Дитячий стоматолог
Розпочатий з Sana, 13 кві 2010 16:17
997 відповідей у цій темі
Опубліковано 16 лютий 2018 - 08:53
Доречі, якщо плануєш ставити пластину на канікулах, то записуйся вже зараз. Я так осінні канікули прогавила. За тиждень до канікул вільних місць вже не було і в регістратурі сказали, що так завжди.
Опубліковано 16 лютий 2018 - 08:56
Доречі, якщо плануєш ставити пластину на канікулах, то записуйся вже зараз. Я так осінні канікули прогавила. За тиждень до канікул вільних місць вже не було і в регістратурі сказали, що так завжди.
Так ми до ортодонта ходили без черги. Чи на пластину до нього треба записуватись? Він мобільний дав. І він сказав одразу прийти показатись спочатку. А чому саме на канікулах ставити?
Опубліковано 16 лютий 2018 - 09:02
Ну, щоб школу не прогулювать і звикнути до пластини - це звісно моє бачення.
Бо на канікулах кількість бажаючих дуже зростає. Мені пропонували в регістратурі паралельно живу чергу -раптом хтось не прийде. Але черги це не для мене. Запис у них є, тому може краще записатись?
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 16 лютий 2018 - 09:43
Сходили на профогляд на Луначарського в стомат і попали по повній програмі. Вже підрізали уздечку верхньої губи. Ще чекає пломба в постійному зубі. Потім пластина, бо треба розводити нижні і виправляти верхні. Були у Житеньова (Надін, це не тій чоловік?). лікар дуже сподобався. Через місяць після уздечки будемо йти до нього повторно. Оскільки я була в легкому стресі, то не запитала, скільки коштує зараз поставити пластину. Зорієнтуйте в цінах, будь ласка.
Шо ты все секреты рассказываешь))
Стоимость пластинок: есть бесплатные, за 400 и 600.
Если что - звони)))
Он раз в месяц в субботу работает.
Відредаговано nadin, 16 лютий 2018 - 09:47.
Опубліковано 16 лютий 2018 - 09:46
Шо ты все секреты рассказываешь))
ахаха. Я так і знала) наші люди всюди (с)
nadin
-
-
Опубліковано 16 лютий 2018 - 09:54
ахаха. Я так і знала) наші люди всюди (с)
Я тебе выше дописала))
Опубліковано 16 лютий 2018 - 09:55
Опубліковано 16 лютий 2018 - 09:58
Девочки, а кто пломбировал зубы детям под наркозом?
расскажите, как перенесли наркоз и, может. кому-то удалось уговорить ребенка без таких способов.
nadin
-
-
Опубліковано 16 лютий 2018 - 09:59
расскажите, как перенесли наркоз и, может. кому-то удалось уговорить ребенка без таких способов.
Нашей в школе пломбировали))))
Опубліковано 16 лютий 2018 - 10:29
Нашей в школе пломбировали))))
это способ без наркоза?)
солнышко
-
-
Ім'я:Светик
Опубліковано 16 лютий 2018 - 10:40
Мы лечили зубки под наркозом. Все прошло очень хорошо, я больше переживала. Договориться с ребенком - не вариант, перепробовали кучу методов, а зубы нужно было лечить.
Нинзя
-
Місто:Полтава - Сады 1
-
Ім'я:Нина
Опубліковано 16 лютий 2018 - 10:42
Я телевизор в комнату обещала)
nadin
-
-
Опубліковано 16 лютий 2018 - 10:57
это способ без наркоза?)
Да))
Опубліковано 16 лютий 2018 - 11:03
Ми з 3,5 років періодично пломбуємо зуби абсолюно спокійно, без істерик і умовлянь, ттт.
Опубліковано 16 лютий 2018 - 11:27
Ми з 3,5 років періодично пломбуємо зуби абсолюно спокійно, без істерик і умовлянь, ттт.
Моя теж, тільки ми, здається, в 2,5 почали. Катя Док нам на 100% підійшла. Тепер мала вмовляє мене піти до Каті вирвати зуб , який вже ледь тримається.
Опубліковано 16 лютий 2018 - 11:31
Моя теж, тільки ми, здається, в 2,5 почали. Катя Док нам на 100% підійшла. Тепер мала вмовляє мене піти до Каті вирвати зуб , який вже ледь тримається.
Ми перший зуб виривали у Каті, а другий - пішли в Фіалку, там набагато бюджетніше)))
vivita
-
-
Ім'я:Вікторія
Опубліковано 16 лютий 2018 - 12:20
Сын тоже наблюдается у Житеньова, подрезали уздечку и нижней и верхней губы, с октября носим пластинку за 400 грн, носим постоянно (круглосуточно), строго слежу за этим. За это время зубы выровнялись полностью, осталось еще некоторое время (?) поносить пластинку, чтобы исправить прикус, вроде недолго еще носить, обещал доктор.
Ходим на коррекцию пластинки то раз в месяц, то через две недели, иногда через три недели, как доктор назначит. При каждом визите пластинку подпиливает, выгибает/подгибает проволочки, иногда отламывает некоторые ее составляющие, за время лечения пластинка очень видоизменилась. Сын носит без проблем, пластинка ему не мешает.
Опубліковано 16 лютий 2018 - 12:58
Сын тоже наблюдается у Житеньова, подрезали уздечку и нижней и верхней губы, с октября носим пластинку за 400 грн, носим постоянно (круглосуточно), строго слежу за этим. За это время зубы выровнялись полностью, осталось еще некоторое время (?) поносить пластинку, чтобы исправить прикус, вроде недолго еще носить, обещал доктор.
Ходим на коррекцию пластинки то раз в месяц, то через две недели, иногда через три недели, как доктор назначит. При каждом визите пластинку подпиливает, выгибает/подгибает проволочки, иногда отламывает некоторые ее составляющие, за время лечения пластинка очень видоизменилась. Сын носит без проблем, пластинка ему не мешает.
як бальзам на душу, сподіваюсь, і в нас так буде.
але я тепер задумалась над тим, що робити з літніми канікулами...возити малу з села, щоб коригувати. Бо залишати її на все літо у місті не хотілося б.
Опубліковано 16 лютий 2018 - 13:25
Ми як тільки підрзали вуздечку, зуби вже рівніше пішли рости. Хоча до Житеньова нам про неї нічого не казали -« ждіть поки підростуть зуби і приходьте на пластину»
vivita
-
-
Ім'я:Вікторія
Опубліковано 16 лютий 2018 - 13:37
як бальзам на душу, сподіваюсь, і в нас так буде.
але я тепер задумалась над тим, що робити з літніми канікулами...возити малу з села, щоб коригувати. Бо залишати її на все літо у місті не хотілося б.
Ну, до літніх канікул ще є час, а потім можна привозити на корекцію раз на місяць, можливо, лікар враховуючи ваші обставини, дозволить робити більші інтервали між оглядами.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|