Перехід до вмісту

Фотографія

Масаж для дитини

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
488 відповідей у цій темі

#481 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 16 липень 2020 - 22:06

А зараз хіба записують до поліклініки? Бо нам треба парафін та електрофорез, то не знають коли їм дозволять навіть записувати

Нi :(
Навiть не можу уявити, коли вони дозволять знову вiдвiдувати подiбнi процедури :(
Хоча, на вакцинацiю можна, на операцii можна, на медогляд треба (у нас шалений ажiотаж), а в реабiлiтацiйний центр не можна?... :( Риторичне питання...

Відредаговано mitera, 16 липень 2020 - 22:07.

#482 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 5 055 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 17 липень 2020 - 11:39

К кому лучше обратится на массаж для подростка (сколиот. постава)?

У массажистов для взрослых узнавала, там цены стартуют за сеанс уже от 350-400х :eyes: , не готова платить такие деньги, тем более площадь спинки ребенка и взрослого очень ощутима, а цена та же.

0669760782 Артем .делал дочке 6 мес. и мне .работает в реабилитационный центр.

#483 мамо4ка

мамо4ка

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 636 повідомлення
  • Ім'я:sappy

Опубліковано 17 липень 2020 - 16:11

а як ви оцінюєте, що результат є? у дочки просто теж легка ступінь сколіозу. цікавлюсь, як зрозуміти наявність результату.

це коли плечі не на одному рівні, та коли повісити на нитку щось важке, прикласти нитку від шийного відділу до поясу, вона повинна пролягати рівно по всьому хребетному відділу, до копчика, якщо є якийсь перекос, це відразу видно.

Відредаговано мамо4ка, 17 липень 2020 - 17:36.

#484 Марія_22_02_aa

Марія_22_02_aa

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 23 повідомлення
  • Ім'я:Marіna

Опубліковано 08 грудень 2020 - 09:55

Дайте відгук, будь-ласка, за Павленка Олександра масажист реабілітолог, і за Листюхіну Ольгу Михайлівну, які спеціалісти, хто краще. У дитини х-образні ноги і вальгус стоп, хто допоміг в такій ситуації?

#485 Мама_классных_деток

Мама_классных_деток

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 181 повідомлення
  • Ім'я:ТатьянаРТВ

Опубліковано 08 грудень 2020 - 23:16

Дайте відгук, будь-ласка, за Павленка Олександра масажист реабілітолог, і за Листюхіну Ольгу Михайлівну, які спеціалісти, хто краще. У дитини х-образні ноги і вальгус стоп, хто допоміг в такій ситуації?

Олександр Павленко прекрасний спеціаліст. Користувалися його послугами багато років тому,коли він лише починав робити масаж. Швидко знайшов підхід до дитини і результат не змусив на себе довго чекати. Після цього протягом багатьох років рекомендую його всім знайомим. Від них чуда лише позитивні відгуки. Наразі він робить масаж дитині подруги,то вона в захваті. Повірте, їй не просто "вгодити", вибір робить дуже ретельно та обдумано.

Відредаговано Мама_классных_деток, 08 грудень 2020 - 23:18.

#486 Ирина 1012

Ирина 1012

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 26 липень 2021 - 13:35

Добрый день. Подскажите пожалуйста где работает Павленко Александр. Можно пожалуйста его координаты или номер телефона. Спасибо

#487 шопик

шопик

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 318 повідомлення

Опубліковано 13 серпень 2021 - 07:47

Добрый день. Подскажите пожалуйста где работает Павленко Александр. Можно пожалуйста его координаты или номер телефона. Спасибо

0500169290

#488 kateivanen

kateivanen

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 11 повідомлення
  • Ім'я:Катя

Опубліковано 25 березень 2022 - 15:26

з якого віку робите дитині масаж? 

#489 Зіна

Зіна

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Зіна

Опубліковано 11 червень 2023 - 00:47

Ніколи не водіть дітей до ортопеда Олійника і його масажистки Ніни Іванівни !!!
Шанований у Полтаві лікар-ортопед рекомендує шахрайку-масажистку, може має від неї "відкат", вже зовсім совість втратили заробляють на дітях. Наша історія почалася із візиту до лікаря, якого так усім рекомендують. Огляд був без особливостей, не можу сказати, що лікар був дуже уважним. Порекомендував масажистку Ніну Іванівну, як "кращу із". Дуже груба і безпардонна жінка!!! А головне - калічить дітей. Наш масаж у неї привів до ущемлення корінця нерва. Тепер маємо лікування у невролога.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама