Перехід до вмісту

Фотографія

Ми хворіємо - 3

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
8234 відповідей у цій темі

#4581 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2016 - 19:23

Ира, ты про стрептодермию читала ? Основная причина - ну никакие не нервы.
И вас спокойно приняли в садике с болячками на теле?

да читала, і стрес там на другому місці

#4582 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2016 - 19:29

Стресс провоцирует, но бактерию-стрептокок не отменяли, к сожалению. Если только нервы - то это может быть нейродермит.

Так же стресс провоцирует кандидоз, например, но не является его причиной, причина - дрожжевые грибки. Просто он снижает местный иммунитет.

Відредаговано Optimist, 07 вересень 2016 - 19:29.

#4583 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2016 - 19:58

Стресс провоцирует, но бактерию-стрептокок не отменяли, к сожалению. Если только нервы - то это может быть нейродермит.

Так же стресс провоцирует кандидоз, например, но не является его причиной, причина - дрожжевые грибки. Просто он снижает местный иммунитет.

аналіз на гриби у нас чистий, а більше ніяких аналізів не робили

#4584 shepan

shepan

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 078 повідомлення
  • Місто:Полтава, Браилки
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2016 - 20:38

легкий шок от прочитанного. 

стрептодермия - хрень еще та.... если не начать правильное лечение, все может закончиться стационаром и капельницами. я когда-то 30 дней без выходных работала, напарница попала в больницу, а все началось с покраснения в 10 копеек.

шок

шок

шок

#4585 tesliala

tesliala

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 540 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2016 - 21:02

легкий шок от прочитанного.
стрептодермия - хрень еще та.... если не начать правильное лечение, все может закончиться стационаром и капельницами. я когда-то 30 дней без выходных работала, напарница попала в больницу, а все началось с покраснения в 10 копеек.
шок
шок
шок

Плюсуюся. Коли лікувала її у старшого сина,перепробувала багато ліків,бо в нашому випадку вона почалося з одного вогнища, яке перейшло в хронічну форму і пройшло аж через півроку і залишило шрами. Малий був удома, поки педіатр не дозволив контактувати з іншими дітьми.Вище озвучена позиція мами викликає шок-чому про її лікарняний мав турбуватися лікар, як і про здоров'я дитини. Не розпитати в лікаря про хворобу, знайти її причину завдяки Інтернету...Лікарняний повинен видати педіатр, прийом вестися в ізоляторі. А так завдяки безпечності однієї матусі , можливо ще десяток піде на лікарняний...

#4586 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2016 - 21:06

не знаю, мене запевнили що лікування займе максимум 5 днів, і ніяких рубців не залишиться

#4587 tesliala

tesliala

Студентка

• Наша пісочниця
  • 540 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2016 - 21:06

До речі, висип почався за день до дня народження сина. Відмінили і гостів, і свято в дитячій кімнаті. р.s. відсвяткували через місяць.
  • mitera це подобається

#4588 tesliala

tesliala

Студентка

• Наша пісочниця
  • 540 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2016 - 21:11

У нас стрептодермія почалася, потім підключилася вітрянка (саме в цей час хворіли діти в садочку). Тому і дало ускладнення.

#4589 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2016 - 21:51

Стрептококки - это не грибы, а бактерии.

#4590 Ленуха

Ленуха

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 989 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Лена

Нагороди

2    2            

Опубліковано 07 вересень 2016 - 22:28

Блин, ну вот просто поражает позиция "моя хата с краю" и "ніхто нічого не казав".

#4591 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 вересень 2016 - 22:32

зато нікого не "поражає", що цей діагноз не підтверджений, просто на словах....

#4592 Ленуха

Ленуха

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 989 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

2    2            

Опубліковано 07 вересень 2016 - 22:34

А как его должны были подтвердить?

#4593 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 вересень 2016 - 03:33

і в нас цей діагноз. Я псіханула, визвала таксі і поїхала в кожвен, виписали мазь. За садок не говорили що не можна водити, бо я лікарю сказала, що ми йтимем прям зараз, не заперечувала. Сьогодні ще й нові з'явились на лобі(((

так про лікарняний не йшлося, я ж не можу не ходити на роботу. На аналізі дігноз не написали, лише що грибок не виявлено і все, більше ніяких документів не дали

не знаю, мене запевнили що лікування займе максимум 5 днів, і ніяких рубців не залишиться

Диагноз "Стрептодермия" Вы написали сами, с этого и началось "непонимание" других участников дискуссии, а затем противоречите сами себе, говоря, что он не подтвержден. Вы вышли от врача и не знаете диагноз, но знаете, что его лечат 5 дней? Чем лечим и от чего, если нет диагноза?

#4594 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 08 вересень 2016 - 07:42

4 дня сада и конъюнктивит. что ж, работать будем вместе.
давно в тему не заходила. Ира "радует", как всегда. Благо, мы не в одной группе, иначе я не ручаюсь за свою реакцию.
Надеюсь, ребенка удастся быстро вылечить и она не заразит группу. 

И очень надеюсь, что вы уже попали к педиатру и ушли на больничный.

отдельный "респект" "врачам", не знающим, что такие заболевания, как стрептодермия и контагиозный моллюск заразны.

#4595 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 08 вересень 2016 - 09:55

отдельный "респект" "врачам", не знающим, что такие заболевания, как стрептодермия и контагиозный моллюск заразны.

У меня сестра болела ветрянкой в 16, и мы пришли к дерматологу, кажется, в лечсанупр, подтверждать. Дерматолог подтвердила, но сказала ничего страшного , можно ходить в техникум. Был второй день высыпаний. Сестра еще неделю с температурой под 40 валялась. 

Такое чувство, что они упоротые)

Відредаговано Аделаида, 08 вересень 2016 - 09:56.

#4596 lighte

lighte

Студентка

• Наша пісочниця
  • 732 повідомлення
  • Місто:poltava
  • Ім'я:Tanya

Нагороди

Опубліковано 08 вересень 2016 - 12:27

да читала, і стрес там на другому місці

Грибы тут не причем. И стресс тоже..

Стрептодермия (лат. streptodermia стрепто- + (пио)дермия, также пиодермия стрептококковая) — пиодермия, вызываемая стрептококками; характеризуется возникновением фликтен.

Заражение стрептодермией происходит при тесном контакте с больным человеком. Инкубационный период заболевания длится около 7 дней.

Ребенку необходимо бакт. исследование соскоба на наличие стрептококка!!

В случае положительного - назначают антибиотики. 

коли в нас був контагіозний моллюск, теж заразний, педіатр лікарняний не дала, хоч і була виписка від дерматолога з діагнозом

Ой вей...

ну это же в ваших интересах. Если вам врач скажет, что все ок, но с ребенком не все ок - вы спокойно пойдете домой? если сомневаетесь в анализах - сдайте в платной лаборатории. 

Відредаговано lighte, 08 вересень 2016 - 12:38.

#4597 Эльфа

Эльфа

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 977 повідомлення
  • Ім'я:Elka

Нагороди

Опубліковано 08 вересень 2016 - 12:33

Девчонки, какие компресы можно делать ребёнку при высокой температуре?У нас 3-й день температура от 38 и до 39,8 поднималась(( Вчера поступил совет компресы с уксусом, я как то с опаской отнеслась....обтирала просто водой.... Болеем мы редко, при высокой температуре прям паника начинается...На простуду не похоже - нет ни соплей,ни кашля, ничего такого....Но прорезались на днях 2 зубика (в конце вверху), слюни текут, пальци во рту. Температура поднимается независимо от времени суток, выше 38,5 сбиваю чередуя Панадол и Нурофен. Может быть на зубы такая высокая температура?И может ли быть температура на зубы когда они уже показались?
  • Marusja це подобається

#4598 lighte

lighte

Студентка

• Наша пісочниця
  • 732 повідомлення
  • Місто:poltava
  • Ім'я:Tanya

Нагороди

Опубліковано 08 вересень 2016 - 12:40

Девчонки, какие компресы можно делать ребёнку при высокой температуре?У нас 3-й день температура от 38 и до 39,8 поднималась(( Вчера поступил совет компресы с уксусом, я как то с опаской отнеслась....обтирала просто водой.... Болеем мы редко, при высокой температуре прям паника начинается...На простуду не похоже - нет ни соплей,ни кашля, ничего такого....Но прорезались на днях 2 зубика (в конце вверху), слюни текут, пальци во рту. Температура поднимается независимо от времени суток, выше 38,5 сбиваю чередуя Панадол и Нурофен. Может быть на зубы такая высокая температура?И может ли быть температура на зубы когда они уже показались?

никаких!!

вы врача вызывали? 

Відредаговано lighte, 08 вересень 2016 - 12:40.

#4599 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 08 вересень 2016 - 12:51

Якщо дитина нормально переносить температуру, то ліками я б збивала тільки вище 38,5 - 39. Якщо ліки дали, а температура все одно росте, то тоді обтирала теплою (тобто комфортною для дитини) водою сгиби на руках, ногах, шию, пах. Якщо температура росте і при цьому холодні кінцівки, то треба їх зігріти. Я в такому випадку даю но-шпу. Ну і пити багато.

Щодо ліків, то мені педіатр радила не чередувати Панадол і Нурофен, а давати щось одне, якщо є можливість витримати нормальний інтервал між прийомами. 

#4600 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 вересень 2016 - 13:25

Грибы тут не причем. И стресс тоже..

Ребенку необходимо бакт. исследование соскоба на наличие стрептококка!!

В случае положительного - назначают антибиотики. 

Ой вей...

ну это же в ваших интересах. Если вам врач скажет, что все ок, но с ребенком не все ок - вы спокойно пойдете домой? если сомневаетесь в анализах - сдайте в платной лаборатории. 

ми вже більше 7 днів "хворіємо", просто перших 5 днів я була впевнена, що вона подряпалась, і інфекція попала в рану, від цього нарив. В неї крім цих наривів ще багато подряпин звичайних, каже що в садочку зачепилась

• lighte це подобається

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама