![]() Виплати на дітей
Розпочатий з Майя, 26 кві 2010 19:58
2840 відповідей у цій темі
Опубліковано 18 січень 2013 - 19:43
Девочки, нигде толком не могу найти. Если муж ЧП, то выше, чем 130 грн можно попробовать оформить получать? Может, есть какие-то нюансы?
Опубліковано 21 січень 2013 - 02:12
Если у мужа в декларациях за последние пол года стоят 00, то можете. Нужно будет справку о доходах мужа с налоговой. Для ее получения, нужно взять в собезе запрос в налоговую.
Опубліковано 28 січень 2013 - 18:48
У 2013 році який розмір допомоги при народженні першої дитини?
Опубліковано 28 січень 2013 - 20:28
Розмір допомоги при народженні першої дитини 2013 року складатиме 29 310 грн проти 27 460 у 2012 році. Виплата здійснюється одноразово у 10-кратному розмірі прожиткового мінімуму при народженні дитини, решта суми виплачується рівними частинами протягом: на першу дитину - 24 місяців.одноразово - 9 720грн, щомысячно - 810грн.
Опубліковано 28 січень 2013 - 21:03 Допомога при народженні дитини надається у сумі, кратній 30 розмірам прожиткового мінімуму, - на першу дитину. Прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць для тих, хто відноситься до основних соціальних і демографічних груп населення: дітей віком до 6 років з 1 січня 2013 року становить - 972 грн. Отже, 972 грн. х 30 = 29 160 грн.
Опубліковано 28 січень 2013 - 21:37
Раньше на 1 ребенка выплату разбивали на год, на 2 на 2 года и на 3 соответственно на 3. Если на первого сейчас разбивают на год, то на сколько разбивают на 2 и на 3? А вообще странно, неужели нельзя 20 тыс разбить на год. Хоть более-менее больше сумма будет. Что с тех 800 грн?
Опубліковано 28 січень 2013 - 22:06
при народженні 2-ї дитини- 59,7 тис. гривень, 3-ї та наступної дитини - 119,4 тис. гривень. Виплати проводяться нa другу дитину - протягом наcтупних 48 місяців; на третю дитину та на всіх наступних дітей - протягом наступних 72 місяців. Девочки, информация с интернета, поэтому не относитесь критично... не я это придумала..
Опубліковано 28 січень 2013 - 22:12
Спасибо Зеленоглазка! А от куда инфа????
Опубліковано 29 січень 2013 - 08:00
Ст. 12 Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми":
Розмір допомоги при народженні дитини Допомога при народженні дитини нараховується виходячи з розміру прожиткового мінімуму для дітей віком до шести років, установленого на день народження дитини. Допомога при народженні дитини надається у сумі, кратній 30 розмірам прожиткового мінімуму, - на першу дитину; кратній 60 розмірам прожиткового мінімуму, - на другу дитину; кратній 120 розмірам прожиткового мінімуму, - на третю і кожну наступну дитину. Виплата допомоги здійснюється одноразово у десятикратному розмірі прожиткового мінімуму при народженні дитини, решта суми допомоги на першу дитину виплачується протягом наступних 24 місяців, на другу дитину - 48 місяців, на третю і кожну наступну дитину - 72 місяців рівними частинами у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.
Опубліковано 29 січень 2013 - 09:02 Спасибо!
Опубліковано 12 лютий 2013 - 14:45
Уважаемые мамочки-форумчане! Подскажите, пожалуйста, что делать. Я сама с области, проживаю сейчас в селе. Недавно переехали в это село, я родила 4-го ребенка, а на дом не можем никак с нашей бюрократией зделать тех паспорт. Дочку, которую родила, я зарегистрировала, но прописать не могу, так как нет еще техпаспорта. Обратилась в местный сельсовет, чтобы дали для собеза (для оформления помощи одноразовой) справку о составе семьи. На что мне секретарь в грубой форме отказала, сказав, что пока ребенка не пропишешь- я тебе давать ничего не буду. Я поехала в райадминистрацию, написала о ситуации соответствующее заявление с просьбой, чтобы мне выдали эту справку в сельсовете. Заявление приняли, сказали, что разберуться. Сегодня позвонила мне эта секретарь и сказала, что все равно справку не даст, и что если я еще кому-то пожалуюсь, то она на меня подаст в суд. Я многодетная мать!!!! Я ж не прошу какой-то помощи, не клянчу чего-то чужого!!! мне детей сейчас кормить нечем, так как муж без работы.... а ей все равно. Куда мне еще обращаться? К кому? Подскажите, есть ли какой-то выход
Опубліковано 12 лютий 2013 - 15:09 А где зарегистрированы вы с мужем и тремя детьми?
Опубліковано 12 лютий 2013 - 15:14
[quote name='bonysj' date='12.2.2013, 16:09' post='506309']
А где зарегистрированы вы с мужем и тремя детьми Там, где жили раньше. В Черниговской обл. (у моей бабушки) У меня нет возможности сейчас туда поехать.
Опубліковано 12 лютий 2013 - 15:20 А к председателю сельсовета Вы не обращались?
Опубліковано 12 лютий 2013 - 15:44
Аллочка, могу вам предложить следующий вариант решения вопроса. Оформите нотариальную доверенность от своего имени на вашу бабушку, пусть она зарегистрирует вашу дочь там где зарегистрированы вы. Сразу же возьмет справку о составе семьи и пришлет вам. А вы тут оформите в собезе документы по месту фактического проживания.
Опубліковано 12 лютий 2013 - 16:15
Можно еще совет в догонку. Уточните какие еще нужны будут документы для выплат в собезе. Если ничего не поменялось, вам необходима будет и справка с собеза по месту прописки, что вы там не получаете пособие. По ходу тогда пускай бабушка оформит с нотариальной доверенностью все нужные справки. Я прописана в городе, а живу в районе, то с меня собез требовал справки с места моей прописки: справку о составе семьи (подтверждение что ребенок там не прописан), справку с собеза по месту прописки, справку о составе семьи по месту проживания (из сельсовета - секретарь дала без проблем, малого мы прописали только в 3 месяца), и еще какую-то справку, вот только забыла.
Опубліковано 12 лютий 2013 - 16:26 Все правильно. Дякую за доповнення. * * * * * Для отримання допомоги необхідно звернутись до відділу соціального захисту населення по місцю проживання (реєстрації). Разом з тим допомогу можуть призначити і по місцю фактичного проживання, але для цього необхідно буде надати довідку про неотримання цієї допомоги по місцю реєстрації. А отже у будь-якому разі необхідно буде звернутися у відділ соціального захисту по місцю реєстрації. Перелік документів необхідних для отримання допомоги Для отримання допомоги необхідно передусім пред’явити паспорт або інших документ, який підтверджує особу. Крім того необхідно надати: - Заяву, яка складається по формі, затвердженою наказом Міністерства соціальної політики України від 22 лютого 2012 р. за № 96. Така заява заповнюється безпосередньо у відділі соціального захисту населення. - Копію свідоцтва про народження дитини. (У випадку народження мертвої дитини допомогу при народженні не призначають). - Витяг з Державного реєстру актів громадянського стану про народження дитини для виплати допомоги у зв’язку з її народженням. Цей витяг надається відділом реєстрації актів громадянського стану. Або подається довідка для призначення допомоги при народженні, яка надається виконавчим органом сільської, селищної, міської (крім міст обласного значення) ради. Жінки, які постійного проживають на території України, але які народили за кордоном, надають видану компетентним органом країни перебування і легалізований в установленому порядку в Україні документ, який засвідчує народження дитини, якщо інше не встановлено міжнародними договорами України.(Потрібно зазначити, що у виключних випадках відділ соціального захисту населення з узгодженням з Міністерством соціальної політики може призначити допомогу на підставі дублікатів вищезазначених документів). - Копію рішення про усиновлення опіки – подають лише опікуни. - Довідку про склад сімї і копію свідоцтва про народження кожної дитини, яку включають при визначенні розміру допомоги. Ці документи подають особи, які звертаються за призначенням допомоги при народженні другої і наступної дитини.
Опубліковано 12 лютий 2013 - 20:13
Спасибо вам всем за советы. Будем делать доверенность. А форум у вас полезный!!!
![]()
Опубліковано 06 березень 2013 - 11:19
Девочки, подскажите. В последних числах февраля подала документы на повышенную помощь на ребенка до 3-х лет. В каком месяце должны будут начислить деньги (март или апрель)? И о решении собез как то сообщит, или можно будет увидеть только по выплате?
Опубліковано 06 березень 2013 - 11:22 Как захотят так и начислят... В последнее время мне начисляют за 2 месяца ( в Вашем случае февраль-март) в конце марта. А до этого начисляли за три месяца (февраль-март-апрель) до 15 апреля. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |