Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
Опубліковано 07 січень 2021 - 23:39
Зате при веденні електронного журналу швидше зводити результат роботи учнів (відгук вчителів, що їх ведуть зараз)
Я мабуть не точно висловилася) я НЕ проти електронного журналу) мені так взагалі в рази швидше і простіше заповнювати електронний, ніж писати паперовий)
Я проти подвійної роботи, а інколи й потрійної: запиши оцінки собі на листочок, потім у паперовий журнал, а потім і в електронний.
Ну і знову ж, у нас в країні ще немає 100%-надійної платформи для ведення електронного журналу, на всіх відомих мені бувають "косяки"(
І ще) поки що чи не головним документом у школі є саме паперовий журнал, якщо я не помиляюся, зберігають їх здається років 50...
Опубліковано 08 січень 2021 - 00:29
https://www.0532.ua/...ennik-ta-zurnalТаким чином, заклади, які зможуть у себе ввести електронні щоденники та журнали, мають право відмовитися від паперових
Опубліковано 08 січень 2021 - 00:34
зберігають їх здається років 50...
Документы а архивах сохранялись 75 лет. Подозреваю , что туда же коллективные фото "на память" всем классом. Чтобы из ниоткуда не появлялись люди'фантомы с искусственной биографией.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 08 січень 2021 - 06:43
Документы а архивах сохранялись 75 лет. Подозреваю , что туда же коллективные фото "на память" всем классом. Чтобы из ниоткуда не появлялись люди'фантомы с искусственной биографией.
Оце у вас фантазія))
А люди такі були і будуть, якщо комусь це треба буде
Опубліковано 08 січень 2021 - 06:55
О хранении документов 75 лет- не фантазия. Если что важное , то в архивах дольше. О фото - отсебятина.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 08 січень 2021 - 07:17
О хранении документов 75 лет- не фантазия. Если что важное , то в архивах дольше. О фото - отсебятина.
Так это ведомости начисления и выдачи зарплаты, приказы приема/увольнение хранятся в архивах 75 лет с момента наступления данного события. И да, в каждой отрасли есть свои нормы и приказы по хранению производственных документов. Их регламентирует государство.
Опубліковано 08 січень 2021 - 08:32
https://www.0532.ua/...ennik-ta-zurnal
Таким чином, заклади, які зможуть у себе ввести електронні щоденники та журнали, мають право відмовитися від паперових
От коли крім слів т.зв.міністра будуть і накази, тоді й можна про це всерйоз говорити
Sailor Moon
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 08 січень 2021 - 09:10
Девочки, прогресс движется вперед, хотим мы этого или не хотим.
Можно однозначно сказать, что электронные дневники - это актуально и очень удобно. В первую очередь для родителей, которым учеба их детей не безразлична. Чтобы оперативно реагировать на "пробелы" в знаниях.
В кого старші діти, можливо памятають, як у 2009-2010 роках вже були електронні щоденики. По факту ним не користувались, і актуальної інформації вони не несли. Так все і скінчилося.
Опубліковано 08 січень 2021 - 12:23
В 2009 році не було у кожної дитини смартфону, заходити на сайти було можливо лише з компа.
На даний час можливість доступу в зручний час у кожного в кармані.
Я думаю, що уже всі класні керівники підключили дітей до вайбер груп. Електронні щоденники також будуть гарним інструментом в організації навчання.
Sailor Moon
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 08 січень 2021 - 14:21
Старшому вже не актуально, він вже в інституті. А поки вони все доведуть до ладу с електроними щодениками, вже і дочка випуститься зі школи.
Опубліковано 08 січень 2021 - 15:09
В 2009 році не було у кожної дитини смартфону, заходити на сайти було можливо лише з компа.
На даний час можливість доступу в зручний час у кожного в кармані.
Я думаю, що уже всі класні керівники підключили дітей до вайбер груп. Електронні щоденники також будуть гарним інструментом в організації навчання.
дивлячись в якому класі дитина і чи є в неї смартфон
bonya
-
Місто:Полтава-Левада
-
Ім'я:Яна
Опубліковано 09 січень 2021 - 12:50
Девочки, подскажите, чем обосновано продление учебного года до 9 июня?
Опубліковано 09 січень 2021 - 13:02
Девочки, подскажите, чем обосновано продление учебного года до 9 июня?
А где об этом написано?
Дописано: нашла. Прочитала
Відредаговано mitera, 09 січень 2021 - 16:29.
bonya
-
-
Опубліковано 09 січень 2021 - 13:21
Слышала от нескольких человек, а потом и учительница подтвердила.
bonya
-
-
Опубліковано 09 січень 2021 - 13:25
Не получается вставить документ.
Відредаговано bonya, 09 січень 2021 - 13:27.
Опубліковано 09 січень 2021 - 13:47
Ми навчаємось до 4.06. Це свіжа інформація. В вас як з зимовими канікулами?
bonya
-
-
Опубліковано 09 січень 2021 - 13:51
У нас с 11.01 учёба дистанционная И занимались по 30 декабря включительно Я бы ещё поняла учёбу в июне, если бы сейчас продлили каникулы. А так, бред какой-то.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 09 січень 2021 - 14:24
В країні зараз така нестабільність, до червня ще сто раз все поміняють.
Lady_L
-
Місто:Полтава (Левада)
-
Ім'я:Людмила
Опубліковано 09 січень 2021 - 15:39
А где об этом написано?
Нам написала учительница:"Доброго дня, шановні батьки!
Починаємо другий семестр.
Другий семестр триватиме до 09.06. Весняні канікули з 22 по 28 березня. Пізніше напишу всі вихідні дні"
Опубліковано 09 січень 2021 - 15:57
На рік є обов’язкова кількість навчальних днів. (Відповідно до закону “Про повну загальну середню освіту”, навчальний рік має тривати не менше 175 навчальних днів) Якщо були додаткові канікули, то навчальний рік може продовжитись. Цікаво як будуть узгоджувати ДПА з закінчення року.
Відредаговано paprika, 09 січень 2021 - 15:59.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|