Обо всем 77
Розпочатий з nadin, 22 чер 2020 14:05
1993 відповідей у цій темі
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 07 липень 2020 - 08:57
Наскільки я терпимо ставлюся до цін на с/г продукцію на базарі, до овочів, ягід, фруктів вирощених своїми руками, то сьогодні уже і я офігівала - банка чорної смородини - 50 грн(((( а що тієї банки? а ще малина треба... Я звикла морозити багато ягід, і оце думаю в яку суму мені все це вийде...
Это вы ещё цен в больших городах не видели. В этом году провожу лето в Киеве, внезапно поняла зачем людям нужна дача, и что малина это не бурьян
Опубліковано 07 липень 2020 - 09:02
а есть тема о средствах и инвентаре для уборки?
Опубліковано 07 липень 2020 - 09:04
Наскільки я терпимо ставлюся до цін на с/г продукцію на базарі, до овочів, ягід, фруктів вирощених своїми руками, то сьогодні уже і я офігівала - банка чорної смородини - 50 грн(((( а що тієї банки? а ще малина треба... Я звикла морозити багато ягід, і оце думаю в яку суму мені все це вийде...
Ніколи не розуміла ціна на смородину. В мене в цьому році неврожай, але з одного куща і заморозила і сусідів пригостила. І ще пізньої стоїть кущ. І в голову б не прийшло продавати за такі гроші(
Пс. Не пригощу, бо не врожай)
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 07 липень 2020 - 09:27
Ніколи не розуміла ціна на смородину. В мене в цьому році неврожай, але з одного куща і заморозила і сусідів пригостила. І ще пізньої стоїть кущ. І в голову б не прийшло продавати за такі гроші(
Пс. Не пригощу, бо не врожай)
Саме тому, що не вродила така ціна
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 07 липень 2020 - 09:39
Дівчата, а порадьте фірми чи людей, які займаються благоустроєм могил на кладовищах. Зокрема, цікавить як позбутися навіки бур'янів по периметру мармурової плити. Чим засипати, накрити або плиткою обкласти?
Ядом брызгаем
Опубліковано 07 липень 2020 - 09:51
Саме тому, що не вродила така ціна
Смородина завжди була дуже дорога.
От у мене невродила, але її всеодно вдосталь для моєї сім'ї. У мене лише 2 куща. Великих затрат грошей і труда вона не потребує.
Kalinna
-
-
Опубліковано 07 липень 2020 - 09:58
От у мене невродила, але її всеодно вдосталь для моєї сім'ї. У мене лише 2 куща. Великих затрат грошей і труда вона не потребує.
Вона найдорожча завжди тому, що ніби найкорисніша) Сама її не люблю, тому мені ціна не дошкуляє))
PS: Той хто має товар встановлює ціну на нього, якщо не буде попиту - ціна відповідно зменшиться, а якщо попит більший за пропозицію - збільшиться.
Відредаговано Kalinna, 07 липень 2020 - 09:59.
Опубліковано 07 липень 2020 - 10:18
Я завжди думала, що на смородину така ціна, бо її довго і нудно збирать, міленька і ще щоб без гіллячок)
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 07 липень 2020 - 10:30
Я завжди думала, що на смородину така ціна, бо її довго і нудно збирать, міленька і ще щоб без гіллячок)
гілочки то у порічки більше), сама не люблю у такому вигляді купляти, а у смородини іноді листочки трапляються.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 07 липень 2020 - 10:34
Сама її не люблю, тому мені ціна не дошкуляє))
я теж не люблю їсти просто так, але який красивий насичений колір вона дає мусам, зефіру! і просто у випічку додаю.
Опубліковано 07 липень 2020 - 10:36
гілочки то у порічки більше), сама не люблю у такому вигляді купляти, а у смородини іноді листочки трапляються.
то я узагальнила)
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 07 липень 2020 - 11:09
Kalinna
-
-
Опубліковано 07 липень 2020 - 11:14
https://l.facebook.c...2pZbeolMRNBm5m0
План,, перехват,,
Далі буде - згадайте 90-ті. Рівень злочинності зростає в геометричній прогресії при падінні країн у безодню(
З огляду на кількість зброї на сході - 90 будуть дитячим лепетом((
Відредаговано Kalinna, 07 липень 2020 - 11:18.
Опубліковано 07 липень 2020 - 11:38
Мене дитина вмовляє сьогодні після тестування знань її відвезти на відпочинок. А я не хочу сьогодні. Мабуть не поїдемо, бо не хочеться марудитись від спеки в тянучці.
Даша, ану. Перевіряй помилки ).
Відредаговано Eлeна, 07 липень 2020 - 11:38.
Kalinna
-
-
Опубліковано 07 липень 2020 - 14:50
як же задрала реклама каяни - заморилась відправляти скарги на неї
Опубліковано 07 липень 2020 - 15:29
Ну насчет "больших затрат не требует" - я бы не согласился. Попробуйте аккуратно насобирать литровую баночку смородины - засеките сколько это времени займет - а после "переведите" эти затраченные "нормо-часы" в зарплату. Что получается ?
А еще полив, обрезка, бурьяны.... вроде понемножку за раз, но в итоге тоже время забирает
Опубліковано 07 липень 2020 - 15:40
Та норм все) Я ж наче з власного досвіду пишу) З усіх моїх садженців - смородина найпростіша в обробці). Але я її вирощую для себе, а не для а продажу)
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 07 липень 2020 - 16:21
Посоветуйте вкусную пицу с доставкой
Опубліковано 07 липень 2020 - 16:28
Чи можливо після 18.00 зробити дублікат на магнітний ключ в районі Алмазного?
Де саме?
Відредаговано Marusja, 07 липень 2020 - 16:28.
Katerina2014
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"
Опубліковано 07 липень 2020 - 18:52
Посоветуйте вкусную пицу с доставкой
О вкусах не спорят, но...
Несколько раз заказывала пицу через приложение ORANGE. Доставка бесплатно. И не только пица есть к заказу ( супчики понравились у них и удон)
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|