Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5791 відповідей у цій темі
Опубліковано 18 лютий 2023 - 10:45
Оце запитала)
Я думаю це верішує не Порох, а адміністрація ТЦ, яка повинна оживити 2й поверх. Якщо магазини переїхали, то особисто я підіймусь на 2й поверх за нижньою білизною тм Роксана(український виробник, були на 1 поверсі), бо то моя любов багато років.
та ну ви що, явно ж сам Порошенко виганяв магазинчики з першого поверху)
дівчата, знайшла смачнюще тістечко в рошені. називається шокомілк. продається біля еклерів. дуже смачне.
на що схоже? Я на нього дивилась, але взяла еклери і брауні)
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 18 лютий 2023 - 11:19
Мені не сподобався,схоже на пташине молоко як на мене.
Начиталась форума і сама купила)) . А лимонний тарт сподобався всій сім'ї.
Опубліковано 18 лютий 2023 - 11:41
Я на нього дивилась, але взяла еклери і брауні)
на божественний нектар).
там ніжний бісквіт двохшаровий зі смаком какао, між ним вершки, а зверху шоколад.
Мені схоже на морозиво сендвіч з бісквітом або "Тірамісу" Monaco тм Рудь з бісквітом. Але набагато смачніше.
Опубліковано 18 лютий 2023 - 11:45
а мені не схоже на пташине молоко. тут вершки, там обезжирене молоко начинка.
і з мармеладом пташине молоко не сподобалось. Але все ж рошеновське пташине молоко найсмачніше з тих, що я їла.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 18 лютий 2023 - 11:54
А мені лимонний тарт сподобася, але сім'ї ні)
Maximather
-
-
Опубліковано 18 лютий 2023 - 20:08
на божественний нектар).
там ніжний бісквіт двохшаровий зі смаком какао, між ним вершки, а зверху шоколад.
Мені схоже на морозиво сендвіч з бісквітом або "Тірамісу" Monaco тм Рудь з бісквітом. Але набагато смачніше.
Я вже не "обожествляю"солодке, чому дуже радію)) купила декілька видів, із цікавості, бо на форумі хвалили.
Згадала, влітку ходила із знайомою в Мари Патисері от там дуже сподобався шоколадний меренговий рулет.
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 18 лютий 2023 - 21:53
Щиро дякую за пораду!
Купила її і дуже задоволена покупкою!
Ну и отлично)
Что готовили?)
Опубліковано 18 лютий 2023 - 22:11
Я вже не "обожествляю"солодке, чому дуже радію)) купила декілька видів, із цікавості, бо на форумі хвалили.
Згадала, влітку ходила із знайомою в Мари Патисері от там дуже сподобався шоколадний меренговий рулет.
я сама дуже солодке не люблю. і з цікавості нічого не куплю, лиш коли хочеться, тоді так. Але був період, коли жили на 5 школі, часто тортики порційні купувала, бо хотілося. і магазини прям через дорогу)).
Опубліковано 18 лютий 2023 - 22:15
зараз в моїх є.енях один стрьомний магазин з не менш підозрілим товаром. наприклад, коржі вафельні перемазані згущеним молоком, страшні тістечка в картонних ящиках. до супермаркету йти хвилин 40. як нема чого купити, мені й не хочеться). а як захочеться, то ніде купити.
Опубліковано 19 лютий 2023 - 10:03
Ну и отлично)
Что готовили?)
сендвічі і різні композиції у лаваші - перекуси старшому у школу
Ще не пробувала робити вафлі...
Відредаговано mitera, 19 лютий 2023 - 10:08.
Опубліковано 19 лютий 2023 - 10:28
дівчата, а Наполеон рошенівський пробували? ніяк не наважуся купити. раніше сподобався в Сільпо не листковий, а звичайний, а потім він зіпсувався - крем якийсь наче жирний став і таке, як масла дешевого додали.
я дивлюсь на наполеон та медовик, але мені ж якби не дуже солодке))
Відредаговано Амброзия, 19 лютий 2023 - 10:29.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 19 лютий 2023 - 13:45
дівчата, а Наполеон рошенівський пробували? ніяк не наважуся купити. раніше сподобався в Сільпо не листковий, а звичайний, а потім він зіпсувався - крем якийсь наче жирний став і таке, як масла дешевого додали.
я дивлюсь на наполеон та медовик, але мені ж якби не дуже солодке))
Покупала наподобие медовика,Называется Африканка,сладкий ,вчера пробовали 4 стихии,в целом вкусный,но сладкий,как по мне чересчур.Из не чересчур ,Пражский хороший..Ну и золотой ключик..Но до Наполеона так и не дошла еще...Но где б Наполеон не пробовала везде для меня слишком сладкие,хотя и вкусные.
Опубліковано 19 лютий 2023 - 15:49
мені наполеон несолодкий, якраз оптимальний на мої рецептори.
Опубліковано 19 лютий 2023 - 16:48
Я купила сьогодні шокомілк- смачно, схоже на Мілка суфле, тільки останнє мені смачніше)
Maximather
-
-
Опубліковано 19 лютий 2023 - 17:01
Чи з'явився батончик з кокосом Рошен? В ТТ бачила новинка.
Опубліковано 19 лютий 2023 - 17:34
Чи з'явився батончик з кокосом Рошен? В ТТ бачила новинка.
ні, не було сьогодні, я за ним теж йшла.
Опубліковано 19 лютий 2023 - 20:29
Я купила сьогодні шокомілк- смачно, схоже на Мілка суфле, тільки останнє мені смачніше)
я мілку суфле не їла. мене чомусь саме від мілки прищить (шкіру сипе). і не залежить від кількості зїденого ((
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 19 лютий 2023 - 21:35
сендвічі і різні композиції у лаваші - перекуси старшому у школу
Ще не пробувала робити вафлі...
О, мы тоже по такому чаще всего - сендвичи, хотдоги, лаваш) я иногда даже жалею, что купила эту штуку - так вкусно все получается, что боюсь теперь пару лишних кг набрать)
Опубліковано 19 лютий 2023 - 21:54
О, мы тоже по такому чаще всего - сендвичи, хотдоги, лаваш) я иногда даже жалею, что купила эту штуку - так вкусно все получается, что боюсь теперь пару лишних кг набрать)
Поділіться рецептами приготування)
Опубліковано 20 лютий 2023 - 17:05
Дівчата, підкажіть контакти людини, що займається шарами, треба на весілля Дівчата, підкажіть контакти людини, що займається шарами, треба на весілля.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|