Перехід до вмісту

Фотографія

Виплати на дітей

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2840 відповідей у цій темі

#441 Линочка

Линочка

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 790 повідомлення
  • Місто:Центр
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2012 - 09:43

я правильно поняла за выплаты по 130 грн. я смогу взять приказ на работе только через 2 месяца после рождения ребенка? спрашивала на работе за приказ.то я у них первая на фирме ушла в декрет и они просят образец приказа, т.к не знают как он выглядит. могу ли я взять образец в совбезе? и что мне надо предоставить на работу за документы для приказа?

#442 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 4 157 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 08 червень 2012 - 13:41

я правильно поняла за выплаты по 130 грн. я смогу взять приказ на работе только через 2 месяца после рождения ребенка? спрашивала на работе за приказ.то я у них первая на фирме ушла в декрет и они просят образец приказа, т.к не знают как он выглядит. могу ли я взять образец в совбезе? и что мне надо предоставить на работу за документы для приказа?

Лина, ты пока числишься на больничном. А вот когда он закончится надо либо оформлять декрет.отпуск, или выходить на работу. Если ты идешь в декрет , то создается приказ , который и относишь в совбез как подтверждение для получения вылаты 130грн. За образец - позвони в совбез, они скажут что именно должно быть указано в приказе

#443 Sambuca

Sambuca

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 210 повідомлення
  • Ім'я:Oksana

Нагороди

Опубліковано 31 серпень 2012 - 15:11

Изображение Кто слышал - если долго не снимать деньги с детской карточки - даже 130 грн. перестанут начислять???!!!! :girl_cray2:

#444 Mali

Mali

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 589 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 31 серпень 2012 - 15:19

Бытует такое мнение))) Не знаю точно, прекращали ли выплаты кому-либо. Но вообще считатеся, что раз не снимаете, значит помощь от государства вам не требуется.

#445 татьяна25

татьяна25

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 49 повідомлення
  • Місто:полтава, половки

Опубліковано 01 вересень 2012 - 21:49

Девчонки, а сколько платят ежемесячно на ребенока тем,кто родил в 2112 году?

#446 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 01 вересень 2012 - 21:50

Девчонки, а сколько платят ежемесячно на ребенока тем,кто родил в 2112 году?

нуууууууу, до этого года еще дожить нужно :)

#447 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 01 вересень 2012 - 21:53

если про то пособие, что до 3-х лет, то 130 грн либо повышенное нужно считать, если про ту помощь, что при рождении, то тоже зависит от прожиточного минимума и даты рождения (увеличивается в зависимости от даты рождения)

Допомога при народженні дитини, яка народилася після 8 квітня 2011 р., надається в сумі, кратній 30 розмірам прожиткового
мінімуму, - на першу дитину; кратній 60 розмірам прожиткового мінімуму, - на другу дитину; кратній 120 розмірам прожиткового
мінімуму, - на третю і кожну наступну дитину. Виплата допомоги здійснюється одноразово у десятикратному розмірі прожиткового
мінімуму при народженні дитини, решта суми допомоги на першу дитину виплачується протягом 24 місяців, на другу дитину - 48
місяців, на третю і кожну наступну дитину - 72 місяців рівними частинами. { Пункт 13 доповнено новим абзацом згідно з Постановою
КМ N 661 ( 661-2011-п ) від 22.06.2011 }

При цьому така допомога надається у розмірах прожиткового мінімуму для дітей віком до шести років, встановленого на день
народження дитини. { Пункт 13 доповнено новим абзацом згідно з Постановою КМ N 155 ( 155-2011-п ) від 23.02.2011 }

посмотри прожиточный минимум на ребенка до 6 лет и посчитай сама

Стаття 12. Установити у 2012 році прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць у розмірі з 1 січня - 1017 гривень, з 1 квітня - 1037 гривень, з 1 липня - 1044 гривні, з 1 жовтня - 1060 гривень, з 1 грудня - 1095 гривень та для тих, хто відноситься до основних соціальних і демографічних груп населення:

дітей віком до 6 років: з 1 січня - 893 гривні, з 1 квітня - 911 гривень, з 1 липня - 917 гривень, з 1 жовтня - 930 гривень, з 1 грудня - 961 гривня;

дітей віком від 6 до 18 років: з 1 січня - 1112 гривень, з 1 квітня - 1134 гривні, з 1 липня - 1144 гривні, з 1 жовтня - 1161 гривня, з 1 грудня - 1197 гривень;

працездатних осіб: з 1 січня - 1073 гривні, з 1 квітня - 1094 гривні, з 1 липня - 1102 гривні, з 1 жовтня - 1118 гривень, з 1 грудня - 1134 гривні;

осіб, які втратили працездатність: з 1 січня - 822 гривні, з 1 квітня - 838 гривень, з 1 липня - 844 гривні, з 1 жовтня - 856 гривень, з 1 грудня - 884 гривні.

#448 Natuliy

Natuliy

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 22 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 09 жовтень 2012 - 13:40

Девочки, подскажите, мне рожать в конце октября, деньги по декретному отпуску за 126 дней я получила от предприятия. Также узнала, что есть еще и дородовая помощь.Что это такое кто знает и всем ли она выплачивается(работающим, неработающим). Что-то около 1000 грн. должно быть

#449 nepi84

nepi84

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 104 повідомлення

Нагороди

5          3    2   

Опубліковано 09 жовтень 2012 - 13:42

Девочки, подскажите, мне рожать в конце октября, деньги по декретному отпуску за 126 дней я получила от предприятия. Также узнала, что есть еще и дородовая помощь.Что это такое кто знает и всем ли она выплачивается(работающим, неработающим). Что-то около 1000 грн. должно быть

126 дней больничного- это и до и послеродовые деньги.

#450 bonysj

bonysj

Творческая личность - то творю, то вытворяю)))

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 09 жовтень 2012 - 20:03

Изображение Кто слышал - если долго не снимать деньги с детской карточки - даже 130 грн. перестанут начислять???!!!! :girl_cray2:

Бытует такое мнение)))

Не знаю точно, прекращали ли выплаты кому-либо. Но вообще считатеся, что раз не снимаете, значит помощь от государства вам не требуется.

Це не правда!!!
Згідно до п. 23 Постанови КМУ № 1757 від 27.12.2001 року  "Про затвердження Порядку призначення і виплати державної допомоги сім"ям з дітьми", передбачено, що виплата допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку припиняється:

1) у разі:
позбавлення отримувача допомоги батьківських прав;
відмови отримувача допомоги від виховання дитини;
тимчасового влаштування дитини на повне державне утримання;
відібрання дитини в отримувача допомоги без позбавлення батьківських прав;
припинення опіки або звільнення опікуна від його повноважень;
перебування отримувача допомоги у місцях позбавлення волі за рішенням суду;
скасування рішення про усиновлення дитини або визнання його недійсним;
смерті дитини;
смерті отримувача допомоги;
виникнення інших обставин;

2) у разі, коли особа, що отримує в органі праці та соціального захисту населення допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку: звернулася до центру зайнятості за сприянням у працевлаштуванні - з дня призначення їй допомоги по безробіттю чи матеріальної допомоги по безробіттю. Центр зайнятості повідомляє орган праці та соціального захисту населення про те, що такій особі призначено допомогу по безробіттю чи матеріальну допомогу по безробіттю або що строк виплати хоча б однієї із зазначених двох видів допомоги закінчився;
виявила бажання працювати - з дня працевлаштування (початку виконання трудових обов'язків);
У випадках, передбачених абзацами другим - восьмим, десятим та одинадцятим підпункту 1 цього пункту, виплата допомоги припиняється на підставі пропозицій органу опіки та піклування чи державного соціального інспектора органу праці та соціального захисту населення.
Виплата допомоги припиняється з місяця, що настає за місяцем, в якому виникли зазначені обставини, за рішенням органу, який призначив допомогу.
Не припиняється виплата допомоги особам, що працюють у режимі неповного робочого часу, вдома, у виборчій комісії, в тому числі у день голосування, дні встановлення підсумків голосування та результатів виборів, або провадять підприємницьку діяльність.

#451 bonya

bonya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 837 повідомлення
  • Місто:Полтава-Левада
  • Ім'я:Яна

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2012 - 12:39

Девочки,подскажите. Если сыну в конце октября исполняется 3 года, то за октябрь мне еще должны деньги начислить? А то смотрю на карте ничего нет.

#452 bonya

bonya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 837 повідомлення
  • Місто:Полтава-Левада
  • Ім'я:Яна

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2012 - 12:53

Только что увидела, что выплата пришла уже.

#453 bonysj

bonysj

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2012 - 13:16

Девочки, запомните, месяц, когда исполняется вашему ребенку 3 года выплатной. Этот месяц последний для начисления помощи по уходу за ребенком до достижения 3 -х лет.

#454 natalia16

natalia16

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 194 повідомлення
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

Опубліковано 12 жовтень 2012 - 19:23

Девочки, а помощь по рождению ребенка, если документы на решение по выплатам уже есть, когда должны на карточку скинуть?

#455 Natuliy

Natuliy

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 22 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 25 жовтень 2012 - 20:40

Опытные мамы, подскажите, пожалуйста!Ребенок родился :priv7: Как оформить выплату по уходу за ребенком?(для трудоустроенных)

#456 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 25 жовтень 2012 - 21:48

Опытные мамы, подскажите, пожалуйста!Ребенок родился :priv7: Как оформить выплату по уходу за ребенком?(для трудоустроенных)

Для этого лучше сходить в Собез по месту жительства и узнать там точный перечень документов. Для начала надо зарегистрировать ребенка, прописать, и взять соответствующие справки.

#457 bonysj

bonysj

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 26 жовтень 2012 - 16:13

Перелік документів необхідних для отримання допомоги

Для отримання допомоги необхідно передусім пред’явити паспорт або інших документ, який підтверджує особу. Крім того необхідно надати:

- Заяву, яка складається по формі, затвердженою наказом Мінпраці і соцполітики від 08.06.06 №215. Така заява заповнюється безпосередньо у відділі соціального захисту населення.

- Копію свідоцтва про народження дитини.

- Витяг з Державного реєстру актів громадянського стану про народження дитини для виплати допомоги у зв’язку з її народженням. Цей витяг надається відділом реєстрації актів громадянського стану. Або подається довідка для призначення допомоги при народженні, яка надається виконавчим органом сільської, селищної, міської (крім міст обласного значення) ради. Жінки, які постійного проживають на території України, але які народили за кордоном, надають видану компетентним органом країни перебування і легалізований в установленому порядку в Україні документ, який засвідчує народження дитини, якщо інше не встановлено міжнародними договорами України.(Потрібно зазначити, що у виключних випадках відділ соціального захисту населення з узгодженням з Міністерством соціальної політики може призначити допомогу на підставі дублікатів вищезазначених документів).

- Копію рішення про усиновлення опіки – подають лише опікуни.

- Довідку про склад сімї і копію свідоцтва про народження кожної дитини, яку включають при визначенні розміру допомоги. Ці документи подають особи, які звертаються за призначенням допомоги при народженні другої і наступної дитини.

#458 Tanchik

Tanchik

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 93 повідомлення
  • Місто:Полтава-Автовокзал
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 13 січень 2013 - 09:55

Девочки, скажите кто в курсе, как расбрасывают деньги на карточку? По алфавиту или как? Я заметила, что мне детские приходят намного позже чем другим. Вот вчера сестра позвонила до обеда и сообщила, что пришли деньги, а мне на сегодняшний день до сих пор нет. И так последнее время постоянно. И еще вопрос! Малышам на Новый год выдают подарки, родителям, кто до декрета работал, а если я стояла на бирже и не работала, то моим детям не положено?

#459 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 13 січень 2013 - 10:34

Девочки, скажите кто в курсе, как расбрасывают деньги на карточку? По алфавиту или как? Я заметила, что мне детские приходят намного позже чем другим. Вот вчера сестра позвонила до обеда и сообщила, что пришли деньги, а мне на сегодняшний день до сих пор нет. И так последнее время постоянно.

А Вы проверяли карточку? А то мне деньги пришли, а смс не было.

#460 Tanchik

Tanchik

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 93 повідомлення
  • Місто:Полтава-Автовокзал
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 17 січень 2013 - 08:55

А Вы проверяли карточку? А то мне деньги пришли, а смс не было.

Карточку проверяла и в банкоматах и в интернете постоянно, пришли уже 14 числа, а сестре 12. Притом ,что мы в одном районе и банке.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама