Дівчата, хочу залишити свій відгук.
Можливо комусь він допоможе при виборі гінеколога.
Дівчата, будьте обережні , Денеко Тетяна Валентинівна - небезпечний лікар. Це горе-лікар, одним словом! Не знаю, хто дав їй диплом лікаря, і як ця бездарь тримається на роботі. Не професійна, тупа і хамовита баба! Вона не має права бути лікарем гінекологом. Бідні жінки які попали на лікування до неї. Не рекомендую!! Обходьте 10 дорогою цю особу!
В 2016 року я попала до неї, наблюдалася, лікувалася, хотіла завагітніти. Вона не компетентно підійшла до мого стану і поставила ультиматум, якщо я не зроблю гістеросальпінгографію, то ні вона , ні жоден лікар не буде займатися мною. Я на той час була дуже відчайдушна і пішла на цю страшну процедуру. Після процедури мені стало погано. На другий день у мене почалася рвота і почала підійматися температура .Я їй зателефонувала о 9 ранку, розказала, що мені дуже погано: на що вона відповіла, що я дуже «впєчєтлітєльна» і що мені треба заспокоїтися і все пройде. О 10 ранку у мене вже підскочила температура до 38 і я поїхала в швидку. Звісно ж мене оглянула, поклали в стаціонар з гострим запалення органів малого тазу і брюшноі полості. Дякуючи нормальним лікарям, через тиждень мене поставили на ноги, зняли гостре. Але сказали що це все наслідки некомпетентності гінеколога який направив на гістеросальпінгографію пацієнта у якого по узі і по даним не можна було робити цю процедуру. Після всього цього почався Ад! Наслідки : згодом мені зробили полосну операцію і видалили дві труби і лівий яєчник, бо запалення поразило навіть яєчник, все це загноілося! От так, тепер у мене немає декількох органів, і я не можу мати дітей.
І це наслідок некомпетентного , халатного і злого відношення Денеко Т.В. до здоров’я і життя людини!
Дівчата, будьте обережні, вона не цінує жінок.
Полтавские врачи: хорошие и не очень
Розпочатий з чубаська, 03 кві 2009 17:05
442 відповідей у цій темі
#442Опубліковано 02 липень 2020 - 08:36
Так це неприємна жінка дуже коли я втратила дитину на пізньому терміні майже в 36 неділь,через місяць до неї чогось направили,я морально була ніяка ,а вона каже ну чого ти тут така що було то було і ще щось не пам'ятаю сказала ніби я кошеня втратила...а не дитину,більше я до неї не пішла хоча лікар направляв
#443Опубліковано 02 липень 2020 - 08:47 співчуваю вам дуже. На жаль, лікарі в більшості до цього так і відносяться. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |