Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
7219 відповідей у цій темі
nastyaangel
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Настена
Опубліковано 08 лютий 2016 - 12:42
сейчас на своей гляну, по ниткам там бленды не переводит. потому и выдает непонятное. есть выход отдельно в блендах перевести каждый номер
Опубліковано 08 лютий 2016 - 13:07
Девочки, хоть на ваши процессы полюбуюсь. Что-то на меня такая апатия напала, вышивку даже в руки брать не хочется...
А у меня острая нехватка времени и за неделю ни одного крестика(:
nastyaangel
-
-
Опубліковано 08 лютий 2016 - 13:09
а я дала - вышила почти все крестики очередного тедди за неделю. только сфоткать лень
Милашка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Марина
Опубліковано 08 лютий 2016 - 13:26
А как себе скинуть на комп схему в ПМ? Я пробовала , но ничего не получилось. Программа у меня шла изначально в комплектации.
Я дружу только с форматом ПДФ
nastyaangel
-
-
Опубліковано 08 лютий 2016 - 13:44
скачиваешь формат xsd. это формат для программы пм. это перенабранные схемы зачастую. с подбором цветов. но бывают там и прогоны. мне не встречались пока
А как себе скинуть на комп схему в ПМ? Я пробовала , но ничего не получилось. Программа у меня шла изначально в комплектации.
Я дружу только с форматом ПДФ
Опубліковано 08 лютий 2016 - 14:46
А у меня острая нехватка времени и за неделю ни одного крестика(:
аналогічно((
так і знала, що з поверненням в Полтаву застопориться моя "Африканка"
Опубліковано 10 лютий 2016 - 11:07
можна поставлю дурне питання (тільки не смійтеся): рівномірку 32 до чого якої аіди можна прирівняти - до 16 чи 18? (це я вимірюю, чи потягнуть мої очі дрібну канву).
Опубліковано 10 лютий 2016 - 11:14
можна поставлю дурне питання (тільки не смійтеся): рівномірку 32 до чого якої аіди можна прирівняти - до 16 чи 18? (це я вимірюю, чи потягнуть мої очі дрібну канву).
16
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 10 лютий 2016 - 11:17
Каунт рівномірки ділиться на 2 і отримуєте відповідний каунт в аіді.
Опубліковано 10 лютий 2016 - 12:49
ДЕвочки, а на сколько реально найти именно такой набор для вышивки Dimensions 35009 Winter's Lace из серии Gold Collection? И где его искать?
Polinka78
-
-
Опубліковано 10 лютий 2016 - 12:56
ДЕвочки, а на сколько реально найти именно такой набор для вышивки Dimensions 35009 Winter's Lace из серии Gold Collection? И где его искать?
На ebay є. http://m.ebay.com/it...6.c100408.m2460
nastyaangel
-
-
Опубліковано 10 лютий 2016 - 13:04
купить тут например http://stanochki.com...nsions35009.htm. а если схему то нужно порыться
Polinka78
-
-
Опубліковано 10 лютий 2016 - 13:08
купить тут например http://stanochki.com...nsions35009.htm. а если схему то нужно порыться
Так його ж немає в наявності тут
nastyaangel
-
-
Опубліковано 10 лютий 2016 - 13:17
Так його ж немає в наявності тут
не посмотрела((( малая замаяла капот - попи
Опубліковано 10 лютий 2016 - 13:33
а на алиекспрес нормальні набори? брав хтось? ціна там набагато менша, але...
Polinka78
-
-
Опубліковано 10 лютий 2016 - 13:43
а на алиекспрес нормальні набори? брав хтось? ціна там набагато менша, але...
А ви є в контакті? Я бачила колись в цій групі https://vk.com/sxemy обговорення наборів з алі.
Опубліковано 10 лютий 2016 - 13:52
дякую, Оля, подивлюся. я в алі замовляла, але вишивку не рішалась)
Polinka78
-
-
Опубліковано 10 лютий 2016 - 13:53
дякую, Оля, подивлюся. я в алі замовляла, але вишивку не рішалась)
Я теж колись дивилась-дивилась, так і не ризикнула)
Опубліковано 10 лютий 2016 - 14:49
Я теж колись дивилась-дивилась, так і не ризикнула)
подруга замовила типу деменшенс - каже, що якісний набір прийшов (і канва і нитки), але ще не вишивала, а там хто-зна,
Відредаговано Mama Mary, 10 лютий 2016 - 14:49.
Опубліковано 10 лютий 2016 - 15:10
подруга замовила типу деменшенс - каже, що якісний набір прийшов (і канва і нитки), але ще не вишивала, а там хто-зна,
У мене одна з Горжусь замовлена з Алі (ще не пробувала вишивати), подружки (вже в процесі вишивки) також замовляли різні набори (як з нанесеним малюнком на канву, так і без).До наборів претензій немає, ниток вистачає, 2 голки, краї канви оброблені, але каунт канви завеликий (ми брали 14-й).Тому для тих, хто любить мілку канву і рівномірку, набори на Алі - не варіант)
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|