Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5791 відповідей у цій темі
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 08 березень 2023 - 14:44
А Вам подобається якість? Думаю, може тільки мені не пощастило. Декілька разів брала білизну собі. Виглядає гарно, але шви псуються вже майже після першого прання. Я дуже розчарувалася.
аналогічно, що дитяча, що доросла(((
Для мене базова білизна - це вол.юа
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 08 березень 2023 - 18:59
Я купую вже декілька років білизну тм Роксана. І доньці підібрали там перші бюстгальтери, нижню білизну. Мені дуже подобається, але варіантів купити в сп не знайшла..
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 08 березень 2023 - 19:34
А Вам подобається якість? Думаю, може тільки мені не пощастило. Декілька разів брала білизну собі. Виглядає гарно, але шви псуються вже майже після першого прання. Я дуже розчарувалася.
ППКС, такі ж враження(
Опубліковано 08 березень 2023 - 19:35
Дівчата, а де можна вибрати джинси на підлітковий вік дівчині. Дорослі великі, дитячі малі
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 08 березень 2023 - 19:46
Дівчата, а де можна вибрати джинси на підлітковий вік дівчині. Дорослі великі, дитячі малі
Своїй Соні, 13 років, беру xxs або xs в магазині Cropp, House, Reserved Але в нас зріст вже 168 і дуууже худа
natochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 08 березень 2023 - 20:12
Беремо в тих магазинах що Оля перерахувала, в також в Сінсей і Голді. Мінімальний розмір там 32, 34. Нам підходить
Відредаговано natochka, 08 березень 2023 - 20:13.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 08 березень 2023 - 21:57
Так ще Сінсей норм, особливо для швидко зростаючих дітей норм! Якість мені менше подобається ніж Cropp, наприклад, але ціни нижчі. Хоча коли є розпродаж, то можна гарні речі купити і в більш дорогих магазинах.
Дуже мені не вистачає HM у форматі оффлайн, здається зараз і онлайн в Україну не можливо замовити напряму.
Ще в Німеччині сподобалися магазини Primark та NewYorker (останій був у Харкові).
Примарк речі дуже по доступним цінам, якість досить не погана. Ньюйоркер взагалі бомба ракета. Молодь нашу не могли витягнути. Все дуже яскраве, сучасне, оверсайз і таке інше)
Yulasha
-
Місто:Полтава-Мотель
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 09 березень 2023 - 09:18
Я купую вже декілька років білизну тм Роксана. І доньці підібрали там перші бюстгальтери, нижню білизну. Мені дуже подобається, але варіантів купити в сп не знайшла..
Оля, де можна подивитися білизну цього виробника?
Опубліковано 09 березень 2023 - 10:35
Дівчата, дуже терміново потрібен їстівний букет для чоловіка. Порадьте, хто такі робить
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 09 березень 2023 - 11:35
Оля, де можна подивитися білизну цього виробника?
Є магазин в трц Екватор, в тц на 23 вересня, 2й поверх. Також буває замовляю в інстаграм.
Опубліковано 09 березень 2023 - 12:02
Дівчата, дуже терміново потрібен їстівний букет для чоловіка. Порадьте, хто такі робить
https://instagram.co...id=YmMyMTA2M2Y=
Опубліковано 09 березень 2023 - 12:48
дякую, підписана на них, вони закрили магазин, тільки онлайн працюють і там майже все шкіра
Відредаговано шопик, 09 березень 2023 - 12:51.
Опубліковано 09 березень 2023 - 12:57
Своїй Соні, 13 років, беру xxs або xs в магазині Cropp, House, Reserved
Але в нас зріст вже 168 і дуууже худа
Беремо в тих магазинах що Оля перерахувала, в також в Сінсей і Голді. Мінімальний розмір там 32, 34. Нам підходить
Так ще Сінсей норм, особливо для швидко зростаючих дітей норм! Якість мені менше подобається ніж Cropp, наприклад, але ціни нижчі. Хоча коли є розпродаж, то можна гарні речі купити і в більш дорогих магазинах.
Дуже мені не вистачає HM у форматі оффлайн, здається зараз і онлайн в Україну не можливо замовити напряму.
Ще в Німеччині сподобалися магазини Primark та NewYorker (останій був у Харкові).
Примарк речі дуже по доступним цінам, якість досить не погана. Ньюйоркер взагалі бомба ракета. Молодь нашу не могли витягнути. Все дуже яскраве, сучасне, оверсайз і таке інше)
Підтримую, теж завжди купуємо, ще хотіла додати магазини О"Донна на вул.Н.Сотні (біля Розетки) і Нефертіті (ТРЦ Київ, 3 пов.), досить широкий вибір моделей.
Опубліковано 09 березень 2023 - 13:05
Народ, а Укрпошта працює під час тривоги?
Опубліковано 09 березень 2023 - 13:30
Народ, а Укрпошта працює під час тривоги?
Ні, відділення зачиняють
Опубліковано 09 березень 2023 - 16:47
Дівчата, а де в місті можна купити тренувальні трусики для малюка? Або може хто з форуму продає? Хочу спробувати
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 09 березень 2023 - 20:55
Доречі, якщо будуть бажаючі - можу відкрити збір на вол.юа
Опубліковано 09 березень 2023 - 23:48
Дівчата, пишу тут, бо активність останнім часом тільки в цій темі. Сьогодні рівно 40 тижнів вагітності. Завтра лікар відправляє на стаціонар. Підкажіть будь-ласка, хто народжував після 40-го тижня, теж так само було? Наскільки знаю, то до 41-42 тижнів пологи вважаються вчасними. Навіщо одразу в лікарню?
Відредаговано ludmila_24, 09 березень 2023 - 23:49.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 10 березень 2023 - 06:36
Вітаю, Люда! Легких пологів!
За першою вагітністю мене дотримали до 41, а потім відправили в стаціонар - дитина була дуже переношена (шкіра на долоньках і ступнях тріскалась), краще б в 40 поклали...
Відредаговано Kalinna, 10 березень 2023 - 06:38.
Опубліковано 10 березень 2023 - 07:41
Дівчата, пишу тут, бо активність останнім часом тільки в цій темі. Сьогодні рівно 40 тижнів вагітності. Завтра лікар відправляє на стаціонар. Підкажіть будь-ласка, хто народжував після 40-го тижня, теж так само було? Наскільки знаю, то до 41-42 тижнів пологи вважаються вчасними. Навіщо одразу в лікарню?
Народжувала майже в 42 тижні перший раз, тоді нікуди не відправляли. Сама приїхала здаваться, бо вже хвилювалася, що термін великий, то поклали в патологію. Звісно, там постійні огляди на кріслі, що і простимулювало початок пологів.
Другий раз теж казали, що після 40 тижнів їхати в пологовий. Для мене це брєд. Дочекалась перейм на 41-му тижні, тоді і поїхала.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|