я просто в шоке! Ни веса, ни места он не занимает. Будем прощаться с Новой почтой.
#485Опубліковано 11 грудень 2014 - 14:54 А я дуже здивувалася, коли побачила, що за пилосос доставка вийшла всього 18 грн. Правда, відстань перевезення відносно невелика - 200 км. #486Опубліковано 11 грудень 2014 - 15:05
Прикольно. У мене була гра дитяча Морський бій - з Харкова до Полтави - 35 грн, а якби ще й в стрейч-плівку запакували, то було б 39 грн. Вона ж легша і менша за пилосос. Так у них мінімалка ж 25 грн ... Може 180 ? це реальніше уже у них. Відредаговано Счастливая, 11 грудень 2014 - 15:07.
#487Опубліковано 11 грудень 2014 - 15:13
Отож і я не розумію, чого так мало?.. Але, надіюсь, що то не помилка.))
#489Опубліковано 11 грудень 2014 - 15:29 я сегодня получила 3 посылки . 1-44 грн 2 кг 2-56 грн 10 кг 3-63 грн 30 кг как они считают не понятно
#491Опубліковано 16 грудень 2014 - 10:34 Присоединяюсь к негативным отзывам. Вчера муж отправлял детский мобиль из Полтавы в Лубны, взяли 52 грн! #492Опубліковано 16 грудень 2014 - 11:46 Я постійно користуюсь НП. Проблем ніколи не було.Доставка завжди вчасно.Все запаковано.Але ціни кусаються особливо налож. плат. Чекаю отримання 3.5 кг. ціна за доставку 35 гр. (дві бутилочкі глінтвейну) .А тиждень назад чоловік отримав бокс багажний на машину(довжина близько 2 м.вагу не знаю)-51 гр. Де логіка? #493Опубліковано 16 грудень 2014 - 12:02 Я довольна доставкой НП, а когда ее оплачивает для меня отправитель так вообще Цена конечно очень кусается и это единственный минус. Очень нравится отделение №10, бываю там через день. Я думаю что все еще очень зависит от человеческого фактора. Однажды знакомая рассказала прикольную ситуацию: покупала кроссовки на Сландо, оплатила на карту, а когда пришла получать на НП ей сказали о нал.платеже Кроссовки были очень нужны и она заплатила за них дважды. А когда позвонила продавцу, та очень удивилась и сразу же вернула деньги (а удивилась, потому что никогда нал.плат. не работала и перепутать никак не могла). #496Опубліковано 16 грудень 2014 - 13:46
у них в правилах перевозки написано, что менеджер не может принять посылку без надлежащей упаковки. Так что вы можете предметно написать на менеджера который готовил посылку на отправку, а дальше дело техники. #498Опубліковано 30 березень 2015 - 17:04
3. Писать отзывы в теме могут все форумчане, у которых более 25 сообщений.
#499Опубліковано 30 березень 2015 - 17:08
А что конкретно у Вас случилось? 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |