Відредаговано дріваа, 27 квітень 2021 - 07:17.
![]()
5244 відповідей у цій темі
Опубліковано 27 квітень 2021 - 07:13
Подскажите пожалуйста))) я в этом деле немного не обознана, читаю сообщения все заключают договора с полтава газ збыт, а нафтогаз не советуете? У нас частный сектор... Индивидуальное отопление...
Опубліковано 27 квітень 2021 - 07:24
[quote name="дріваа" post="1739068" timestamp="1619500395"]
Подскажите пожалуйста))) я в этом деле немного не обознана, читаю сообщения все заключают договора с полтава газ збыт, а нафтогаз не советуете? У нас частный сектор... Индивидуальное отопление...[/quot Вчера,когда увидела разницу в цене подофигела... ((( Так что тут каждый выбирает сам.
Опубліковано 27 квітень 2021 - 07:27 почему не советуют? Просто каждый выбирает сам себе поставщика. Мы выбрали Нафтогаз - все устраивает
Опубліковано 27 квітень 2021 - 08:15 А где вы такое прочитали на счёт не советуют? Уже не раз писали здесь, что с Нефтегаз работать комфортнее. А к Полтавагаз збуту люди в большинстве идут по привычке, не желая (или не имея возможности) разбираться и вникать... ![]() Это ж не первый раз такой финт о Полтавагаз збута ![]() Ну и об отврательной работе с клиентами часто читаю О клиентоориентированности там и не слышали.... Відредаговано mitera, 27 квітень 2021 - 08:19.
Опубліковано 27 квітень 2021 - 10:24
Можливо хтось підкаже - за газ платили за січень, за лютий заборгованість і тепер і за березень. Кому перераховувати кошти?
П.с. така ситуація у сусідки, а дозвонитись нереально ні в збуд ні в Нафтогаз(. Можливо у когось таке було, бо я не знаю як їй допомогти
Опубліковано 27 квітень 2021 - 10:26 Люд, я тільки по цьому номеру додзвонилась 501145
Опубліковано 27 квітень 2021 - 10:41
За март легко узнать на сайте Нефтегаз (кнопка "сплатити" и там вся информация) https://gas.ua/uk/home/slr Февраль - попробовать личный кабинет оформить и там должно быть видно
Опубліковано 27 квітень 2021 - 11:19
Еще раз спрошу тех, кто присоединился к Нафтогазу: девочки, есть возможность им передавать показатели счетчика каждый месяц или вся информация идет через Полтавагаззбут?
Опубліковано 27 квітень 2021 - 11:23 Я не знаю. Но посмотрите сайт Мне кажется , там есть возможность создать личный кабинет
Опубліковано 27 квітень 2021 - 11:28
Вчера на такой вопрос нам отвечала голова ОСББ - показатели передаем Полтавагазу, т.к. они являются оператором распределения газа и уже они будут передавать эти показатели Нефтегазу.
Опубліковано 27 квітень 2021 - 11:34 Передаёте показания через Полтавагаз, не Полтавагаззбут. Раз в месяц, через сайт, телефон и тп.
Опубліковано 27 квітень 2021 - 12:03 Спасибо. Беспокоюсь, т.к. за март месяц на оплату Нафтогазу передан счет на 700 грн больше фактического. При этом все показатели были переданы через личный кабинет 1- го марта.Дозвонилась на горячую линию Полтавагаза, выяснили, что показатели по какой- то неизвестной причине не откорректировались ( вот каждый год начинается такая проблема весной - это уже закономерность). На горячей линии дали номер телефона, чтобы пригласить контролера для контрольной сверки показателей - и якобы счет пересчитают. По предоставленному номеру не можем дозвонится три!!! недели - то трубку снимаю и сразу же кладут, то вообще не берут трубку ( и так каждый день). Відредаговано Ксаночка, 27 квітень 2021 - 12:04.
Опубліковано 27 квітень 2021 - 12:41 На жаль ппоказники треба передавати через Полтавагаз ( особистий кабінет, у відділенні чи телефоном). Якщо Нафтогаз виставив рахунок по прогнозованих, то немає можливості його скоригувати(((. Батьки з грудня з Нафтогазом, лютий і березень вирівнювала показники ( платила по лічильнику, але висів борг), бо реальні показники десь губилися(((. 1 квітня внесла в особистий кабінет і сходила у відділення на Гагаріна залишила показники, щоб вже точно «побачили», борг пропав. Відредаговано paprika, 27 квітень 2021 - 12:45.
Опубліковано 27 квітень 2021 - 13:43 В том то и беда: каждый год с марта начинается бедлам - показатели переданы 1-го числа через личный кабинет, но корректировка то есть, то нету ( опыт трех последних лет).Но раньше хоть дозвониться/ сходить выяснить можно было, а сейчас караул : с сегодняшнего дня даже горячая линия Полтавгаза не отвечает.Нет слов, одни эмоции...отрицательные.
Опубліковано 27 квітень 2021 - 15:20 Я в будь-якому випадку, при користуванні газом в обсягах більших, ніж для приготування їжі, наполегливо рекомендую фотографувати показники щомісячно. Й чітко виконувати газовий кодекс (Кодекс газотранспортної системи, зокрема розділ ІХ ч.4). До речі, там й про обов'язок зняття показників на 1 число та їх передачу до 5 числа. В п. 4 про те, як рахують, якщо показники не передано вчасно... Договір розподілу типовий та публічний, розміщений на сайті (це згідно чинного законодавства). У розділі V п.5.5. та п.5.6. про передачу показників... На жаль, давно закінчилися ті часи, коли все для людей... З 2015 року даний Кодекс діє й з кожним роком все більше імплементується... А отже, потрібно розбиратися, подобається це чи ні... й рахувати кожну копійку, інакше обберуть... До речі, договір постачання газу також типовий та публічний. Це для "збутів". Так от в розділі IV про порядок обліку та оплату природного газу. Зокрема там й про пеню ![]() На жаль, більшість звичайних людей ці договори навіть не бачили в очі... А недоброчесні організації цим користуються ... Відредаговано mitera, 27 квітень 2021 - 15:39.
Опубліковано 27 квітень 2021 - 15:54 Стосовно дотелефонуватись : тільки що після півгодинного " висіння" на гарячій лінії Полтавгазу ( початкова позиція в черзі була 41 ) нарешті дотелефонувалася з приводу надмірно підвищеної суми до оплати за березень в Нафтогаз. Знову ж пропонують спочатку провести корекцію показників з допомогою контролера, який зараз не ходить... Дають контактний телефон для замовлення контролера, який не відповідає вже три неділі(((( тел.50- 01- 36, Юлія Сергіївна) Попрохала допомоги в дівчини- оператора, вона з'язала мене напряму з цією Юлією Сергіївною ( чи з кимось іншим, я вже й не з'ясовувала). Результат: отримала контактний номер контролера, якому передала сьогоднішній показник лічильника на Вайбер. Завтра буду знову висіти на гарячій лінії Полтавгазу, щоб з'ясовувати далі: що робити з сумою, переданою Полтавгазом в Нафтогаз ( різниця між фактичною сумою,яку потрібно сплатити за березень по лічильнику і переданою в Нафтогаз 720 грн!- таку суму за повітря я сплачувати не готова!). А ще ж потрібно повоювати за дачу - там рахунок більший на 230 грн від фактичного. А тепер у мене в голові питання - а як же буде надалі? на початку серпня ми від'їжджаємо всією сім'єю до Польщі як мінімум на три з половиною роки. Дім залишається під наглядом сусіда,їсти, він, звісно, готувати не буде, але ж котел включати в холодний сезон буде вимушений. Як з таким бардаком у Полтавгазі контролювати відповідність реальних витрат газу з їхніми "прогнозами", перебуваючи за кордоном??? 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |