Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
Опубліковано 11 січень 2023 - 08:16
попала в Рошен, начитавшись відгуків, спробувала еклери, то не вразили. чи треба було заварне тістечко брати, може я попутала? пташине молоко смачне, схоже на натуральне, нема хімічного смаку, але склад зовсім далекий від натурального.
якби я була бабкою-пенсіонеркою, яка живе на звичайну виплату, а не на підвищену, краще купила б кілограм апелисьнів за 39,90 чи бананів за 59. а кг цукерок 250 грн і вони з таким складом.
чи може я несолодкоїжка, але була дуже розчарована, бо відгуки на форумі були гарні. добре, що ромову бачу не купила, мене зупинило те, що вона величезна та ще й з алкоголем, а ми весь час за кермом і я, і чоловік. нікому її їсти. і коли в тебе діти, то велика відповідальність, ану як вночі кудись їхати, а ти наївся ромової баби.
я так розумію, зефір теж не варто куштувати,бо то просто не моє.
Але ж я їла тортик з "Полтавської здоби", коли жила поруч). дивно.
на рахунок пенсіонерів згадала, бо на зигіна в магазинчику їх було купа. може вони в той день пенсію отримали, бо прям багато було.
Відредаговано Амброзия, 11 січень 2023 - 08:17.
Опубліковано 11 січень 2023 - 09:59
попала в Рошен, начитавшись відгуків, спробувала еклери, то не вразили. чи треба було заварне тістечко брати, може я попутала? пташине молоко смачне, схоже на натуральне, нема хімічного смаку, але склад зовсім далекий від натурального.
якби я була бабкою-пенсіонеркою, яка живе на звичайну виплату, а не на підвищену, краще купила б кілограм апелисьнів за 39,90 чи бананів за 59. а кг цукерок 250 грн і вони з таким складом.
чи може я несолодкоїжка, але була дуже розчарована, бо відгуки на форумі були гарні. добре, що ромову бачу не купила, мене зупинило те, що вона величезна та ще й з алкоголем, а ми весь час за кермом і я, і чоловік. нікому її їсти. і коли в тебе діти, то велика відповідальність, ану як вночі кудись їхати, а ти наївся ромової баби.
на рахунок пенсіонерів згадала, бо на зигіна в магазинчику їх було купа. може вони в той день пенсію отримали, бо прям багато було.
Трішки не по темі)) Ви весь час живете на стрьомі, що має щось трапитись?)
В порівнянні я безвідповідальна мати))
Опубліковано 11 січень 2023 - 11:02
Саме заварне з вершковим кремом. Та й за ромову бабу ви трохи погарячкували, навряд там алкоголю так, щоб зашкодити вам або навіть дітям
Опубліковано 11 січень 2023 - 11:55
Брауні чудове, пташине молоко - непогано
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 11 січень 2023 - 12:38
А мені навпаки з заварним кремом подобаються. І ще спробували торт вишня в шоколаді, непоганий.
Опубліковано 11 січень 2023 - 12:49
Трішки не по темі)) Ви весь час живете на стрьомі, що має щось трапитись?)
В порівнянні я безвідповідальна мати))
в мене дитина грудного віку. не весь час, а наприклад, коли хворіє чи ще щось.
Саме заварне з вершковим кремом. Та й за ромову бабу ви трохи погарячкували, навряд там алкоголю так, щоб зашкодити вам або навіть дітям
зрозуміло. я переплутала і не те купила. а наче читала про заварний крем. натупила.
Опубліковано 11 січень 2023 - 12:56
я колись випила літр квасу з вечора, а зранку нас зупинили я не пам'ятаю чого, і показало якийсь там вміст алкоголю в крові в межах допустимих норми. це було давно, на морі ще до анексії Криму, але я запам'ятала цей дивний випадок. я точно не вживала спиртного, може організм такий чи хто зна. і на тій бабі ж написано, що містить алкоголь, не давайте дітям).
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 11 січень 2023 - 18:15
Там здається 50 грам алкоголю на всю ромову бабу, ми її їли вчотирьох і то не подужали за один раз.. Так шо за кермо можна точно)
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 11 січень 2023 - 18:27
Не всі так грунтовно до цього підходять, а просто цінують життя і маленькі приємності у непростих обставинах нашої реальності.
Відредаговано Kalinna, 11 січень 2023 - 18:28.
HAPPY15
-
Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
-
Ім'я:Тетяна
Опубліковано 11 січень 2023 - 20:07
Дівчата, підкажіть по гольфам Мілано. Ціни різняться в інтернеті від 300 до 500 грн, не можу зрозуміти чому. Хто скільки накрутить? Порекомендуйте перевіреного продавця.
Колись, років 4 назад брала тут в СП, але зносився.
Опубліковано 11 січень 2023 - 21:09
Дівчата, підкажіть по гольфам Мілано. Ціни різняться в інтернеті від 300 до 500 грн, не можу зрозуміти чому. Хто скільки накрутить? Порекомендуйте перевіреного продавця.Колись, років 4 назад брала тут в СП, але зносився.
Купувала восени в цього продавця і не один https://www.kidstaff...er-anno-1009020
У неї є і зі складом 42% модалу, і 27%... Написала на мій запит чітко що в якому кольорі з яким складом в наявності...
Особисто я різницю бачу, купую віднедавна лише 42%...
Лишилася задоволена я і дівчата, хто склав тоді мені компанію.
За декілька штук в замовленні продавець робила гарну знижку... https://www.kidstaff...a-31134794.html
Відредаговано mitera, 11 січень 2023 - 21:15.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 12 січень 2023 - 09:30
Дівчата, можливо бачили десь в продажу такий йогурт з маком і марципаном? Це неймовірно смачно, якщо в Полтаві є, маякніть де саме)
Відредаговано Dobraya Ole4ka, 12 січень 2023 - 09:29.
Опубліковано 12 січень 2023 - 11:35
Не всі так грунтовно до цього підходять, а просто цінують життя і маленькі приємності у непростих обставинах нашої реальності.
але фрукти дешевше. виходить, можуть собі дозволити, а розповіді про виживання на мінімальні пенсії занадто гіперболізовані?...
плюс ще такий момент щодо того, що не всі так підходять. харчування товарами сумнівної якості може привести на лікарняне ліжко, а це ще додаткові кошти на лікування. хоча це наше покоління слабше в сенсі здоров'я, люди старші може звикли до всякого.
Kalinna
-
-
Опубліковано 12 січень 2023 - 12:24
Не переймайтесь, шансів погіршити стан здовов'я через надмірне вживання солодощів у пенсіонерів мізерні)
Опубліковано 12 січень 2023 - 13:44
Буду робити замовлення по Ікеа з сайту https://home-club.co...=grid&orderBy=0
Поділимо доставку )
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 12 січень 2023 - 14:41
Також думала, чому з кожним поколінням люди хворіють частіше і стають слабкішими?
Я бачу проблему в харчуванні (
Kalinna
-
-
Опубліковано 12 січень 2023 - 15:45
Також думала, чому з кожним поколінням люди хворіють частіше і стають слабкішими?
Екологія не впливає?
Maximather
-
-
Опубліковано 12 січень 2023 - 15:55
Ну принаймні своє харчування людина може змінити
Я так бачу))
Опубліковано 12 січень 2023 - 16:04
Звідки такі дані? Постійно зростаюча тривалість життя в усьому світі і в Україні зокрема говорить про протилежне.
Та і мій особистий досвід інший, я хворіла більше ніж моя дитина. Можливо і в харчуванні проблема, хто в 80-90-і мав збалансоване повноцінне харчування. Чи моя мама в повоєнні роки харчувалася нормально? Так що не розумію, які покоління здоровіші. Покоління бабусь-прабабусь - можливо, але це тому що в живих залишалися найсильніші, це була вибірка, а не якесь здорове покоління.
Maximather
-
-
Опубліковано 12 січень 2023 - 16:11
Так, кожен судить із свого досвіду.
А про тему харчування наших батьків і зараз, можно писати багато і кожному різне.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|