Перехід до вмісту

Фотографія

Голые родители

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
441 відповідей у цій темі

#421 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 539 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 12 вересень 2013 - 14:40

Что вы говорите? :crazy: А я-то думаю, что ж такое, ёлки-палки))))

Хорошо, что полтора года спустя тебе открыли глаза! :crazy: :rgaka:

#422 NatashaM

NatashaM

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 166 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Опубліковано 12 вересень 2013 - 14:45

Почитала тему и сразу же вспомнила историю: Как-то пришли к свекрови в гости (ну не в гости, а просто заскочили на чай), было жарко и она нас встретила... в лифчике и трусах :crazy: . Так вот, женщина она уже не молодая, белье соответственное возрасту. Сели мы за стол, а она все подает... Представьте себе ее "бикини-дизайн" на уровне наших глаз :crazy: . Это ж капец какой-то! Мужу явно было не по себе... О себе молчу... Мы с мужем при дочке голые не ходим. Считаю это не правильным. Это чисто мое мнение.

#423 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 12 вересень 2013 - 15:45

А я считаю что ваш муж стесняеться своих прелестей))) А вашими не хочет любоваться...

боже,вона скоро добалакається до бана???

#424 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 12 вересень 2013 - 17:14

Почитала тему и сразу же вспомнила историю:
Как-то пришли к свекрови в гости (ну не в гости, а просто заскочили на чай), было жарко и она нас встретила... в лифчике и трусах :crazy: . Так вот, женщина она уже не молодая, белье соответственное возрасту. Сели мы за стол, а она все подает... Представьте себе ее "бикини-дизайн" на уровне наших глаз :crazy: . Это ж капец какой-то! Мужу явно было не по себе... О себе молчу...
Мы с мужем при дочке голые не ходим. Считаю это не правильным. Это чисто мое мнение.

)))) це мені нагадало одну історію. Подруга з чоловіком допомагають по господарству двом дамам похилого віку. Одного разу вони обідали разом і зайшла мова про те, як вагітність впливає на фігуру. До речі, дами бездітні. От одна з них і каже, що у неї дітей не було ніколи і тому у неї груди як у молодої. Подружка з чоловіком ввічливо посміхнулися, а дама подумала, що вони її словам не повірили, і зі словами "переконайтеся самі" вона підняла кофтину і продемонструвала всім сидячим за столом оголені груди :rgaka: А бабці, до речі, 75 років стукнуло і груди виглядали, ееее, згідно віку і законів земного тяжіння :crazy: Апетит пропав відразу, коротше кажучи)

#425 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 12 вересень 2013 - 17:25

Представьте себе ее "бикини-дизайн" на уровне наших глаз

:pod_stolom:

А я когда-то лежала в гастроэнтерологии, а одна женщина из палаты ходила по утрам без лифчика (по палате). Зачем - не знаю. Я, как любой воспитанный человек, сделала вид, что этого не замечаю. Мне даже при разговоре с ней не хотелось на грудь смотреть - обычно такое отвлекает от лица. Я понимаю, если грудь красивая, а то лежит аж на животе.

#426 Nikulya

Nikulya

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 37 повідомлення

Опубліковано 21 вересень 2014 - 22:00

У меня дочь.  Папа никогда без трусов пр ней не щеголял (считаю , что по-другому быть не должно!) , а я вот иногда могу засветиться - ребенок нормально реагирует. но считаю, что долго ходить голяком по квартире при ребенке не нужно.

#427 bagira119

bagira119

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 281 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 18 липень 2022 - 12:42

Муж может позволить себе такое, когда нет ребенка дома. это норма. и я могу, или когда ребенок уже спит , то может ходить по своей комнате. Вчера то тоже так, как только думала к малому зайти, я одеваю халат и вхожу, захожу к себе. тогда могу ходить, как хочу. 

Но чтобы при ребенке, то нет. 

#428 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення
  • Ім'я:Анн

Нагороди

3       2      

Опубліковано 19 липень 2022 - 07:19

У меня муж в жизни не ходит голый! Даже без дочки! И мне не разрешает, говорит, чтоб прикрывалась... женщина должна быть загадкой для мужчины, а не трясти своими прелестями (тоже он говорит). По-моему он прав.

мені ця фраза зовсім не подобається. або ви не подобаєтесь чоловіку візуально, або в нього є дитячі травми...

#429 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2022 - 08:10

мені ця фраза зовсім не подобається. або ви не подобаєтесь чоловіку візуально, або в нього є дитячі травми...

Єдине, що спадає на думку, чому так каже, бо не може пройти мимо своєї жінки)
Бо все може закінчитися запізненням на роботу зранку)

#430 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 427 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2022 - 08:35

Не єдине, кожному своє спадає)
Я побачила надмірний контроль, таке мені б не сподобалося! Будуть мені вказувати, як мені і вдома ходити))
Я гола не хожу, але все одно:-)

#431 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2022 - 08:57

Не єдине, кожному своє спадає)
Я побачила надмірний контроль, таке мені б не сподобалося! Будуть мені вказувати, як мені і вдома ходити))
Я гола не хожу, але все одно:-)

Це точно)

#432 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 876 повідомлення
  • Ім'я:Антуанетта

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2022 - 13:50

Почитала тему и сразу же вспомнила историю:Как-то пришли к свекрови в гости (ну не в гости, а просто заскочили на чай), было жарко и она нас встретила... в лифчике и трусах :crazy: . Так вот, женщина она уже не молодая, белье соответственное возрасту. Сели мы за стол, а она все подает... Представьте себе ее "бикини-дизайн" на уровне наших глаз :crazy: . Это ж капец какой-то! Мужу явно было не по себе... О себе молчу...Мы с мужем при дочке голые не ходим. Считаю это не правильным. Это чисто мое мнение.

Ми як переїхали в іншу квартиру, то я стикнулася з тим, що в будинку на цокольному поверсі загальна пральня і пару разів не працювала сушильна машина. Я повісила речі на балконі на саморобний пристрій, а сусідка вийшла курити і весь аромат на речі. Я її попросила не палити, вона наче погодилась, а потім запитала, чому я одні труси вішаю зовні, інші навпаки.

І я задумалась. Питання не втому, що хтось бачить мої труси зсередини, я їх не заношую до такого стану, що соромно показати, а в гігієні.

Запитала в чоловіка,що він думає, як медик. Він сказав, нічого страшного, хіба що хтось із сусідів плюне на них)).

А ви як робите? В мене в Полтаві був приватний сектор, якщо речі падали, то звичайно що прала знову. Вішаєте з лицевої сторони чи вивертаєте? От я не задумувалась, як витягла з машинки, так і повісила.

І якщо говорити про гігієну, то звідки я знаю, хто прав в загальній пральні раніше? Звичайно, менеджмент потім розібрався з машинкою для сушки, але я про ту сусідку з її питанням ніяк не забуду).

Відредаговано Антуанетта, 19 липень 2022 - 13:53.

#433 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2022 - 14:04

Я нічого не вивертаю на спідню сторону(вона у мене завжди спідньою і залишається) і все вішаю строго по одній мені відомій інструкції, щоб висіло красиво і рівно (по шовчиках - наприклад чоловічі рубашки по шву на спині між кокеткою і спинкою її тоді легше прасувати, краєчках простирадл, рушників і т.д.)

#434 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 427 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2022 - 14:15

Мене мама пів життя гризла, що я неправильно вішаю білизну
Свого сина я вчу багатьом речам по господарству, він у мене і готує, і прибирає, і білизну витягає і вішає. Як вішає, діло десяте, я навіть і не дивлюсь і не критикуют ніколи.
До чого тут голі батьки незрозуміло)). Все робимо одягнені.

#435 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 876 повідомлення
  • Ім'я:Антуанетта

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2022 - 14:37

Свого сина я вчу багатьом речам по господарству, він у мене і готує, і прибирає, і білизну витягає і вішає. Як вішає, діло десяте, я навіть і не дивлюсь і не критикуют ніколи.

До того, що я процитувала дівчину, якій свекруха накривали стіл в спідній білизні.

І запитала, як ви вішаєте труси сушити. А треба було нову тему ради трусів робити?

#436 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 19 липень 2022 - 14:57

мене теж - «от люди як глянуть, скажуть мужик якийсь вішав». Як же мене це дратувало. А ще ганчірку неправильно викручувала я, теж «люди скажуть, що мати не навчила». Дякувати Богу, що прання на люди не вивішую, що на людях підлогу не доводилось мити. Будь-які речі стараюсь вішати спідньою стороною всередину чи вниз.

#437 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 липень 2022 - 16:02

Я уявила, як мене хтось питає, чому і як я вішаю спідню білизну.. Треш))

#438 Амброзия

Амброзия

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 029 повідомлення
  • Ім'я:Анн

Нагороди

3       2      

Опубліковано 19 липень 2022 - 17:58

Я уявила, як мене хтось питає, чому і як я вішаю спідню білизну.. Треш))

мені знайома розповідала, що жила в селі у свекрухи початку війни і вона їй говорила не сушити труси в дворі, щоб свекор не бачив, бо то непристойно. і прокладки не можна викидати, навіть замотані. і вона не стара - 50 чи 55 років. дивно.
  • funia це подобається

#439 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 19 липень 2022 - 21:39

мені знайома розповідала, що жила в селі у свекрухи початку війни і вона їй говорила не сушити труси в дворі, щоб свекор не бачив, бо то непристойно. і прокладки не можна викидати, навіть замотані. і вона не стара - 50 чи 55 років. дивно.

А де треба було сушити труси ?

#440 Tala

Tala

Мама

• Довгожителі
  • 6 109 повідомлення
  • Ім'я:Наталия

Нагороди

Опубліковано 26 липень 2022 - 12:19

А что с прокладками нужно делать, если не выкидывать?))))
Съедать ?
Капец …

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама