5244 відповідей у цій темі
Опубліковано 13 вересень 2021 - 08:36
Кому интересно, записаться в эл.очередь в самом Полтавагаз на Шевченко можно с 8 до 10 утра.
С онлайн записью через смартфон samsung galaxy a51 с чехлом https://ecase.com.ua...laxy-a51-a515f/ походу такая же фигня. В течение дня я не смогла взять талончик, получилось лишь в 8 утра на след.день.
Вызывают теперь только по номеркам, у меня была запись на 14:20, то мой номерок вызвали с небольшим опозданием минут на 10-15.
Там слева от входа в окне табло, на котором видно, какой сейчас номерок в обслуживании.
А через интернет или телефон нельзя никак чтоли?
Відредаговано DontMind, 15 вересень 2021 - 08:04.
Опубліковано 13 вересень 2021 - 08:49
Колега дізнавалася з приводу переплати "Полтавагаз збут", сказали писати заяву, надавати довідку з банківськими реквізитами. Повинні повернути.
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 13 вересень 2021 - 16:26
А через интернет или телефон нельзя никак чтоли?
Можно - через личный кабинет Полтавагаз.
Опубліковано 14 вересень 2021 - 14:24
А где взять образец згоды спиввласникив?
Опубліковано 14 вересень 2021 - 14:27
Опубліковано 14 вересень 2021 - 14:49
А где взять образец згоды спиввласникив?
Я прописывал в Гугл "заява згода співвласника Нафтогаз"и мне сразу нужнуб станицу Нафтогаза выдало
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 15 вересень 2021 - 06:19
Я писала від руки, по їхньому зразку і додавала фото...Це було весною, прийняли без проблем.
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 15 вересень 2021 - 16:24
В низу есть графа власник .с права спiввласник
Опубліковано 17 вересень 2021 - 11:41
Дівчата, а через додаток приват 24 в телефоні хтось змінював постачальника? де там його шукати?
В_олошка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 17 вересень 2021 - 12:30
Дівчата, а через додаток приват 24 в телефоні хтось змінював постачальника? де там його шукати?
так треба повну версію. Краще через комп
Опубліковано 17 вересень 2021 - 13:12
так треба повну версію. Краще через комп
Я через повну і переходила, а знайома питає чи можна через телефон, відкрила в себе і не бачу тих функцій... думала, може не там шукала. Дякую.
В_олошка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 17 вересень 2021 - 14:39
Я через повну і переходила, а знайома питає чи можна через телефон, відкрила в себе і не бачу тих функцій... думала, може не там шукала. Дякую.
може це допоможе https://youtu.be/--Hnu0PotAE
bonya
-
Місто:Полтава-Левада
-
Ім'я:Яна
Опубліковано 17 вересень 2021 - 21:20
Вчера пыталась подключить маму к Нефтегазу. Подкрепили заяву, Код и свидетельство на право собственности, а сегодня пришло на почту письмо:
Вітаємо!
При перевірці документів ми не отримали від вас:
.
Для того, щоб ми розпочали процедуру підключення, будь ласка, надішліть нам зазначені вище документи.
Но не написано чего же не хватает. Может у кого-то было так же?
Подскажите,пожалуйста.
Опубліковано 17 вересень 2021 - 22:12
Вчера пыталась подключить маму к Нефтегазу. Подкрепили заяву, Код и свидетельство на право собственности, а сегодня пришло на почту письмо:
Вітаємо!
.
Для того, щоб ми розпочали процедуру підключення, будь ласка, надішліть нам зазначені вище документи.
Подскажите,пожалуйста.
Позвони им
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 18 вересень 2021 - 06:21
Вітаємо!
.
Подскажите,пожалуйста.
У мене така історія тягнеться вже тиждень) то треба дослати їм код, то ще раз код)), то всі документи уже є, а коли я через день питаю коли ж підключите, мені пишуть - пришліть ще раз код))))
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 18 вересень 2021 - 07:42
У нас така ж історія була тиждень)
Питання, якщо, нарешті, нам написали, що з 13 вересня у нас тариф по 8 грн. Як оплачувати? З 1 вересня по 12 грн, а потім по 8? На один рахунок, Нафтогазу? Я правильно розумію?
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 18 вересень 2021 - 07:51
У нас така ж історія була тиждень)
Питання, якщо, нарешті, нам написали, що з 13 вересня у нас тариф по 8 грн. Як оплачувати? З 1 вересня по 12 грн, а потім по 8? На один рахунок, Нафтогазу? Я правильно розумію?
Да, все правильно. Они ж квитанцию пришлют, да и в личном кабинете будет расчет и сумма к оплате.
bonya
-
Місто:Полтава-Левада
-
Ім'я:Яна
Опубліковано 18 вересень 2021 - 17:18
[quote name="Мрія" post="1747065" timestamp="1631938910"] У мене така історія тягнеться вже тиждень) то треба дослати їм код, то ще раз код)), то всі документи уже є, а коли я через день питаю коли ж підключите, мені пишуть - пришліть ще раз код))))[/quote А копии паспорта тоже отправляли? Мне по телефону сказали копии паспорта нужно и квитанция последняя по транспортировке.
Опубліковано 18 вересень 2021 - 17:28
Позвони им
а телефон подскажите пожалуйста по какому звонить... заранее спасибо!
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 18 вересень 2021 - 17:47
[quote name="bonya" post="1747095" timestamp="1631978314"] [quote name="Мрія" post="1747065" timestamp="1631938910"] У мене така історія тягнеться вже тиждень) то треба дослати їм код, то ще раз код)), то всі документи уже є, а коли я через день питаю коли ж підключите, мені пишуть - пришліть ще раз код))))[/quote А копии паспорта тоже отправляли? Мне по телефону сказали копии паспорта нужно и квитанция последняя по транспортировке.[/quote]я отправляла , а квитанции у меня небыло то я делала фото с начислениями в личном кабинете, но лучше им позвонить у меня дополнительно просили фото документов на квартиру , но у меня 4 собственника а телефон подскажите пожалуйста по какому звонить... заранее спасибо!
телефон есть на сайте https://gas.ua/uk/home/contacts
Відредаговано funia, 18 вересень 2021 - 17:48.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|