Перехід до вмісту

Фотографія

Декретные

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
668 відповідей у цій темі

#461 sofiko

sofiko

- Ты сильная, ты справишься. - Я умная, я даже не возьмусь.

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 7 202 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2               

Опубліковано 06 лютий 2015 - 17:30

Девочки, подскажите пожалуйста, я не работаю и на бирже не стою, какая сумма выплаты будет декретных, на данный момент, кто знает, либо что-то слышал?

я тоже на бирже (минималка) инспектор сказала что декретных будет чуть больше 2 тыс.

#462 ллла

ллла

Звіромама

• Довгожителі
  • 5 016 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Алла

Нагороди

2    2            

Опубліковано 06 лютий 2015 - 18:30

я тоже на бирже (минималка) инспектор сказала что декретных будет чуть больше 2 тыс.

Мне 2300 заплатили.

• sofiko це подобається

#463 Милашка

Милашка

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 363 повідомлення
  • Ім'я:Марина

Нагороди

Опубліковано 06 лютий 2015 - 18:37

Девочки, подскажите пожалуйста, я не работаю и на бирже не стою, какая сумма выплаты будет декретных, на данный момент, кто знает, либо что-то слышал?

Я получила 1200 с копейками.

#464 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • 2 238 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мачухи
  • Ім'я:Оля. На "ти"!))))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 06 лютий 2015 - 19:25

Я получила 1200 с копейками.

И я так получила

#465 Еленушка

Еленушка

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 135 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 07 лютий 2015 - 18:24

Мне 2300 заплатили.

И мне так заплатилм

#466 bulka

bulka

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 28 повідомлення
  • Ім'я:Юля

Опубліковано 20 лютий 2015 - 19:06

девченки подскажите пожалуйста! если идти с декрета в декрет, трудовая находится на роботе, положены какие то декретные???? если да то сколько??????  

#467 blessedmother

blessedmother

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 520 повідомлення
  • Місто:Сады - 1
  • Ім'я:аня

Нагороди

2    2    2   

Опубліковано 20 лютий 2015 - 19:10

девченки подскажите пожалуйста! если идти с декрета в декрет, трудовая находится на роботе, положены какие то декретные???? если да то сколько??????  

насчитывают по минимальной заработной плате

#468 bulka

bulka

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 28 повідомлення

Опубліковано 24 лютий 2015 - 10:58

это 1200 или 1200 умножить 4,5раз (если грубо считать)

• Tash це подобається

#469 Tash

Tash

Мавка була революціонерка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення
  • Ім'я:наТаша

Нагороди

2    2    2      

Опубліковано 02 березень 2015 - 12:38

насчитывают по минимальной заработной плате

Это почему это?
Они считаются по вашей зарплате, которая была и для первого больничного.(по ставке, которая была на момент открытия больничного).

Відредаговано Tash, 02 березень 2015 - 12:44.

#470 blessedmother

blessedmother

Студентка

• Наша пісочниця
  • 520 повідомлення
  • Місто:Сады - 1
  • Ім'я:аня

Нагороди

2    2    2   

Опубліковано 02 березень 2015 - 15:32

Это почему это?
Они считаются по вашей зарплате, которая была и для первого больничного.(по ставке, которая была на момент открытия больничного).

нет, если из декрета в декрет, без выхода на работу, хотя бы на день, то по минималке. проверено  :wink:

#471 Tash

Tash

Мавка була революціонерка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення
  • Ім'я:наТаша

Нагороди

2    2    2      

Опубліковано 02 березень 2015 - 15:50

Я вам говорю то, что мне  только что подтвердила бухгалтер с моей работы, которая год назад отправляла из отпуска до трех лет на больничный по беременности и родам сотрудницу. Спецом у нее уточнила.

На основании чего по минималке? Быть такого не может!

#472 bonysj

bonysj

Творческая личность - то творю, то вытворяю)))

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 02 березень 2015 - 15:53

Відповідно до п.10 Порядку «Про обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням», затвердженого Постановою КМУ  №1266 від 26.09.2001 року для осіб, які з поважних причин не мали заробітку за попередні шість місяців, середня заробітна плата для розрахунку лікарняних враховується виходячи з діючої тарифної ставки за посадою на момент виникнення страхового випадку. Тобто для розрахунку береться ставка, яку б Ви отримували якби працювали на момент виникнення страхового випадку. При цьому не враховуються жодні надбавки та доплати, такі як надбавка за вислугу років, за складні та напружені умови праці, за шкідливість та інші.

У разі  коли  середня  заробітна плата (грошове забезпечення) обчислюється відповідно до пункту 10 цього Порядку,  середньоденна заробітна  плата  (грошове  забезпечення) за один календарний день визначається шляхом ділення тарифної  ставки  (посадового  окладу) або  її  частини  на  середньомісячну  кількість  календарних днів (30, 44),  а за один робочий день (годину)  -  на  середньомісячну кількість  робочих  днів  (годин),  установлену на підприємстві (у структурному  підрозділі  або  за індивідуальним графіком роботи) (абзац 8 п. 14 Порядку).

#473 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 02 березень 2015 - 16:58

Как свежеприбывшая декретчица из предыдущего декрета подтверждаю, больничный лист оплачиваеться согласно тарифной ставки вашей должности БЕЗ надбавок бонусов и прочего. Тоесть, если у вас ставка 1500, то вам  по ней и будут считать, если 5000, то будут считать по 5000. Не имеет значение работали вы перед следующим декретом или нет.

Единственое сейчас сильно задерживают выплаты . Я больничный отдала 5 ноября, а деньги получила аж 15 января.

#474 bianco

bianco

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 6 910 повідомлення
  • Ім'я:Аня

Нагороди

2    2    2       2   

Опубліковано 02 березень 2015 - 18:07

Как свежеприбывшая декретчица из предыдущего декрета подтверждаю, больничный лист оплачиваеться согласно тарифной ставки вашей должности БЕЗ надбавок бонусов и прочего. Тоесть, если у вас ставка 1500, то вам по ней и будут считать, если 5000, то будут считать по 5000. Не имеет значение работали вы перед следующим декретом или нет.

Единственое сейчас сильно задерживают выплаты . Я больничный отдала 5 ноября, а деньги получила аж 15 января.

Я тоже до сих пор без декретных. Сдала больничный лист 5 января. Два месяца ни ответа, ни привета. Со средины февраля вроде бы нет финансирования из Киева, половина больничных за январь по нашей организации не оплачена. Может в марте профинансируют...
  • Marusja це подобається

#475 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 02 березень 2015 - 22:13

Я не знаю как они насчитывают, но точно не по той з/п, которая была перед первым декретом. Мне первый раз насчитали 4 тыс., второй раз 5 тыс. 

#476 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 02 березень 2015 - 22:25

Я не уверена, но мне кажется, что просто оклад Вашей должности вырос за 2 года. Я тоже получила не намного меньше, но первый раз у меня были бонусы, премии и еще что-то. Второй же раз считали только по окладу.

#477 bulka

bulka

Крихітка

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 28 повідомлення

Опубліковано 03 березень 2015 - 09:18

всем большое спасибо!!!!!!!!!!

#478 Елена С.

Елена С.

На пути к совершенству!

• Завсідники
  • 3 313 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 03 березень 2015 - 12:49

Если у Вас срок меньше 30 недель то бегом на биржу!!!!!!!!!! Обязаны зарегистрировать ( в 2 раза больше денег получите потом). А если срок беременности больше то от собеса получите 1200грн.

#479 Lina4ka

Lina4ka

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 12 повідомлення
  • Ім'я:Lina

Опубліковано 15 серпень 2015 - 23:52

дівчата хто йшов з декрета в декрет-яка процедура???ви писали якісь заяви?чи просто принесли лікарняний і все??для мене дуже важливо бо наш філіал розформували і головний офіс знаходиться в м.Харків і директор не дуже позитивно сприйняв новину...спочатку запропонував звільнитись але я відповіла що він не має права...їхала в Харків щоб віддати той лікарняний,він відповів що від мене більше нічого не потрібно...якось я йому не довіряю...таке відношення ніби я в нього щось особисте клянчу...дякую!)
  • Tanik це подобається

#480 yulichkal

yulichkal

Абітурієнтка

• Активістки
  • 385 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сады 3
  • Ім'я:yulichka

Опубліковано 16 серпень 2015 - 07:40

дівчата хто йшов з декрета в декрет-яка процедура???ви писали якісь заяви?чи просто принесли лікарняний і все??для мене дуже важливо бо наш філіал розформували і головний офіс знаходиться в м.Харків і директор не дуже позитивно сприйняв новину...спочатку запропонував звільнитись але я відповіла що він не має права...їхала в Харків щоб віддати той лікарняний,він відповів що від мене більше нічого не потрібно...якось я йому не довіряю...таке відношення ніби я в нього щось особисте клянчу...дякую!)

Я только больничный.ну и потом заявления писала что я до такого то в декрете, но у меня гос служба.
  • Lina4ka це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама