Перехід до вмісту

Фотографія

Детская мебель

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
493 відповідей у цій темі

#481 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 622 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 19 березень 2018 - 18:08

У меня погодки, дочь сейчас во 2-м кл., сын в 4-м. Когда сын пошел в школу заказала им каждому по стенке учебной - столы с ящиками + с регулируемой по высоте столешницей (начальная высота для 1кл., в 3-м сыну подняли на уровень выше и 3-я будет высота стандарт взрослый). Плюс взяли ортопедический стул также с регулировкой высоты.

Стул такой - http://kind.com.ua/р...бука-p-290.html

#482 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 19 березень 2018 - 18:30

Мирослава, залог ровной спины - адекватная физ.нагрузка, шило в заднице) и очень много зависит от генетики.
Вспоминаю свое детство.... Уроки учила на подоконнике, на коленке в тралике, на корточках на диване, бо так удобно. Письменным столом был стол-книжка и настольная лампа с лампочкой накаливания, от которой через 20 минут дико болела голова.
Тьху, тьху, спина выросла ровной.

Тьху-тьху ;)
Така сама ;) тьху-тьху

Но дети нынче однозначно больше проводят за уроками, чем мы :( это факт :(
И игры у нас были более подвижные, тоже факт.

Соглашусь, что стол не главное, а главное физнагрузка. Но правильность посадки за столом тоже никто не отменял. Это тоже важно

Відредаговано mitera, 19 березень 2018 - 18:31.

#483 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 10 квітень 2018 - 08:03

Таня, получили парту? Как впечатления?

Катя, извини, что поздно отвечаю. Всем довольны: и сборкой, и качеством, и размерами.

• Seasun це подобається

#484 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 12 серпень 2019 - 21:00

Поділіться, хто купував дітям письмові столи, не парти? Які? Задоволені чи ні? До стола брали стілець чи крісло на колесах?

#485 Tala

Tala

Мама

• Довгожителі
  • 6 109 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Нагороди

Опубліковано 12 серпень 2019 - 21:26

Поділіться, хто купував дітям письмові столи, не парти? Які? Задоволені чи ні? До стола брали стілець чи крісло на колесах?

Свет, мы сыну делали как рабочий уголок- стенку, стол и навесные шкафы. У нас стол с 1 класса, я довольна, рабочее место есть и место для книг- тетрадей- канцтоваров- игрушек. Стул брали на колесиках, как офисное кресло, но через 2 дня колесики сняли - он на стуле катался по квартире))).
Сейчас стал взрослее, опять попросил колесики, поменяли . Сейчас такие кресла - хочешь стул, хочешь колесики)

Відредаговано Tala, 12 серпень 2019 - 21:28.

#486 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 12 серпень 2019 - 21:30

Свет, мы сыну делали как рабочий уголок- стенку, стол и навесные шкафы. У нас стол с 1 класса, я длвольна, рабочее место есть и место для книг- тетрадей- канцтоваров- игрушек. Стул брали на колесиках, как офисное кресло, но через 2 дня колесики сняли - он на стуле катался по квартире))).
Сейчас стал взрослее, опять попросил колесики, поменяли . сейчас такие кресла - хочешь стул, хочешь колесики)

Я придивилась стіл з поличками збоку для речей.
За крісло сумніваюся. Вона на моєму постійно катається. А якщо стілець брати, то може бути низько, ні?

#487 Tala

Tala

Мама

• Довгожителі
  • 6 109 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Нагороди

Опубліковано 12 серпень 2019 - 21:33

Я придивилась стіл з поличками збоку для речей.
За крісло сумніваюся. Вона на моєму постійно катається. А якщо стілець брати, то може бути низько, ні?

Нужно конечно смотреть какой высоты стол и чтобы ей было удобно. Может быть и низко. Чем удобно кресло - там регулируется высота.
Купите кресло и просто уберите колесики. Там два положения ножек - с и без колес
Ещё - берите кресло без подлокотников, чтобы удобно заезжало под стол

#488 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 12 серпень 2019 - 22:17

Мы делали под заказ стол,под наши потребности,сами нарисовали,т.к шкаф и пенал были заказные,захотелось в одном стиле,цвете,да и комната не позволяла многое.и купили детское кресло,без подлокотников,на колесах..

#489 Seasun

Seasun

Кактус с душой ромашки

• Завсідники
  • 2 869 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 14 серпень 2019 - 14:07

Смотрела растущую парту и стул, то что понравилось - огого по стоимости(( Fundesk, Mealux

В итоге купила стол

Доплачивала за цвет ЛДСП (хотела другой оттенок) и попросила вместо полки внизу, сделать выдвижные ящики

pre_1565784156__image.jpg

и стул

pre_1565784318__550176722_kreslo-detskoe

стул неплохой. блокировки на колесах нет, но спинку можно придвинуть ближе/дальше, чтоб дитё сидело правильно))

еще доплачивала за подножку к стулу, чтоб ноги не болтались в воздухе

Відредаговано Seasun, 14 серпень 2019 - 14:12.

#490 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 14 серпень 2019 - 15:12

Катя, а можеш кинути посилання на стіл і крісло?

Стіл якраз те, що хотіла, щоб було багато поличок для речей. І ти прочитала мої думки про підножку, теж про неї думала.)) Не знала, що їх можна окремо замовити.

• Seasun це подобається

#491 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 14 серпень 2019 - 15:31

Стіл якраз те, що хотіла, щоб було багато поличок для речей. І ти прочитала мої думки про підножку, теж про неї думала.)) Не знала, що їх можна окремо замовити.

Мой ребенок вместо подножки использует широкий низкий табурет.

#492 Seasun

Seasun

Кактус с душой ромашки

• Завсідники
  • 2 869 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 14 серпень 2019 - 15:58

Напишу в личку

#493 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 09 серпень 2021 - 22:24

Потрідна порада або "вправляння" мізків. Залишилося доробити столи дітямм в кімнату. І тут проблема. Або ставити оба стола поруч біля вікна. Але хвилююсь, щоб менша не заважала старшому і не відволікалась.

Або ставити один стіл біля вікна, а інший на протилежній стороні. Тобто дитина сидітиме спиною до вікна. Мізками розумію, що при нашому режимі уроки робитимемо при настільній лампі, але звичка "стіл у вікна" не відпускає.

• mitera це подобається

#494 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 10 серпень 2021 - 08:06

Потрідна порада або "вправляння" мізків. Залишилося доробити столи дітямм в кімнату. І тут проблема. Або ставити оба стола поруч біля вікна. Але хвилююсь, щоб менша не заважала старшому і не відволікалась.
Або ставити один стіл біля вікна, а інший на протилежній стороні. Тобто дитина сидітиме спиною до вікна. Мізками розумію, що при нашому режимі уроки робитимемо при настільній лампі, але звичка "стіл у вікна" не відпускає.

Коли старшому робили письмовий стіл, також лише біля вікна його бачила. Рада, що в останній момент відкинули ідею стіл-підвіконня і зробили повноцінний стіл, який можна пересувати.

В нашому випадку режим вивчення уроків такий, що мали проблему - після 16 сонечко сідає чітко у вікно в дитячу і прямісінько б'є в очі... А коли сонечко сіло (взимку після 18-ї темно), то так само включаєш штучне світло. Через пару місяців пересунули стіл, адже природнього освітлення під час навчання з нашим режимом толком не було...
По тодішньому плануванню дитячої і з моїм "світло має бути зліва" стіл пересунули під стіну. Але виявилося, що штучне освітлення все одно включається.
Тому потім стіл переставився так, що з вікна світить праворуч і від вікна 2,5 метри. Стіл стоїть гармонійно з іншими меблями та зручно дитині. Дитяча світла, просто сісти за стіл досить світло, але штучне світло дуже часто включається.

На разі у дітей столи різні, біля протилежних стін стоять, вони сидять спинами один до одного. І да, штучне світло у 80% їх перебування за столами, бо режим такий.
Мої вдвох за одним столом спокійно вчитися не будуть - відволікаються, заважають один одному і т.д., і т.п.
А так кожен сам собі зайнятий за своїм робочим місцем, за яке сам і відповідає.

P.s. а біля вікна облаштували їм невеличкий диванчик, вони грають в лего на підвіконні

Відредаговано mitera, 10 серпень 2021 - 08:13.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама