Так, я солодке не люблю, але вас, дівчата читаю зачитуюсь посміхаючись. Я в цому році "роплямкала" памело і світі, де вони до цього від мене ховались я не розумію. Чи тільки в минулому році я вперше таке побачила і купила, до цього взагалі не знала проїх існування. А скільки ще всього існує, щоб мені сподобалось. Тепер, коли чоловік запитує, що тобі купити смачненького, то я незмінно прошу памело. Шоколадки, батончики та цукерки вдома ще з новорічних подарунків є. Дітям видаю обмежено, а сама не їм.
О, тоже памело обожаю. Свити почему-то не зашёл, хотя может не вкусный попался.
А Вы пробовали памело с красной серединкой?)
Так, я солодке не люблю, але вас, дівчата читаю зачитуюсь посміхаючись. Я в цому році "роплямкала" памело і світі, де вони до цього від мене ховались я не розумію. Чи тільки в минулому році я вперше таке побачила і купила, до цього взагалі не знала проїх існування. А скільки ще всього існує, щоб мені сподобалось. Тепер, коли чоловік запитує, що тобі купити смачненького, то я незмінно прошу памело. Шоколадки, батончики та цукерки вдома ще з новорічних подарунків є. Дітям видаю обмежено, а сама не їм.
Мені помело, як і мандарини подобаються лише в грудні-січні, в інший час або занадто кислі, або пересушені, чи приторно солодкі
О, тоже памело обожаю. Свити почему-то не зашёл, хотя может не вкусный попался.
А Вы пробовали памело с красной серединкой?)
Так, куштувала. Сподобалось, але воно дорожче було від звичайного, а на смайк я різниці дуже не помітила. Вони і ті що світлі бувають дуже між собою відрізняються. Дуже смачні, на жаль вже закінчився сезон на них, зараз на все не сезон. І яблука минулорічні, апельсини вже сухі та жилясті.
Так, я солодке не люблю, але вас, дівчата читаю зачитуюсь посміхаючись
Перепрошую за некоректне запитання та я не можу не спитати. Ви худа? Мені іноді здається, якби в мене була супер-здібність ігнорувати солодке, я б і горя не знала)).
Перепрошую за некоректне запитання та я не можу не спитати. Ви худа? Мені іноді здається, якби в мене була супер-здібність ігнорувати солодке, я б і горя не знала)).
Запитання не мені .но відповім .я не люблю солодке. Можу щось з'їсти раз на тиждень .якусь цукерку маленьку .зайва вага є
Колись була худа, до народження дітей. Зараз не вважаю себе худою . Зріст 168 , вага 71. І коли намагаюсь схуднути, не знаю від чого відмовитись, бо і так не їм солодкого і мучного. Хоча кого я обманюю, знаю, від винця ввечері. Але від нього дуже важко відмовитись.
А Вам подобається якість? Думаю, може тільки мені не пощастило. Декілька разів брала білизну собі. Виглядає гарно, але шви псуються вже майже після першого прання. Я дуже розчарувалася.