Перехід до вмісту

Фотографія

Нові комунальні тарифи

Новые тарифы на отопление во

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5244 відповідей у цій темі

#4601 дріваа

дріваа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 576 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:татьяна

Нагороди

Опубліковано 27 квітень 2021 - 07:13

Подскажите пожалуйста))) я в этом деле немного не обознана, читаю сообщения все заключают договора с полтава газ збыт, а нафтогаз не советуете? У нас частный сектор... Индивидуальное отопление...

Відредаговано дріваа, 27 квітень 2021 - 07:17.

#4602 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 595 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 27 квітень 2021 - 07:24

[quote name="дріваа" post="1739068" timestamp="1619500395"]

Подскажите пожалуйста))) я в этом деле немного не обознана, читаю сообщения все заключают договора с полтава газ збыт, а нафтогаз не советуете? У нас частный сектор... Индивидуальное отопление...[/quot

Вчера,когда увидела разницу в цене подофигела... (((
Так что тут каждый выбирает сам.
  • mitera це подобається

#4603 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 27 квітень 2021 - 07:27

Подскажите пожалуйста))) я в этом деле немного не обознана, читаю сообщения все заключают договора с полтава газ збыт, а нафтогаз не советуете? У нас частный сектор... Индивидуальное отопление...

почему не советуют? Просто каждый выбирает сам себе поставщика. Мы выбрали Нафтогаз - все устраивает

#4604 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 27 квітень 2021 - 08:15

А где вы такое прочитали на счёт не советуют?

Уже не раз писали здесь, что с Нефтегаз работать комфортнее.
А к Полтавагаз збуту люди в большинстве идут по привычке, не желая (или не имея возможности) разбираться и вникать... :(

Вчера,когда увидела разницу в цене подофигела... (((
Так что тут каждый выбирает сам.

Это ж не первый раз такой финт о Полтавагаз збута :(

Ну и об отврательной работе с клиентами часто читаю

О клиентоориентированности там и не слышали....

Відредаговано mitera, 27 квітень 2021 - 08:19.

#4605 дріваа

дріваа

Студентка

• Наша пісочниця
  • 576 повідомлення
  • Ім'я:татьяна

Нагороди

Опубліковано 27 квітень 2021 - 09:32

Спасибо Вам большое за ответ, просто большое количество людей идут на полтава збут... А я вот и задумалась)))
  • mitera це подобається

#4606 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 27 квітень 2021 - 10:24

Можливо хтось підкаже - за газ платили за січень, за лютий заборгованість і тепер і за березень. Кому перераховувати кошти?
П.с. така ситуація у сусідки, а дозвонитись нереально ні в збуд ні в Нафтогаз(. Можливо у когось таке було, бо я не знаю як їй допомогти

#4607 nepi84

nepi84

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 104 повідомлення

Нагороди

5          3    2   

Опубліковано 27 квітень 2021 - 10:26

Можливо хтось підкаже - за газ платили за січень, за лютий заборгованість і тепер і за березень. Кому перераховувати кошти?
П.с. така ситуація у сусідки, а дозвонитись нереально ні в збуд ні в Нафтогаз(. Можливо у когось таке було, бо я не знаю як їй допомогти

Люд, я тільки по цьому номеру додзвонилась 501145

#4608 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 27 квітень 2021 - 10:29

Люд, я тільки по цьому номеру додзвонилась 501145

дякую, Юля ;)
  • nepi84 це подобається

#4609 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 27 квітень 2021 - 10:41

За март легко узнать на сайте Нефтегаз (кнопка "сплатити" и там вся информация)
https://gas.ua/uk/home/slr

Февраль - попробовать личный кабинет оформить и там должно быть видно

#4610 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 27 квітень 2021 - 11:19

Еще раз спрошу тех, кто присоединился к Нафтогазу: девочки, есть возможность им передавать показатели счетчика каждый месяц или вся информация идет через Полтавагаззбут?

#4611 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 27 квітень 2021 - 11:23

Еще раз спрошу тех, кто присоединился к Нафтогазу: девочки, есть возможность им передавать показатели счетчика каждый месяц или вся информация идет через Полтавагаззбут?

Я не знаю. Но посмотрите сайт
Мне кажется , там есть возможность создать личный кабинет

#4612 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 27 квітень 2021 - 11:28

Вчера на такой вопрос нам отвечала голова ОСББ - показатели передаем Полтавагазу, т.к. они являются оператором распределения газа и уже они будут передавать эти показатели Нефтегазу.

#4613 Anutka

Anutka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 824 повідомлення
  • Місто:Полтава, Юровка
  • Ім'я:Аня

Нагороди

Опубліковано 27 квітень 2021 - 11:34

Передаёте показания через Полтавагаз, не Полтавагаззбут. Раз в месяц, через сайт, телефон и тп.

#4614 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 27 квітень 2021 - 11:52

Из'за того, что с газсбутом такад петрушка и из-за их тарифа я позавчера через сайт подала заявку нефтегазу и сегодня заявка принята и мы к ним приследенены.

#4615 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 27 квітень 2021 - 12:03

Вчера на такой вопрос нам отвечала голова ОСББ - показатели передаем Полтавагазу, т.к. они являются оператором распределения газа и уже они будут передавать эти показатели Нефтегазу.

Спасибо. Беспокоюсь, т.к. за март месяц на оплату Нафтогазу передан счет на 700 грн больше фактического. При этом все показатели были переданы через личный кабинет 1- го марта.Дозвонилась на горячую линию Полтавагаза, выяснили, что показатели по какой- то неизвестной причине не откорректировались ( вот каждый год начинается такая проблема весной - это уже закономерность).
На горячей линии дали номер телефона, чтобы пригласить контролера для контрольной сверки показателей - и якобы счет пересчитают.
По предоставленному номеру не можем дозвонится три!!! недели - то трубку снимаю и сразу же кладут, то вообще не берут трубку ( и так каждый день).

Відредаговано Ксаночка, 27 квітень 2021 - 12:04.

#4616 paprika

paprika

Абітурієнтка

• Активістки
  • 381 повідомлення
  • Ім'я:alla

Опубліковано 27 квітень 2021 - 12:41

На жаль ппоказники треба передавати через Полтавагаз ( особистий кабінет, у відділенні чи телефоном). Якщо Нафтогаз виставив рахунок по прогнозованих, то немає можливості його скоригувати(((. Батьки з грудня з Нафтогазом, лютий і березень вирівнювала показники ( платила по лічильнику, але висів борг), бо реальні показники десь губилися(((. 1 квітня внесла в особистий кабінет і сходила у відділення на Гагаріна залишила показники, щоб вже точно «побачили», борг пропав.

Відредаговано paprika, 27 квітень 2021 - 12:45.

#4617 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 27 квітень 2021 - 13:17

Вся информация идёт через Полтавагаз (без слова "збут")

#4618 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 27 квітень 2021 - 13:43

Вся информация идёт через Полтавагаз (без слова "збут")

В том то и беда: каждый год с марта начинается бедлам - показатели переданы 1-го числа через личный кабинет, но корректировка то есть, то нету ( опыт трех последних лет).Но раньше хоть дозвониться/ сходить выяснить можно было, а сейчас караул : с сегодняшнего дня даже горячая линия Полтавгаза не отвечает.Нет слов, одни эмоции...отрицательные.
  • mitera це подобається

#4619 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 27 квітень 2021 - 15:20

В том то и беда: каждый год с марта начинается бедлам - показатели переданы 1-го числа через личный кабинет, но корректировка то есть, то нету ( опыт трех последних лет).Но раньше хоть дозвониться/ сходить выяснить можно было, а сейчас караул : с сегодняшнего дня даже горячая линия Полтавгаза не отвечает.Нет слов, одни эмоции...отрицательные.

Я в будь-якому випадку, при користуванні газом в обсягах більших, ніж для приготування їжі, наполегливо рекомендую фотографувати показники щомісячно.
Й чітко виконувати газовий кодекс (Кодекс газотранспортної системи, зокрема розділ ІХ ч.4).
До речі, там й про обов'язок зняття показників на 1 число та їх передачу до 5 числа. В п. 4 про те, як рахують, якщо показники не передано вчасно...

Договір розподілу типовий та публічний, розміщений на сайті (це згідно чинного законодавства). У розділі V п.5.5. та п.5.6. про передачу показників...

На жаль, давно закінчилися ті часи, коли все для людей... З 2015 року даний Кодекс діє й з кожним роком все більше імплементується...
А отже, потрібно розбиратися, подобається це чи ні... й рахувати кожну копійку, інакше обберуть...

До речі, договір постачання газу також типовий та публічний. Це для "збутів". Так от в розділі IV про порядок обліку та оплату природного газу. Зокрема там й про пеню :(

На жаль, більшість звичайних людей ці договори навіть не бачили в очі... А недоброчесні організації цим користуються ...

Відредаговано mitera, 27 квітень 2021 - 15:39.

#4620 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 27 квітень 2021 - 15:54

Стосовно дотелефонуватись : тільки що після півгодинного " висіння" на гарячій лінії Полтавгазу ( початкова позиція в черзі була 41 ) нарешті дотелефонувалася з приводу надмірно підвищеної суми до оплати за березень в Нафтогаз.
Знову ж пропонують спочатку провести корекцію показників з допомогою контролера, який зараз не ходить...
Дають контактний телефон для замовлення контролера, який не відповідає вже три неділі(((( тел.50- 01- 36, Юлія Сергіївна)
Попрохала допомоги в дівчини- оператора, вона з'язала мене напряму з цією Юлією Сергіївною ( чи з кимось іншим, я вже й не з'ясовувала).
Результат: отримала контактний номер контролера, якому передала сьогоднішній показник лічильника на Вайбер.
Завтра буду знову висіти на гарячій лінії Полтавгазу, щоб з'ясовувати далі: що робити з сумою, переданою Полтавгазом в Нафтогаз ( різниця між фактичною сумою,яку потрібно сплатити за березень по лічильнику і переданою в Нафтогаз 720 грн!- таку суму за повітря я сплачувати не готова!).
А ще ж потрібно повоювати за дачу - там рахунок більший на 230 грн від фактичного.

А тепер у мене в голові питання - а як же буде надалі? на початку серпня ми від'їжджаємо всією сім'єю до Польщі як мінімум на три з половиною роки. Дім залишається під наглядом сусіда,їсти, він, звісно, готувати не буде, але ж котел включати в холодний сезон буде вимушений.
Як з таким бардаком у Полтавгазі контролювати відповідність реальних витрат газу з їхніми "прогнозами", перебуваючи за кордоном???

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама