Сад і город)))
Розпочатий з limara, 12 бер 2015 19:09
867 відповідей у цій темі
#441Опубліковано 09 лютий 2018 - 21:35
В этом году набрала огурцов самозапыляющихся. В прошлом году даже у мамы на хорошем грунте обычные не родили.
#442Опубліковано 09 лютий 2018 - 21:36 хм, виявляється я не починаючий огородник)))) Я все це знаю, думала може, що цікаве є)))) Та, про баклажани знаю, та дуже хочеться))) Може до літа попусте))) І так помідори буду сіяти сама - в тому році купляла, така фігня виросла...
#443Опубліковано 09 лютий 2018 - 21:39
я уже несколько лет подряд и себе и родным из сел заказываю семена тут http://dsso.com.ua/i...ute=common/home
то всем очень нравится, все всходит и родит. Еще был опыт заказа отсюда http://senior-pomidor.com.ua/ но там были проблемы со всхожестью.. больше оттуда не заказываем. #444Опубліковано 09 лютий 2018 - 21:54
Кидай в мене тапки, але баклажани я сажаю під Престиж. Поки починають плодоносити, його дія сходе на 0 (бо вде під час созрівання плодів колоради вже їдять кущ). Бо поки виростуть та зацвітут ядити треба дуже часто (висока температура дію зводить на 0)
Якщо тебе цікавить саме сорта, пишу.
Перець: люблю мясиситй і різнокольоровий: Богдан, Анастасия, Калифорнийское Чудо (оранжеві), дуже люблю Ратунуд(плоский, круглий і дуже соковитий), але зараз їх майже не можливо знайти (ті, хто продає - брешуть)
Огірки: для засолки беру типу корнішонов, люблю кущові, надранні та ранні. З огляду теперішньої зміни клімату, щоб максимально швидко виростити і не поїла тля. Непогані Анулька F1, Анзор, Апрельский - длинний гладкий смачний в салат.
Томати: тут беру всього і ще й мало)) беру і надранні і ранні, і середні. Чію потроху різних. З надранніх - Санька (невеличкий один з перших роде), Саджаю більше сливок - для засолки. Їз салатних сортів люблю Волове серце в усих інтерпритаціях. Ну і кольорові. По межі відсівай гірчицею. Дуже класно "відсікає" буряни від сусідів. Ну і якщо будуть питання по сідертам, напишу)
П.С. чекаю доповнення по сортам від дівчат. Відредаговано Marusja, 09 лютий 2018 - 21:55.
#447Опубліковано 09 лютий 2018 - 22:16
первая не открываеся киньте ещё #448Опубліковано 09 лютий 2018 - 22:20
у меня открывается. попробуйте просто по названию Интернет-магазин семян ООО "Днепроcортсемовощ" #449Опубліковано 09 лютий 2018 - 22:26
Сезон 2017 оказался и у нас совсем не огуречным. Сначала массово напала тля, потом их рост придавила засуха... #450Опубліковано 09 лютий 2018 - 22:27
кстати, а мне эти не понравились вообще #451Опубліковано 10 лютий 2018 - 07:57 Мне нравились. В позапрошлом году были. Но мои мужики их не воспринимают. #454Опубліковано 10 лютий 2018 - 08:37 Я поспрашиваю) О і я послухаю))) #455Опубліковано 10 лютий 2018 - 08:52
Скажи, бєсіт? У нас теж є вишні, але з наших такого не лізе, як від сусідів! В минулому році трохи викорчували, так за літо ше більше вилізло! #456Опубліковано 10 лютий 2018 - 08:59 Ой девочки. И мне надо. Чем больше копали и рубили тем налезло ещё больше. Так у соседки она одна. А у нас все детки вишни. #457Опубліковано 10 лютий 2018 - 13:01
Вишни, как и сливы, ещё та зараза. Помогает на более долгое время глубокое копание: чем глубже и больше корней убираю, тем дольше им нужно времени, чтоб прорасти, с годами перестают расти.
У нас половина участка, когда взяли дачу, была в зарослях вишни, полностью расчищали в начале 90-х,лет через 10 я бы не сказала, что там были заросли. Два года назад у мамы здесь был сплошной вишнёвый молодняк, местами мне по пояс (до забора и за ним, заросли "постарше" возле соседской сетки слева). Я как раз летом приезжала, перекопала и поубирала всё, что могла. Сейчас на том месте палисадник. Пока вишни не проросли. #458Опубліковано 10 лютий 2018 - 13:04 Женя, на нашей глине особо не покопаешь((
#459Опубліковано 10 лютий 2018 - 13:22
У мамы тоже. Во время строительства дома на том месте стоял кран, под ним был слой глины, строительного мусора, земли потом немного завезли. Когда копала, лопата всего на половину штыка входила, зато корни уходили вглубь прекрасно, пришлось долго ковыряться, но оно того стоило. #460Опубліковано 10 лютий 2018 - 13:41
Розумієш, Жень. Для цього ще у сусідів треба вишні спилять((( Ми в минулому році переорали весь вишняк - а толку ніякого.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |