Перехід до вмісту

Фотографія

Нові комунальні тарифи

Новые тарифы на отопление во

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5244 відповідей у цій темі

#4681 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 14 травень 2021 - 20:42

У мене теж приєднання до Полтавагаззбуту з 01.04. В особистому кабінеті ще немає нарахувань, мабуть із-за святкових днів не встигають.
Зайшла на сайт Нафтогазу, то за квітень нарахування - 0.

Мені стало легше)), що я не одна така і це значить, що все таки Газзбут ще не виставив рахунки усім.
Я теж на всяк випадок перевірила нафтогаз - нуль.
  • vivita це подобається

#4682 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 14 травень 2021 - 21:39

У батьків платежі розбили...частину потрібно оплачувати ПОН,а частину в газзбут (поки що немає інформації)

Відредаговано mnadiyka2009, 14 травень 2021 - 21:39.

#4683 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 15 травень 2021 - 05:47

У батьків платежі розбили...частину потрібно оплачувати ПОН,а частину в газзбут (поки що немає інформації)

Я отослала показатели в последний день пон и за єтот период оплатила им. и со следующего дня оплатила газзбуту. На пон, по не прнятной мне причине, светит переплата. Ее та не должно біть. Оплачено куб в куб.

счкта нам никогда не рисілали.

у полтавагаз глюк прошел. уже не пишет, что такого абонента не существует.

#4684 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 15 травень 2021 - 06:01

Моїм батькам також
Чого так, я не зрозуміла. Рахунок не присилають, а якщо людина не дивиться на сайті, то яку суму їй оплачувати?
Одні матюки...

#4685 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 15 травень 2021 - 07:25

Підкажіть, будь ласка, як отримати квитанцію про сплату: заплатила за електроенергію прямо на сайті Полтаваенергозбуту. У Приват 24 відображається мій платіж, гроші списано з рахунку, але сформувати і роздрукувати квитанцію я не можу, не доступна така функція, або я не можу її знайти. По тим платежам, які платила напряму через Приват 24, квитанції робляться.

Йдете до терміналу ПриватБанку з карткою(з чийого Приват24 була оплата)
Вставили картку- пінкод для авторизації - в правому кутку( якщо не змінилось меню) є історія моїх платежів .
Вибираєте місяць в якому була оплата і роздруковуєте чеки
Чеки за останні два роки можна роздруковувати

Відредаговано Belyanochka, 15 травень 2021 - 07:25.

• vivita це подобається

#4686 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 15 травень 2021 - 07:25

Підключені до Полтавагаззбуту з 15.04.
Чисто по логіці, Нафтогазу ми заплатити за півмісяця, тобто половину суми. На сайті ж світиться сума в 3 рази менша. Чекаю ще Полтавагаз - що вони там нарахували...

#4687 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 15 травень 2021 - 07:50

Підключені до Полтавагаззбуту з 15.04.
Чисто по логіці, Нафтогазу ми заплатити за півмісяця, тобто половину суми. На сайті ж світиться сума в 3 рази менша. Чекаю ще Полтавагаз - що вони там нарахували...

Как бухгалтер я понимаю, что Ві должні біли где либо отобразить или передать показания счетчика с 1по 14 число включительно нафтогазу и с 15 по последний день месяца включительно газзбуту. И , согласно показаниям , оплатить по тарифу.

#4688 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 15 травень 2021 - 08:43

Так, але ж звідки я знала, коли саме мене підключать? Заяву писала в березні. Може треба було щодня подавати показники? Тим більше інформації ніде не було. Могли ж мене підключити з 1 числа, навіть травня. Нащо було так робити по-дибільному....

#4689 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 15 травень 2021 - 09:17

Как бухгалтер я понимаю, что Ві должні біли где либо отобразить или передать показания счетчика с 1по 14 число включительно нафтогазу и с 15 по последний день месяца включительно газзбуту. И , согласно показаниям , оплатить по тарифу.

С Полтавагаззбутом передача показателей часто бесполезная трата времени.
Воюю с ними постоянно : показатели передаются мной в личный кабинет стабильно, НО именно весной начинается дурдом- постоянно насчитываются непомерные суммы долгов, какие при сверке по факту куда то исчезают.
Из последнего: за март насчитана оплата за те кубы газа, которые даже на сегодняшний день еще не использованы).Разбиралась в телефонном режиме несколько дней, все котрольные сверки показателей сделала.Жду расчет за апрель, но, если честно, даже на 1% не уверена, что все будет гладко в этот раз (ссылаясь на опыт нескольких последних дней).
  • Cu-jo це подобається

#4690 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 15 травень 2021 - 09:31

С Полтавагаззбутом передача показателей часто бесполезная трата времени.
Воюю с ними постоянно : показатели передаются мной в личный кабинет стабильно, НО именно весной начинается дурдом- постоянно насчитываются непомерные суммы долгов, какие при сверке по факту куда то исчезают.
Из последнего: за март насчитана оплата за те кубы газа, которые даже на сегодняшний день еще не использованы).Разбиралась в телефонном режиме несколько дней, все котрольные сверки показателей сделала.Жду расчет за апрель, но, если честно, даже на 1% не уверена, что все будет гладко в этот раз (ссылаясь на опыт нескольких последних дней).

Не боітесь, що газ отключать і тп?
У мене у батьків схожа ситуація, заплатили 5 т, бо бояться.

#4691 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 15 травень 2021 - 09:35

Я передаю показатели четко 1 числа , тогда все ок , если позже то начинают что то насчитывать , мне когда то посоветовала оператор .... то у меня уже несколько лет проблем нет , и по свету то же самое если на 1 передам  то нормально если позже то считают средние показатели 

#4692 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 15 травень 2021 - 09:43

Я передаю показатели четко 1 числа , тогда все ок , если позже то начинают что то насчитывать , мне когда то посоветовала оператор .... то у меня уже несколько лет проблем нет , и по свету то же самое если на 1 передам то нормально если позже то считают средние показатели

У Вас індивідуальне опалення? Проблеми виникають при використанні для індивідуального опалення і передача показників 1 числа їх не вирішує.

#4693 Sailor Moon

Sailor Moon

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 667 повідомлення
  • Ім'я:Альона

Нагороди

2            

Опубліковано 15 травень 2021 - 10:31

впевнена? Я також писала заяву-приєднання з 01,04, а по факту написано з 01,05 в повідомленні.

Вирішила перевірити в ПОН,  а там вся сума за квітень.

В мене також вся сумма за квітень в ПОн. 

#4694 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 15 травень 2021 - 11:49

Так, але ж звідки я знала, коли саме мене підключать? Заяву писала в березні. Може треба було щодня подавати показники? Тим більше інформації ніде не було. Могли ж мене підключити з 1 числа, навіть травня. Нащо було так робити по-дибільному....

по опыту своих знакомых, то в день подтверждения перехода Полтавагаз збут присылает сообщение, что вас переведено с такого-то и такого-то числа. я бы тогда передавала показатели контролеру (они часто оставляют записки со своими номерами телефонов) ли бо же на линию Полтавагаз, если нет номера контролёра

Відредаговано Katrusja, 15 травень 2021 - 11:49.

#4695 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 15 травень 2021 - 12:19

У Вас індивідуальне опалення? Проблеми виникають при використанні для індивідуального опалення і передача показників 1 числа їх не вирішує.

Да у меня двухконтурный котел 

• Kalinna це подобається

#4696 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 15 травень 2021 - 12:27

по опыту своих знакомых, то в день подтверждения перехода Полтавагаз збут присылает сообщение, что вас переведено с такого-то и такого-то числа. я бы тогда передавала показатели контролеру (они часто оставляют записки со своими номерами телефонов) ли бо же на линию Полтавагаз, если нет номера контролёра

Ну так смс було в кінці квітня, що з 15.04. я їх клієнт. Показники передаю 1 числа. До чого тут контролер? Коли його потрібно викликати? Щодня?

#4697 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 15 травень 2021 - 17:19

Не боітесь, що газ отключать і тп?
У мене у батьків схожа ситуація, заплатили 5 т, бо бояться.

Не боюсь, бо ситуація повторюється кожного року.
Ось зараз пишу звернення на електронну пошту- бо знову нарахували казна що за квітень.
Очно питання вони поки що не вирішують.

#4698 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 15 травень 2021 - 17:32

Ну и толку? Я передала показатели 1- го апреля, потом, обнаружив, что за март месяц в ПОН передан счет на 700грн.больше, чем нужно оплатить по факту- созвонилась, уточнила, передала контрольные замеры по вайберу контролеру.Уверяли, что все откорректируют.
1- го мая, как положено,опять же передала показатели счетчика через личный кабинет.
И что? Только что зашла в личный кабинет Нафтогаза и опять обнаружила полный трындец!
Ситуация такова, что за март мне насчитали сумму к оплате за 315 кубов, а фактически использовано было 197.
Я этот приписанный в марте "с потолка" газ даже на сегодняшний день еще не использовала.
Позвонила на горячую линию - по их рекомендации напишу еще письмо на електронную почту.
Если не сделают перерасчет,тогда уже пусть доня подключается как юрист и помощник адвоката.

Відредаговано Ксаночка, 15 травень 2021 - 17:35.

#4699 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 15 травень 2021 - 20:26

Девочки, я не знаю есть толк или нет, я поделилась опытом знакомых и своими предположениями. Это же законно???

В свою очередь, я ещё в декабре перешла в обслуживание Нафтогаз и перекрестилась после того, как распрощалась с этой недоконторой под названием "Полтавагаз збут". За это время во взаиморасчетах с ними не было ни единого инцидента.

Відредаговано Katrusja, 15 травень 2021 - 20:26.

#4700 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 15 травень 2021 - 21:35

Девочки, я не знаю есть толк или нет, я поделилась опытом знакомых и своими предположениями. Это же законно???

В свою очередь, я ещё в декабре перешла в обслуживание Нафтогаз и перекрестилась после того, как распрощалась с этой недоконторой под названием "Полтавагаз збут". За это время во взаиморасчетах с ними не было ни единого инцидента.

Я тоже перешла в Нафтогаз.
Но показатели то передает ему Полтавагаз, в чем и кроется проблема.ИМХО.

Відредаговано Ксаночка, 15 травень 2021 - 22:56.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама