а мне но-шпа никогда не помогала(
мені також, але подругі допомагає.
Просто це 2 препарати які можна.
Ріабал мені допомагає!
Месячные после родов
Розпочатий з Свята, 05 січ 2010 13:05
556 відповідей у цій темі
#465Опубліковано 03 квітень 2015 - 18:51 Как я Вас понимаю! #466Опубліковано 03 квітень 2015 - 21:47
У меня за цим разом, два місяці поспіль понив живіт тиждень і відпустив, і тільки на третій місяць таки на! в 6 місяців лафа закінчилася. #467Опубліковано 04 квітень 2015 - 11:52 Не кормлю и не кормила(молока не было),ребенку 3 месяца,а их все нет. #470Опубліковано 22 квітень 2015 - 22:00
а почему теперь не кормите? #471Опубліковано 23 квітень 2015 - 09:19
Пропало молоко((( #474Опубліковано 08 червень 2015 - 21:13
Лена, у меня такое было после первых родов. Малому было полтора года.Пришла к врачу, отправили на узи. Сказали, что гормональное. Уже не помню точную формулировку. После курса гормональных уколов все наладилось и больше не повторялось.
Визит к врачу лучше не откладывать. Відредаговано Светлана, 08 червень 2015 - 21:14. #475Опубліковано 08 червень 2015 - 22:37
Да я что-то собираюсь-собираюсь.... Думала же, надо выдержать какое-то время после КД, чтоб там все успокоилось. Дождалась маминого отпуска - не тянуть же мне детвору за собой. И тот такой сюрприз поганючий. Меня-то смотрели через неделю после родов на кресле и делали УЗИ, все хорошо было. Но что-то же, блин, у меня ТАМ происходит.
#476Опубліковано 08 червень 2015 - 22:54 У меня месячные после родов были очень не регулярны. Могли быть, а могли и не быть. Когда через две недели после месячных они пришли снова, я удивилась. Когда же через 7 дней они так и не закончились, я реально укак.......сь и бегом побежала к врачу. Так что окончания месячных лучше не ждать. Мало почему там кровотечение. #477Опубліковано 08 червень 2015 - 22:56
А точно місячні? у мене після других пологів десь через 2-3 місяці пару раз починались кровянисті виділення (1-2 дня). Потім замітила, що таке після близькості із чоловіком (як раз почали налагоджувати після пологів, а тут таке :-( , я була просто в шоці і налагодження призупинила ;-) Побігла до лікаря і виявилося, що це кров із стінок, а не маточна. Лопалися вагінальні кровеносні судини і їх слабкість виникла на гормональному рівні (лікар припустила, що може бути наслідком утрожестану вагінально під час вагітності). Свічки проставила 1 місяць, чоловіку прийшлося ще почекати (лікар категорично заборонила) і все нормалізувалося. Вони одні єдині, які на травках і сумісні з ГВ, звичайно дорогі :-( . Слава Б. що вони допомогли, бо далі назначаються гормональні свічки, які з ГВ несумісні. Отож, вам однозначно до лікаря. Ранню хворобу завжди легше лікувати! Відредаговано mitera, 08 червень 2015 - 23:00.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |