Я тоже второй раз не пойму, но тему эту трогать страшно, а то вдруг окажется, что правда была в советских учебниках.
Возможно правда по средине или вообще вне учебников. Но моё имя не Павлик и не Морозов. Если верить крайностям, описанным на страницах некоторых изданий, то надо отречься от своих предков. Детям так и вдалбливают, что они плохие. А отряды, которые были на зарплате у третьего рейха , соответственно, хорошие. И это не такое далекое прошлое. Еще живы реальные свиделети того времени или кто непосредственно общался со свиделетями.
Тема очень серьезная, глубокая. Врядли дети в состоянии ее осознать. Это мое мнение.
Возможно правда по средине или вообще вне учебников. Но моё имя не Павлик и не Морозов. Если верить крайностям, описанным на страницах некоторых изданий, то надо отречься от своих предков. Детям так и вдалбливают, что они плохие. А отряды, которые были на заплате у третьего рейха , соответственно, хорошие. И это не такое далекое прошлое. Еще живы реальные свиделети того времени или кто непосредственно общался со свиделетями.
Тема очень серьезная, глубокая. Врядли дети в состоянии ее осознать. Это мое мнение.
Тема однозначно глубокая, детям повезёт, если попадётся хороший учитель истории. Просто у Вас некоторые сообщения в формате "Смеркалось..." И додумывай сам, что там дальше было).
Тема однозначно глубокая, детям повезёт, если попадётся хороший учитель истории. Просто у Вас некоторые сообщения в формате "Смеркалось..." И додумывай сам, что там дальше было).
Извините. Иногда сильно впечатляет что либо в жизни. Вроде бы прет, как глупую ворону каркнуть, и , в то же время, не хочется разводить срач.
Дошло до чтения книг. Открыла для себя , что Герберт Уэллс писал не только фантастику. Обнаружила, что он написал произведение "Россия во мгле". Обычно я таким форматом не интересуюсь. Но прочла несколько страниц и меня очень заинтерсовало. Не знаю что меня в этой книге ждет, но обязательно прочту ее полностью ближайшее время.
Ха-ха, працювати це не дорівнює отримати ЗП) всі отримали аванс , а зп буде після карантину і відновлення діяльності. Але доля бухгалтера така... Ніхто не відмінив реєстрацію податкових накладних, заплановану податкову перевірку та багато іншого. Тому сиджу і виконую , бо строки.. думаю, як закрию березень, потім квартал (доречі вже квартал і ФОП і ТОВ звітність, сплата податків) можна буде перепочити..
Ну якщо й так. Це ж краще, сидіти дома на карантині, чим бути серед людей?
Просто мені не зрозумілі обурювання людей, яких вимусили сидіти дома. У них є більше можливістей уникнути зараження.
Якщо я підхвачу вірус, то мої діти, які притримуються карантину, ймовірно, зарязяться від мене.
Тобто люди, які плачуться на ФБ, що нічим кормити сім'ю на карантині, та що їх відправили в безоплатну відпустку, перебільшують? Ставку все ж платять?
Все,кого знаю ушли за свой счёт,в том числе госслужащие,пока денег заплатить за это не обещали))кто работает на себя понятно без содержания,кто работал на очень маленьких фирмочках без особого запаса прочности,тех попросили уволиться с обещанием взять обратно после карантина,если конечно они смогут вообще открыться. Платят тем ,кто работает на удалёнке,но они же работают
Тобто люди, які плачуться на ФБ, що нічим кормити сім'ю на карантині, та що їх відправили в безоплатну відпустку, перебільшують? Ставку все ж платять?
Є багато варіантів кого і як відправили. Якщо звільнення- повний розрахунок і чекаєш. Якщо за свій рахунок на час карантину, податки сплатили за березень, аванс і все. При цьому, якщо квітень буде повністю карантинний, ніяких виплат не буде, тому і податки не виникнуть. Якщо вимушений простой, то 2/3 окладу потрібно нараховувати, податки. Але не всі фірми це можуть пережити...
Ото ж я думаю, як би моя секція боротьби не закрилась, де в мене наперед були куплені тренування. Хоча я не думаю, що за 3 з лишнім тисячі вони будуть позоритись. Але невідомо, що зі "Спартаком" вийшло. Мій знайомий ходив до "Спортлайфу", представництво зачинилось на ремонт, а карта його закінчилась. Ніхто її не продовжив, сказали, що треба було якусь заяву писати.
Ха-ха, працювати це не дорівнює отримати ЗП) всі отримали аванс , а зп буде після карантину і відновлення діяльності. Але доля бухгалтера така... Ніхто не відмінив реєстрацію податкових накладних, заплановану податкову перевірку та багато іншого. Тому сиджу і виконую , бо строки.. думаю, як закрию березень, потім квартал (доречі вже квартал і ФОП і ТОВ звітність, сплата податків) можна буде перепочити..
Зустрiчала iнформацiю, що плановi перевiрки мають вiдмiнити на перiод карантину.
Неправда?
І знову про тести. Буде довший текст.
У Верховній раді чуємо про нові випадки COVID 19. Тяжке життя частини народних обранців та безвідповідальна політика однієї приватної лабораторії може спричинити поширення інфекції серед української еліти. Епідемія – це завжди погано, але на цьому прикладі хочу пояснити ситуацію з тестуванням.
Знаєте чому такий відсоток інфікованих у Раді, бо їх встигли за останні дні протестувати два, а інколи і три рази. Справджується теза чим більше тестуємо тим більше виявляємо.
Проте подивімося на алгоритм тестування – спочатку нардепам використовували швидкі тести (нардепи були так нажахані що вимагали зараз і негайно). Вже потім коли з’явилися симптоми у перших «пацанів» їх протестували методом ПЛР і отримали перші позитивні результати.
Учора до України прилетіли обидва види тестів, їх успішно розподілили по регіонах і відрапортували, що тепер тести будуть навіть у сімейного лікаря.
Не спокушайтеся. В області розподілили по 5800 тестів, і їх найімовірніше використають так само як і перші тести для нардепів. Вони не виявлятимуть інфікованих, бо діють інакше. Натомість виникає багато чуток про хворих з вірусними пневмоніями у лікарнях Києва. Саме для них можна було б використати ці дослідження. Фейсбук активно постив згадки січня 2020 року про вірусні пневмонії у Тернополі, протестуй цих пацієнтів. Для чого це потрібно? Щоб зрозуміти коли в Україні з’явилися перші пацієнти, відслідкувати ці епідеміологічні ланцюжки або спростувати такі чутки
Натомість маємо активно впроваджувати прицільне тестування з використанням ПЛР. Навіть частина медиків вважає, що для цього треба вставити щось у апарат і натиснути кнопку. Насправді це складний процес з кількома етапами. Перший – забір матеріалу. Якщо його забрати, зберігати та транспортувати невірно – результат буде неправильний. Для забору потрібні пробірки, розчини, аплікатори. Запитайте чи є вони у сімейних лікарів, де вони їх беруть. То чи не краще організувати пункти тестування у великих містах. Саме вони постраждають найбільше.
Другий етап – це виділення та накопичення РНК вірусу. Тут потрібні реагенти, центрифуги, піпетки – уточніть у лаборантів чи мають вони їх. Якщо ні – терміново купуйте.
Тільки на третьому етапі – використовують тести. І тут найголовніше, щоб тести та обладнання співпадали, підходили один одному. Передбачалося що такі лабораторії будуть розташовані на базі обласних лабораторних центрів, але як виявилося більша частина з них не має сумісного обладнання. Тож можемо мати неточні результати.
Звертаюся до Міністерство охорони здоров'я України озвучити чітку стратегію тестування: кого тестуємо, коли та де.
Звертаюся до громадян – не будьте нардепами, не вимагайте тестування тут і негайно. Для тих хто сумнівається рекомендації ВООЗ у першому коментарі.
Тільки зважено та разом переможемо #COVID19.
Да всей экономике жопа. И индустрия красоты будет первая на гребне. Нам же важно только внешнее
Никогда не была фанатом Лукашенко, но с недавних пор прониклась симпатией. У них не вводят карантин. Все работает. Но у них не разрушена медицина и наука. Больных лечат, тестируют ( уже разрабюотали свои качественные отечественные тесты ), делают грамотные коридоры для транзитников и т.д.. И о европейской медицине , которую у нас хотят внедрить он тоже упоминает ( такой формат обслуживания оказался колосом на глиняных ногах ).
Да и там у них на столько щепетильно обследовали больных, что обнаружили у одного тяжелого пациента 2 в одном и свинной грип , и коронавирус. Работают и выявляют контактников вместе с со службой безопасности. Если верить сказанному.
А у нас нагнетают, по моему мнению, только истерию и панику. Еще неделю- две назад пока мыла на кухне посуду слышу : " ну что скупают гречку и крупы, ну что очередя в маркетах есть ????"
Сейчас это очень выгодно хозяевам аптек и маркетов. И тем, кто списывает огромные средства на борьбу с мельницами. Там цены уже на 10-20% подняли. А то, что могут обваляить экономику всей страны или сделают страну банкротом, так это их не волнует. Будут на Фиджи отдыхать.
Приехала моя посылка китайская). Сказала почтальону, что не буду забирать, она сказала, что сама принесёт. Вот думаю: сжечь её сразу или просто дверь не открывать .