Хвастушки-вишивалочки
Розпочатий з Милка, 22 лют 2010 22:48
4817 відповідей у цій темі
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 19 листопад 2018 - 11:55
Всюду выставила, осталось и здесь добавить))
Первоотшив схемы "Воспоминания о море"
Дошивала и думала - закончу и буду спокойно работать над одним новогодним процессом. Ага, куда там...
Вітаю! Я вже побачила, куди ти влізла, так і проект же класний)
Я така сама, закінчила семплер, зраділа, що у мене лише 2 процеса, але прийшла нова схема з крутою тканиною і вуаля, привіт, 3-й процес)))
Опубліковано 19 листопад 2018 - 12:15
Вітаю! Я вже побачила, куди ти влізла, так і проект же класний)
Я така сама, закінчила семплер, зраділа, що у мене лише 2 процеса, але прийшла нова схема з крутою тканиною і вуаля, привіт, 3-й процес)))
У Юлии До действительно шикарные схемы, да и условия отшива лояльные))
Твой процесс от Суазик? Мне таааак серая зима понравилась, но не рискнула даже смотреть в ее сторону.
Опубліковано 19 листопад 2018 - 12:44
Твой процесс от Суазик? Мне таааак серая зима понравилась, но не рискнула даже смотреть в ее сторону.
и мне так нравятся ее схемы, но все еще сомневаюсь, я и так позаписывалась везде, где только можно)))
Опубліковано 19 листопад 2018 - 12:48
и мне так нравятся ее схемы, но все еще сомневаюсь, я и так позаписывалась везде, где только можно)))
у тебя вышивание, и вязание и брошки и вообще...
Опубліковано 19 листопад 2018 - 12:49
у тебя вышивание, и вязание и брошки и вообще...
вот да, этот смайл точное описание))))
Polinka78
-
-
Опубліковано 19 листопад 2018 - 13:21
Він) Катя, там дуже легка схема, як для Суазік, його за тиждень можна вишить)
Polinka78
-
-
Опубліковано 19 листопад 2018 - 13:28
Ну і мій фініш з весною від Дамського щастя ( Printemps de chez Le bonheur des dames)
Робота нетривіальна, технічно досить складна, в основному вишивалася петітами, крім того хрестик, бекстіч, лонгстіч, французькі вузлики, лейзі дейзі, помпони. Основа блідо-зелений льон, пришивні елементи з бежевого льону 40-го каунту, муліне Anchor.
Опубліковано 19 листопад 2018 - 13:55
Polinka78
-
-
Опубліковано 19 листопад 2018 - 13:57
Робота нереальна !
Дякую!)
Опубліковано 22 листопад 2018 - 19:20
Бабуля-Синичка от ТМ Мережка. Основу Аиду поменяла на лен Кашель, 28ct.
Polinka78
-
-
Опубліковано 22 листопад 2018 - 20:24
Чудова і основа дуже класно лягла!
Опубліковано 22 листопад 2018 - 22:04
Бабуля-Синичка от ТМ Мережка. Основу Аиду поменяла на лен Кашель, 28ct.
Классная! Глаза добрые получились и грустные. Ей бы деда в пару
Відредаговано Seasun, 22 листопад 2018 - 22:05.
Опубліковано 23 листопад 2018 - 14:09
Какая бабуляша))) колоритная)
Опубліковано 28 листопад 2018 - 11:21
Моя лисонька от Crystal Art. Основу заменила на Мурано. Качество составляющих набора не порадовало, ниточки Бестекс ужасные. Но несмотря ни на что, результат порадовал.)
Опубліковано 28 листопад 2018 - 13:18
Чудова і основа дуже класно лягла!
Дякую!
Классная! Глаза добрые получились и грустные. Ей бы деда в пару
Спасибо! Работаем над Дедом, но он хитренький, скорее всего, будет предыдущей Бабуле-Перекупщице, этой у меня припасен дедуля с кормушкой для птиц))
Какая бабуляша))) колоритная)
Спасибо!))
Моя лисонька от Crystal Art. Основу заменила на Мурано. Качество составляющих набора не порадовало, ниточки Бестекс ужасные. Но несмотря ни на что, результат порадовал.)
Очень красиво получилось! Такая милая тискательная Лисичка))) Не замерзла она на снегу?)))
Опубліковано 28 листопад 2018 - 14:37
Очень красиво получилось! Такая милая тискательная Лисичка))) Не замерзла она на снегу?)))[/quote]
Я её завершила ещё до снега, но с ребёнком попали в больницу, и выписались уже лежал снег. Пришлось для фото немного поморозить)))
Опубліковано 18 грудень 2018 - 14:46
Наконец-то хвастаюсь завершенным сапожком для сына. Пока он был у меня в работе, сын очень много и сильно болел. За 1 месяц посетили 2 больницы. Не знаю с чем это связано, но как есть. Отнесла сегодня сразу оба сапожка (мужу и сыну) в ателье на пошив, надеюсь не запартачат))) Этот сапог очень легкий и простой в отшиве.
Еще для меня большая проблемма сфотографировать нормально вышивку). Не могу я найти нормальное место и освещение, поэтому извиняюсь за качество фото!)
Polinka78
-
-
Опубліковано 21 грудень 2018 - 13:42
Іра, я в захваті від твоїх чобітків! І ти так швидко з ними справилася, обов‘язково покажи фото пошитих. А собі вже вибрала?
Polinka78
-
-
Опубліковано 21 грудень 2018 - 13:58
А я з радістю і сумом одночасно показую готовий віночок. З радістю, бо кожна закінчена робота приносить задоволення, а така - тим більше, а з сумом, тому що мені дуже подобалося його вишивати, робота була відносно легка, суцільне задоволення.
Отже, Вінок всіх сезонів, Wreath of all seasons від Dimensions, вишивала по оригінальному набору. Розмір в хрестиках 260*255, 46 кольорів (3 бленди). Робота виконується хрестиком в 2 і 1 (надписи) нитку, бекстіч.
Опубліковано 21 грудень 2018 - 15:53
Оля, просто шикарно!
Іра, дуже гарний чобіток!
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|