5244 відповідей у цій темі
Опубліковано 29 квітень 2021 - 18:27
Дякую Мирославі і Каті за підказки. Сьогодні через Приват24 подала заяву на приєднання до Нафтогаз. Через пару хвилин на електронну пошту надійшов лист з проханням надати документ, що засвідчує право власності.
Що не сподобалося: транспортування буде нараховуватися по їх даних. У мене споживання мізерне, так як квартира дуууууже тепла. Платила мінімалку. Чекаю що отримаю за травень...
На Баронівському Полтавгаз дав на підпис договір, у якому транспортування розраховується по їх даних: січень 240 м2, і тд. А фактично за увесь час я не пам'ятаю більше 60 м2 в зимовий місяць у себе...
Відредаговано Викусик, 29 квітень 2021 - 18:28.
Опубліковано 30 квітень 2021 - 06:23
Дякую Мирославі і Каті за підказки. Сьогодні через Приват24 подала заяву на приєднання до Нафтогаз. Через пару хвилин на електронну пошту надійшов лист з проханням надати документ, що засвідчує право власності.
Що не сподобалося: транспортування буде нараховуватися по їх даних. У мене споживання мізерне, так як квартира дуууууже тепла. Платила мінімалку. Чекаю що отримаю за травень...
На Баронівському Полтавгаз дав на підпис договір, у якому транспортування розраховується по їх даних: січень 240 м2, і тд. А фактично за увесь час я не пам'ятаю більше 60 м2 в зимовий місяць у себе...
Транспортування чи розподiл?
Опубліковано 30 квітень 2021 - 09:21
Транспортування чи розподiл?
Не знаю))) не вникаю глибоко)
У договорі вказані планові показники споживання
Опубліковано 30 квітень 2021 - 14:35
Не знаю))) не вникаю глибоко)
У договорі вказані планові показники споживання
Розподіл
Опубліковано 06 травень 2021 - 09:16
Может, кто-то знает. Владелец квартиры умер, время вступления в наследство ещё не пришло. При переходе на Нафтогаз требуют документ на право владения и/или письменное соглашение совладельцев/владельца.
а мені цікаво, якщо спадщина оформлена, я є власником, але газові служби про це не повідомлені, рахунки приходять на попередньго власника.
подала заявку на приєднання до Нафтогаз через приват24, думала запросять документи для підтвердження.
Але - заявка вже підтверджена, жодних документів не питали 
чи треба турбуватися?)
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 06 травень 2021 - 09:22
а мені цікаво, якщо спадщина оформлена, я є власником, але газові служби про це не повідомлені, рахунки приходять на попередньго власника.
подала заявку на приєднання до Нафтогаз через приват24, думала запросять документи для підтвердження.
Але - заявка вже підтверджена, жодних документів не питали 
чи треба турбуватися?)
так а разом із заявою на приєднання подавалися скани документів - свідоцтво на спадщину і витяг? Значить, Нафтогаз не відслідковує ланцюжок зміни власників рахунків (а це не = власників майна, бо невідомо скільки їх було до тебе), а починає з нуля, з актуальних даних.
Опубліковано 06 травень 2021 - 09:28
так а разом із заявою на приєднання подавалися скани документів - свідоцтво на спадщину і витяг? Значить, Нафтогаз не відслідковує ланцюжок зміни власників рахунків (а це не = власників майна, бо невідомо скільки їх було до тебе), а починає з нуля, з актуальних даних.
заяву не заповнювала паперову, в приват 24 заповнила форму. сканів документів не питали. я думала пізніше запросять, а заявка вже підтверджена..
Опубліковано 07 травень 2021 - 16:57
заяву не заповнювала паперову, в приват 24 заповнила форму. сканів документів не питали. я думала пізніше запросять, а заявка вже підтверджена..
Я просто "забила"
Два об'єкти - попросили документи. Два - ні. Дивна програма, дивні речі
Опубліковано 08 травень 2021 - 15:23
кто понимает в тарифах на воду? )
я платила по старому тарифу, потому что у нас нет общедомового счетчика:
Тобто мешканці квартир та будинків платитимуть по 32,6 грн/м³ води. Такий тариф - для тих, хто має індивідуальні договори , тобто приватних будинків і багатоповерхівок із загальнобудинковими лічильниками. Решта багатоповерхівок підвищення тарифу не отримала. Тому вони і далі платитимуть по 23,41 грн/м³ — ціну, встановлену ще у 2018 році.
Правда, я с прошлого февраля платила по 26.8, а не 23.41. Сейчас пришел счет почему-то за март, там непонятные переплаты и тариф указан 32.6. Что с этим всем делать, по какому платить за апрель и пересчитывать ли за предыдущие месяцы?
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 08 травень 2021 - 15:27
кто понимает в тарифах на воду? )
я платила по старому тарифу, потому что у нас нет общедомового счетчика:
Тобто мешканці квартир та будинків платитимуть по 32,6 грн/м³ води. Такий тариф - для тих, хто має індивідуальні договори , тобто приватних будинків і багатоповерхівок із загальнобудинковими лічильниками. Решта багатоповерхівок підвищення тарифу не отримала. Тому вони і далі платитимуть по 23,41 грн/м³ — ціну, встановлену ще у 2018 році.
Правда, я с прошлого февраля платила по 26.8, а не 23.41. Сейчас пришел счет почему-то за март, там непонятные переплаты и тариф указан 32.6. Что с этим всем делать, по какому платить за апрель и пересчитывать ли за предыдущие месяцы?
Оля, а в особистому кабінеті не бачиш інфо? Там на головній сторінці розписано тариф по кожному домогосподарству, а розрахунки відповідно можна проглянути за кожен місяць:
https://cpp.vodokanal.poltava.ua
У них і енергозбута найбільш зручні кабінети користувача - заводиться не одна адреса, а в плані передачі показника і нарахувань не буває такого цирку, як з Полтавгазом. ІМХО
Відредаговано Kalinna, 08 травень 2021 - 15:32.
Опубліковано 08 травень 2021 - 15:53
Оля, а в особистому кабінеті не бачиш інфо? Там на головній сторінці розписано тариф по кожному домогосподарству, а розрахунки відповідно можна проглянути за кожен місяць:
https://cpp.vodokanal.poltava.ua
У них і енергозбута найбільш зручні кабінети користувача - заводиться не одна адреса, а в плані передачі показника і нарахувань не буває такого цирку, як з Полтавгазом. ІМХО
С Полтавагазом у меня как раз все четко ) В кабинете водоканала ничего не понимаю, правда, я им не давала показатели на конец месяца, может в этом дело. Но как понять, когда какой тариф действовал?
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 08 травень 2021 - 16:04
С Полтавагазом у меня как раз все четко ) В кабинете водоканала ничего не понимаю, правда, я им не давала показатели на конец месяца, может в этом дело. Но как понять, когда какой тариф действовал?
Новый тариф был введен с января 2021г. В личном кабинете ж есть ежемесячное начисление по такому-то тарифу.
У меня с ними полностью совпадают начисления, но я ежемесячно подаю показания счетчика 25 числа и считаю отдельно "водовідведення" по тарифу 16,728 и "водопостачання" по тарифу 15,876. Да, в сумме этот тариф и есть 32,604. НО, кол-во кубов именно холодной воды каждый месяц разный....
Один раз я прошляпила и не передала показания, то они тот месяц посчитали по среднему, потом, после передачи показаний сделали перерасчет.
Опубліковано 08 травень 2021 - 16:10
Постановление принято было ещё в декабре. Тарифы вступили в действие с 1 января
Опубліковано 08 травень 2021 - 16:25
Так, с новым тарифом я разобралась, то есть должна им доплатить. А за прошлый год я платила по тарифу 26.8 вместо 23.41, то есть переплачивала. Я могу самостоятельно вычесть эту переплату за прошлый год?
vicf
-
-
Опубліковано 08 травень 2021 - 16:34
Так, с новым тарифом я разобралась, то есть должна им доплатить. А за прошлый год я платила по тарифу 26.8 вместо 23.41, то есть переплачивала. Я могу самостоятельно вычесть эту переплату за прошлый год?
Так, вы ж написали выше, что у вас какие-то переплаты. Что вы еще собираетесь самостоятельно вычитать? В счете за март уже ж учтены ваши прошлогодние переплаты...
Опубліковано 08 травень 2021 - 16:45
Так, вы ж написали выше, что у вас какие-то переплаты. Что вы еще собираетесь самостоятельно вычитать? В счете за март уже ж учтены ваши прошлогодние переплаты...
да, я уже разобралась, они не совпадают, но хоть приблизительно похоже.
vicf
-
-
Опубліковано 08 травень 2021 - 17:20
да, я уже разобралась, они не совпадают, но хоть приблизительно похоже.
Если у вас счетчик на г/х воду, а вы просто считали кол-во общее кубов по тарифу, то будет не совпадать.
Например, вы использовали 4 куба воды, из них 3 гор., 1 хол.
Если посчитать 4 куб. по 32,6 это 130,40грн.
А если посчитать водовидведення 4 куба по 16,728грн.- 66,91грн., и 1 куб холодного водопостачання по 15,876грн. - общая сумма 82,79.
Уже разница - 47,61грн.
Опубліковано 08 травень 2021 - 17:27
Если у вас счетчик на г/х воду, а вы просто считали кол-во общее кубов по тарифу, то будет не совпадать.
Например, вы использовали 4 куба воды, из них 3 гор., 1 хол.
Если посчитать 4 куб. по 32,6 это 130,40грн.
А если посчитать водовидведення 4 куба по 16,728грн.- 66,91грн., и 1 куб холодного водопостачання по 15,876грн. - общая сумма 82,79.
Уже разница - 47,61грн.
Нет, у нас только холодная вода
Опубліковано 11 травень 2021 - 05:54
У полтавагаза никак реквизиты не менялись? Не могла в течении недели оплатить. В привате выскакивало окошко,что такого не существует по старым реквизитам.
vicf
-
-
Опубліковано 11 травень 2021 - 06:10
У полтавагаза никак реквизиты не менялись? Не могла в течении недели оплатить. В привате выскакивало окошко,что такого не существует по старым реквизитам.
У Полтавагаза с мая всем меняли лицевые счета. Я так понимаю, к старому счету впереди добавили 1. И у теплоэнерго с мая новый р/р счет.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|