Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5791 відповідей у цій темі
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 03 квітень 2023 - 16:21
Дівчатка, порадьте хорошого дерматолога для дорослого. Часну клініку, щоб реально було потрапити швидко.
Клініка Литвиненко, лікар Ганжа Вікторія
Дівчата, хтось їздив потягом Полтава- Чернівці? Чому він вдвічі дешевше за інші коштує? Я навіть не можу уявити, чому за приблизно такий самий час у дорозі і зпакупе ціна вдвічі менша. Зовсім жахливий стан потягу чи в чому підвох?
Скоріш за все вагони старого зразку
Більше зупинок, є плацкартний вагон, можливо сам потяг "по проще ".
Відредаговано nadin, 03 квітень 2023 - 16:24.
Опубліковано 03 квітень 2023 - 19:49
Дівчата любительки кокосу) терміново телеграфую- в атб зʼявилось кокосове морозиво Ласка ескімо на паличці. Дуже достойно)
Опубліковано 03 квітень 2023 - 20:24
Дівчатка, порадьте хорошого дерматолога для дорослого. Часну клініку, щоб реально було потрапити швидко.
Ганжа Вікторія у Литвиненко клінік
Опубліковано 04 квітень 2023 - 11:15
Підкажіть будь ласка які відгуки про 60, 58 і 45 Садочки, може хтось ходить? Чи 14, 86?
Чи реально зараз кудись із них влаштувати дитину?
Може знаєте розмір цього "все треба домовлятись особисто", напишіть будь ласка сюди чи в приват.
Гарного всім дня!
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 04 квітень 2023 - 23:06
Дівчата, хтось їздив потягом Полтава- Чернівці? Чому він вдвічі дешевше за інші коштує? Я навіть не можу уявити, чому за приблизно такий самий час у дорозі і зпакупе ціна вдвічі менша. Зовсім жахливий стан потягу чи в чому підвох?
Я їхала ним Полтава -Львів пару разів .перший раз я в шоці була .поверталась зі Львова .я вже давно не їздила потягами .все нове ,чисте .місця на нижній полиці нам з донькою було достатньо .було дуже приємно вражена .другій раз в січні .було дуже жарко .поверталися в кінці січна .було нормально .
Доминика
-
-
Опубліковано 04 квітень 2023 - 23:13
Ми в купе їхали .ще він запізнювалися від графіка +-1 годину
Підкажіть будь ласка які відгуки про 60, 58 і 45 Садочки, може хтось ходить? Чи 14, 86?
Чи реально зараз кудись із них влаштувати дитину?
Може знаєте розмір цього "все треба домовлятись особисто", напишіть будь ласка сюди чи в приват.
Гарного всім дня!
45 хіба працює ?
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 05 квітень 2023 - 09:24
Куплю домашню картошку на посадку. Пишіть в особисті.
Опубліковано 06 квітень 2023 - 07:35
Уже появился новий батончик Рошен) горіховий. Сьогодні купила в Маркетопт.
я пробувала. є в Хуторку. за смаком нагадав снікерс
Опубліковано 07 квітень 2023 - 07:56
Дівчата, підкажіть будь-ласка де краще зробити дитині УЗД черевної порожнини? Направлення є.
Опубліковано 07 квітень 2023 - 11:10
Дівчата, підкажіть будь-ласка де краще зробити дитині УЗД черевної порожнини? Направлення є.
В обласній дитячій
Опубліковано 07 квітень 2023 - 18:37
Дівчата, підкажіть будь ласка в ТРЦ "Київ" під час повітряної тривоги Крейзіленд зачиняють? Чи на свій розсуд? Ну і взагалі магазини ТРЦ "Києва", давно там не була...
Опубліковано 07 квітень 2023 - 19:02
Дівчата, підкажіть будь ласка в ТРЦ "Київ" під час повітряної тривоги Крейзіленд зачиняють? Чи на свій розсуд? Ну і взагалі магазини ТРЦ "Києва", давно там не була...
Крейзі ленд не зачиняють.
Опубліковано 07 квітень 2023 - 20:47
Дякую.
Відредаговано Ritik, 07 квітень 2023 - 20:48.
Опубліковано 08 квітень 2023 - 01:20
Доброї ночі, дівчата. В якій лабораторії можна здати аналіз на бакпосів + грибки з горла? Лор з клініки «Безега» рекомендує. Так як горло вже болить кілька тижнів + кашель. А/б не призначали.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 08 квітень 2023 - 07:15
В мене були такі проблеми з горлом, поки не закінчила користуватися різними спреями від болю. А так постійно боліло.
Зробила висновок, що краще не захоплюватися медикаментами, 3-5 днів і досить.
Звісно, це може бути інфекція, бактерія, краще перевірити, та в моєму випадку нічого не знайшли..
Опубліковано 08 квітень 2023 - 14:50
В мене були такі проблеми з горлом, поки не закінчила користуватися різними спреями від болю. А так постійно боліло.
Зробила висновок, що краще не захоплюватися медикаментами, 3-5 днів і досить.
Звісно, це може бути інфекція, бактерія, краще перевірити, та в моєму випадку нічого не знайшли..
Спреями, таблетками не зловживаю. Ліки тільки тоді, коли вже прижме так, що…
Проте в цьому році щось незвичне. Син-першачок грипом А перехворів три тижні тому. У мене жодних схожих грипозних симптомів. Але вже третій тиждень маюся горлом. Тому лор і призначив бакпосів. Але де краще здати, не знаю, так як дуже давно зверталась до лабораторій з такого приводу.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 08 квітень 2023 - 17:29
Спреями, таблетками не зловживаю. Ліки тільки тоді, коли вже прижме так, що…
Проте в цьому році щось незвичне. Син-першачок грипом А перехворів три тижні тому. У мене жодних схожих грипозних симптомів. Але вже третій тиждень маюся горлом. Тому лор і призначив бакпосів. Але де краще здати, не знаю, так як дуже давно зверталась до лабораторій з такого приводу.
Я здавала в клініці у Безеги
Доминика
-
-
Опубліковано 08 квітень 2023 - 22:51
не зачиняють .були там про тривогу дізналась с телефона
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 09 квітень 2023 - 07:18
Кому цікаво, дізналася, Червоний Хрест на Кучеренка працює кожен день до 15г,хто хоче здати речі, приймають.
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 09 квітень 2023 - 09:09
не зачиняють .були там про тривогу дізналась с телефона
А ми були тиждень тому, то на весь ТЦ жіночій голос сповіщає про тревогу. І частина магазинів зачиняється.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|