803 відповідей у цій темі
Опубліковано 07 січень 2016 - 09:31
Опубліковано 11 січень 2016 - 11:24
просуваюся потрошку)
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 11 січень 2016 - 11:35
Потрошку О_о
Дуже гарно виходить!
Опубліковано 11 січень 2016 - 11:55
Мама Лена, ото темп!!! Браво!
А я на своей пока заглохла, хнык(((
Опубліковано 11 січень 2016 - 16:24
Потрошку О_о
Дуже гарно виходить!
хто б ото казав)))
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 11 січень 2016 - 16:31
хто б ото казав)))
То було в минулому)
Опубліковано 18 січень 2016 - 09:20
на сьогодні маю
Опубліковано 20 січень 2016 - 19:17
Дівчатка, потрібна думка колективного розуму! Які кольори найкраще підійдуть для вишиванки 22-річному хлопцю?.. хотіла біло-голубо-синю, а потім десь вичитала, що це кольори для літніх чоловіків.. білим по білому - не варіант, червоно-чорне нібито банально, а хочеться так, щоб сподобалося))
Опубліковано 20 січень 2016 - 19:26
Ой, Лена, ви
Дівчатка, потрібна думка колективного розуму! Які кольори найкраще підійдуть для вишиванки 22-річному хлопцю?.. хотіла біло-голубо-синю, а потім десь вичитала, що це кольори для літніх чоловіків.. білим по білому - не варіант, червоно-чорне нібито банально, а хочеться так, щоб сподобалося))
Д
Ой, Лена, видела в городе мужчину в льняной вишиванке с монохромным рисунком темно серого цвета, я бы сказала цвет мокрого асфальта даже. Мммммм, загляденье, муж меня еле оттащил, я за ним увязалась, что бы рассмотреть по лучше. Очень стильно смотрелось.
Оттенки зеленого на льне шикарно смотрятся.
Главное рисунок подбери.
Опубліковано 20 січень 2016 - 19:29
є красиві узорі в коричнево-жовто-червоній гаммі, можна і зеленим вишити.
якщо відштовхуватися тільки від того, що більше подобається, можна знайти безліч варіантів. якщо ж враховувати саме символіку і т.п., тоді червоно-чорну)
Опубліковано 20 січень 2016 - 22:16
Лен, я вообще к цвету не привязываюсь. И не скажу, что плохо получается))) Лишь бы человеку нравилось и подходило.
Опубліковано 20 січень 2016 - 22:35
Лишь бы человеку нравилось и подходило
не знаю чи сподобається, це на подарунок.. буду вибирати малюнок спочатку, а там подивлюся..
Опубліковано 20 січень 2016 - 22:40
не знаю чи сподобається, це на подарунок.. буду вибирати малюнок спочатку, а там подивлюся..
ты же в группе на ФБ? Там узоров больше 200)
кстати, у меня купленная схема есть, могу отдать. Мой деть не захотел такой узор.
Відредаговано Мама Лена, 20 січень 2016 - 22:39.
Опубліковано 20 січень 2016 - 22:49
кстати, у меня купленная схема есть, могу отдать покажи куплений)) і які кольори?
Опубліковано 20 січень 2016 - 23:53
покажи куплений)) і які кольори?
вже завтра. там жовто-оранжево і ще якась гамма)
Опубліковано 21 січень 2016 - 13:23
Лен, смотри
Відредаговано Мама Лена, 21 січень 2016 - 13:29.
Опубліковано 21 січень 2016 - 15:52
Дякую! але там дофігіщі вишивати)) я вже більш-менш визначилася, зараз вибираю з трьох варіантів)
Опубліковано 21 січень 2016 - 15:58
Дякую! але там дофігіщі вишивати)) я вже більш-менш визначилася, зараз вибираю з трьох варіантів)
та воно легко шиється)
до речі, хто вміє мережку робити? чи знає, де подивитись нормальне відео?
Опубліковано 21 січень 2016 - 16:12
та воно легко шиється)
до речі, хто вміє мережку робити? чи знає, де подивитись нормальне відео?
Лена, я делала, простенькую, без видео как вспомнила с уроков труда в школе)) у нас и темка была по мережке помоему
Опубліковано 21 січень 2016 - 16:13
Лена, я делала, простенькую, без видео как вспомнила с уроков труда в школе))
я думаю, может, соловьиные глазки сделать?
Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: вишиванки, вишивка, вишиванка, вишивка хрестиком, вишивка гладдю
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|