Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5791 відповідей у цій темі
Опубліковано 03 лютий 2023 - 16:35
Порадьте, будь ласка, де надрукувати підручник, кольоровий, 300 ст, формат А5, швидше за все, буде. Щоб в межах 300-350 грн. Бажано в Полтаві, якщо в іншому місті, то там, де ви вже замовляли і все добре. Я знайшла один серсвіс у Києві, але без рекомендацій ризикувати не дуже хочеться.
Усі підручники в електронному вигляді - це щось занадто. Хоч математику перед новим роком видали, обіцяли укр.мову, але може аж в травні, і один на парту...
Відредаговано Optimist, 03 лютий 2023 - 16:37.
bonya
-
Місто:Полтава-Левада
-
Ім'я:Яна
Опубліковано 03 лютий 2023 - 16:45
Порадьте, будь ласка, де в Полтаві можна здати золото у виробах.
Опубліковано 03 лютий 2023 - 17:46
Порадьте, будь ласка, де надрукувати підручник, кольоровий, 300 ст, формат А5, швидше за все, буде. Щоб в межах 300-350 грн. Бажано в Полтаві, якщо в іншому місті, то там, де ви вже замовляли і все добре. Я знайшла один серсвіс у Києві, але без рекомендацій ризикувати не дуже хочеться.
Усі підручники в електронному вигляді - це щось занадто. Хоч математику перед новим роком видали, обіцяли укр.мову, але може аж в травні, і один на парту...
Копір-сервіс на Гоголя, неодноразово щось друкувала, було все ок
Опубліковано 03 лютий 2023 - 23:35
А в інтернеті не дивились? Потихеньку почали з*являтись підручники НУШ
Опубліковано 04 лютий 2023 - 10:52
Дівчата, знайшли в парку білку, зломана спинка. Десь в Полтаві зможуть допомогти?
Опубліковано 04 лютий 2023 - 16:20
А в інтернеті не дивились? Потихеньку почали з*являтись підручники НУШ
Дивилася. На сайті видавництва їх ще немає, на відомих книжкових сайтах - також. Є у деяких "на руках" на Promo, OLX, але не в наявності, а під замовлення. При цьому - ніякої інфо про видавництво, кількість сторінок, фото товару і т.д. Підозрюю, що вони їх десь також друкують. В одному місці прямо написали, що буде зшито пружинкою. Тому і вирішила, що це може бути ненадійно, а також довго і можливо, що тут у нас буде простіше мені самій надрукувати.
Відредаговано Optimist, 04 лютий 2023 - 16:21.
Опубліковано 05 лютий 2023 - 11:58
Дівчата, потрібен простий смартфон, на який можна встановити месенджер. Можливо лежить у когось без діла і не шкода? Знайомий втратив ще на початку війни житло в Бердянську, на виїзді орки забрали його телефон, зараз в Дніпрі дали повістку, йтиме на війну. Збираю потроху допомогу, потрібен простенький смартфон.
Опубліковано 05 лютий 2023 - 14:10
в мене десь був 7 айфони, якщо підійде стара модель. я подивлюся і якщо знайду, відпишу вам.
Опубліковано 05 лютий 2023 - 16:40
Привіт дівчата, з сайту подіум комусь щось треба? Шукаю компанію.
Опубліковано 05 лютий 2023 - 18:57
Дівчата, а в нас можна замовити ідентифікаційний код дитині якось онлайн? Чи треба їхати ?
Он делается 20 минут в налоговой. Всё равно требуют бумажные копии/оригинал, если нет на свидетельстве о рождении.
Опубліковано 05 лютий 2023 - 21:42
Дівчата, порадьте будь ласка гриль-барбекю... Не за всі гроші світу, на кожен день для сендвічів та лавашів... Але, щоб і інші насадки були і нормальні в експлуатації були
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 06 лютий 2023 - 00:35
Дівчата, порадьте будь ласка гриль-барбекю... Не за всі гроші світу, на кожен день для сендвічів та лавашів... Але, щоб і інші насадки були і нормальні в експлуатації були
Маєш на увазі електрогриль?
В мене Tefal. Правда то не тільки для сендвічів та лавашів.)))
Чи ти хочеш просто бутербродницю?
Опубліковано 06 лютий 2023 - 09:37
Порадьте, будь ласка, де в Полтаві можна здати золото у виробах.
Майже в будь-якій ювелірці
Опубліковано 06 лютий 2023 - 11:16
Маєш на увазі електрогриль?
В мене Tefal. Правда то не тільки для сендвічів та лавашів.)))
Чи ти хочеш просто бутербродницю?
Покажи будь ласка яка в тебе?
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 06 лютий 2023 - 16:34
Покажи будь ласка яка в тебе?
https://www.foxtrot....l_gc750d30.html
Є Тефалі і простіші та дешевші.
Справа в тому, що тут можна готувати купу всього.
Опубліковано 06 лютий 2023 - 20:08
https://www.foxtrot....l_gc750d30.html
Є Тефалі і простіші та дешевші.
Справа в тому, що тут можна готувати купу всього.
Ні, я не готова та і кошти за такий девайс сплачувати
Дякую
Відредаговано mitera, 06 лютий 2023 - 20:08.
Опубліковано 06 лютий 2023 - 21:37
Мирослава, брала мультимейкер, фірми, що на фото, тільки у більшій комплектації. За 1000 грн на олх з безкоштовною доставкою. Нажаль, не можу дати посилання на продавця, так як мабуть прогресує склероз - повністю вишибло з голови пароль додатка.
Вафлі робила, шаурму. Трішки довго як на мене, але прикольно і смачніше, ніж на сковорідці. Зараз не користуюся - намагаюся економити електроенергію.
Sailor Moon
-
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 07 лютий 2023 - 08:40
Дівчата, картами яких банків користуються Ваші діти? Син підліток стало питання про оформлення банківської карти, поділіться відгуками.
В дочки Юніор Приват. Я бачу рух по картці. Після 18 років стає як звичайна Універсалтна карта і вже батьки рух не бачать.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 07 лютий 2023 - 15:11
Розкажу з власного досвіду...добре що купила за 830 в Метро....мої мужики місяць погралися, бутери, лаваші, а тепер вже три стоїть в пилюці.
У шефа дорогий саме гриль....а для бутерів теж брав звичайну...
Киця
-
Місто:Полтава Подол
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 07 лютий 2023 - 19:28
https://zaya.com.ua/maski-dlya-volos/
До безплатної доставки 100 грн не вистача
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|