5244 відповідей у цій темі
Опубліковано 02 вересень 2021 - 08:23
Только что за пару минут отправила заявление на присоединение к Нефтегазу через Приват24. Написано, что заявка в обработке. Но никаких документов загружать не просило, лишь электронная подпись была. Я точно всё правильно сделала? )) Или позже нужны будут документы?
У мене так жодних документів і не просили. Не знаю, це нормально чи не дуже)) але вже кілька місяців розраховуюсь з нафтогазом, все ок наче.
До речі що заявка прийнята повідомлення не приходило, моніторила сама на сайті нафтогазу.
Опубліковано 02 вересень 2021 - 09:09
А кто такие "співвласники"? Это те, кто прописан в квартире?
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 02 вересень 2021 - 09:17
А кто такие "співвласники"? Это те, кто прописан в квартире?
Это совладелец если имущество принадлежит нескольким людям.
Опубліковано 02 вересень 2021 - 09:20
Это совладелец если имущество принадлежит нескольким людям.
Если есть дарственная на одного, прописан один, но приватизация 15 лет назад была на троих. Нужно разрешение остальных двоих человек? Они уже выписаны.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 02 вересень 2021 - 09:37
У нас попросили через пару годин, документи про право власності на будинок
Питання, якщо власник мати, заяву подав син(прізвище одне), пройде чи треба буде власнику особисто іти в офіс?
Згода письмова співвласника....Рахунки на мамі, подавала я заявку, додала письмову згоду мами.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 02 вересень 2021 - 09:39
Згода письмова співвласника....Рахунки на мамі, подавала я заявку, додала письмову згоду мами.
Спасибо, Света, це треба мамі йти чи ти тільки фото письмової згоди прислала?
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 02 вересень 2021 - 09:41
Спасибо, Света, це треба мамі йти чи ти тільки фото письмової згоди прислала?
Чесно ...сама написала, бо мама в селі проживає....і прикріпила фото.
Опубліковано 02 вересень 2021 - 09:45
С Полтавагаз возвращали на карту переплату, писала заявление, сбрасывала квитанцию и реквизиты для возврата. Думаю, что у Збута такая же должна быть процедура, но не факт, что они вовращать будут...Хотя нужно пробовать, писать заявление на начальника и сбрасывать на электронку. http://poltavagazzbu...ua/?page_id=176
а яку квитанцію? У мене переплата більше 2 тисяч, я 3 роки не плачу за газ взагалі за рахунок переплати (виникла ще коли у квартирі квартиранти жили), то у мене і квитанцій нема, і вони ж не інформативні, в квитанції ж не пишеться сума на рахунку газ збуту... Якщо в когось вийде забрати переплату напишіть як. Зараз мені вигідно знову йти до газ збуту, але бісить оця постійна нестабільність
Опубліковано 02 вересень 2021 - 10:31
а яку квитанцію? У мене переплата більше 2 тисяч, я 3 роки не плачу за газ взагалі за рахунок переплати (виникла ще коли у квартирі квартиранти жили), то у мене і квитанцій нема, і вони ж не інформативні, в квитанції ж не пишеться сума на рахунку газ збуту... Якщо в когось вийде забрати переплату напишіть як. Зараз мені вигідно знову йти до газ збуту, але бісить оця постійна нестабільність
Я ж написала, що повертала з Полтавагаз. Квитанція була, та що оплачували. Помилково оплатили не в Газззбут, а в Полтавагаз, от і виникла там переплата , а там борг. Але повернули, все нормально.
Думаю , що у вашому випадку, навряд чи вдасться повернути(((
Опубліковано 02 вересень 2021 - 10:46
Если есть дарственная на одного, прописан один, но приватизация 15 лет назад была на троих. Нужно разрешение остальных двоих человек? Они уже выписаны.
Прописанные- это из другой оперы. Если сейчас дарственная все на 1 человека , то от его имени заява
Опубліковано 02 вересень 2021 - 10:49
в особистому кабінеті Нафтогазу потрібно вносили показники лічильника? не найду куди))) А оператору ГРМ передаю
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 02 вересень 2021 - 10:50
в особистому кабінеті Нафтогазу потрібно вносили показники лічильника? не найду куди))) А оператору ГРМ передаю
там есть кнопка передать показания но вас перенаправит на вашего оператора т.е полтавагаз
Опубліковано 02 вересень 2021 - 10:56
Тільки в Полтавагаз.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 02 вересень 2021 - 11:06
якщо у вас договір дарування на одного (саме дарування (не заповіт), коли інші співвласники подарували свої частки на іншого), то значить власник один і співвласників немає.
І взагалі, співВЛАСНИКИ, це коли документ на житло на кількох людей. Реєстрація (прописка) ніякого відношення до власності не має.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 02 вересень 2021 - 11:11
Тепер, прогнозовано, біля Нефтегазу черга чоловік 40(
Опубліковано 02 вересень 2021 - 11:30
Тепер, прогнозовано, біля Нефтегазу черга чоловік 40(
Да. Я хотела зайти на Чапаева и взять бланк заявы, А то у меня скачивается мелкая и вал грязно печатает на МФО. Там очередь как в Мавзолей. Подала заявку через сайт. Через приват не захотела, там надо создавать электронную подпись, а я это делать не хочу.
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 02 вересень 2021 - 12:04
Да. Я хотела зайти на Чапаева и взять бланк заявы, А то у меня скачивается мелкая и вал грязно печатает на МФО. Там очередь как в Мавзолей. Подала заявку через сайт. Через приват не захотела, там надо создавать электронную подпись, а я это делать не хочу.
Мне вместо подписи вчера пришел спец.код в смс и заявка принята в обработку.
Опубліковано 02 вересень 2021 - 12:13
Мне вместо подписи вчера пришел спец.код в смс и заявка принята в обработку.
Может Вы сформировали ключ ?
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 02 вересень 2021 - 12:44
Может Вы сформировали ключ ?
Да, это была не стандартная ЭЦП, а SmartID.
Я просто этому не придала значения, т.к. это был последний шаг при подаче заявки в Нефтегаз - нажмите то, нажмите это, подтвердите SmartID и пришел код, заявку приняли в работу. Все это заняло пару минут, поэтому я не зафиксировала в памяти)).
Опубліковано 02 вересень 2021 - 12:55
Теперь эти циферки уберите в надежное место, как личную печать.
У нас так открывали электронные подписи все кому не лень . В школе через приват пару лет назад голосовали за проект. И преподаватели каждый день спрашивали проголосовал ли ? там в коридорах бабушкам-дедушкам, тетям Клавам пооткрывали электронные ключи.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|