Обо всем 77
Розпочатий з nadin, 22 чер 2020 14:05
1993 відповідей у цій темі
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 06 липень 2020 - 18:28
В минулому році в березні підібрали, воно не могло само не їсти, не літати,2 тижні був на балконі, потім вивезли на дачу, щоб був серед природи, звикав, пробував дерева, літати. Дуже довго кормили з рук, бо сам дзьобати не хотів чи не міг. Дуже любив свіжу салаку. Їв як дитина - кожні 1,5-2 години, якщо був голодний орав так, що чуло мабуть все село))мої погодки так ніколи не орали))).
Підріс, почав літати, їсти шовковицю, вишню. Потім почав літати до сусідів і ворувати все яскраве - то щітку зубну рожеву принесе, то ще щось. Потім пішли помідори у сусідів і він поча їх клювати. Міг літати над сусідом і орати їсти просить. Улітав уже і на декілька днів, а в серпні кажись як полетів і все...Ну, тоді, на полі постійно були інші ворони, може прибився, хтозна...
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 06 липень 2020 - 19:54
Девочки, а никто не знает, случайно, в какое время из троллейбусного депо выезжает много троллейбусов? Я понимаю, что утром, но хотелось бы часы поточнее знать
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 06 липень 2020 - 19:59
Може хто знає, може власник дому виписати приписану людину, яка знаходиться зараз в Польщі?
Чи тільки через суд?
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 06 липень 2020 - 20:12
Я никогда не ставила никого в игнор, во первых не умею, во вторых меня никто не раздражает, ну на столько сильно. И можно все веселье ненароком пропустить. И наверное (ловлю тапки), если вас кто то сильно задевает вы видите в этом человеке частичку себя или свои комплексы. Я доморощенный психолог, на истину не претендую.
Ага, а все, кому не нравятся геи - латентные гомосексуалисты.
vicf
-
-
Опубліковано 06 липень 2020 - 20:48
Може хто знає, може власник дому виписати приписану людину, яка знаходиться зараз в Польщі?
Чи тільки через суд?
Через суд, доказав, что 6 мес. он не жил и не приезжал (у подруги подобная эпопея только она в Израиле, родители хотели субсидию, а нет..., через суд не хотят - как это мы родную дочку лишим права на наследство, выпишем), в итоге им газ в селе она теперь оплачивает зимой.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 06 липень 2020 - 20:57
Через суд, доказав, что 6 мес. он не жил и не приезжал (у подруги подобная эпопея только она в Израиле, родители хотели субсидию, а нет..., через суд не хотят - как это мы родную дочку лишим права на наследство, выпишем), в итоге им газ в селе она теперь оплачивает зимой.
в разве сейчас регистрация играет роль в праве на наследство?
vicf
-
-
Опубліковано 06 липень 2020 - 21:02
в разве сейчас регистрация играет роль в праве на наследство?
Я не знаю, но там родителям за 70 и они по своему убеждению не могут по суду выписать дочь. Там вопрос стоял субсидию на зиму, в итоге - она прописана, платят как положено
Відредаговано vicf, 06 липень 2020 - 21:04.
Опубліковано 06 липень 2020 - 21:03
Але ж можна якось довести, що вона прописана, а не проживає! Наприклад, довідка з сільради і підписи сусідів, довідка з її фактичного місця проживання.
vicf
-
-
Опубліковано 06 липень 2020 - 21:08
Але ж можна якось довести, що вона прописана, а не проживає! Наприклад, довідка з сільради і підписи сусідів, довідка з її фактичного місця проживання.
5 лет назад она жила в Италии, и тогда она присылала копии визы, что она там, и этого было достаточно, сейчас нет.
Maximather
-
-
Опубліковано 06 липень 2020 - 21:16
У мене ситуація, батьки хотіли купити дачу в селі. Уже були на стадії оформлення, потім дізналися, що там прописана подруга тещі власника))
Власник божиться, що вона скоро приїде, і він її випише(
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 06 липень 2020 - 21:25
У мене ситуація, батьки хотіли купити дачу в селі. Уже були на стадії оформлення, потім дізналися, що там прописана подруга тещі власника))
Ну так выпишет,тогда и дооформят ,то что собственник умолчал о прописаном человеке до начала оформления ...ну сами понимаете о чем говорит
Я знаю ситуацию,когда человека прописано как квартиранта, никакими судами уже много лет выписать не могут,там есть свои нюансы,но все же ,прав он не имеет на собственность,а жить может,он и живёт ,а хозяева там не живут и продать не могут с жильцом прописанным.
Опубліковано 06 липень 2020 - 21:42
Но она не платит ЕСВ. Теперь это важно. Субсидию не дают жильцам тех квартир, которые не платят ЕСВ. Потому только один выход - такого жильца выписать или платить коммуналку на общих основаниях
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 06 липень 2020 - 21:52
Чи тільки через суд?
Мова іде про добровільне зняття? Просто особа не може сама подати заяву? Чи все таки примусове?
Власник будинку той, що і "прописував" у себе чи новий? Особа в Польщі - член сім'ї чи ні?
Maximather
-
-
Опубліковано 06 липень 2020 - 21:56
Мова іде про добровільне зняття? Просто особа не може сама подати заяву? Чи все таки примусове?
Власник будинку той, що і "прописував" у себе чи новий? Особа в Польщі - член сім'ї чи ні?
А як довести, що добровільне?
Не член сім'ї.
Дякую)
Мрія
-
-
Опубліковано 06 липень 2020 - 21:58
Такі ситуації добре вирішуються,якщо продавцю не доплатити певну суму, щоб у нього був інтерес пришвидшити процес "виписки")))
+ по закону новий власник може зняти з реєстрації сторонніх осіб без суду на підставі того, що він новий власник.
А як довести, що добровільне?
Не член сім'ї.
Дякую)
Добровільне - це коли особа сама з'являється в органи ДМС або при неможливості - видає довіреність
Опубліковано 07 липень 2020 - 07:42
Девочки,может у кого-то завалялась ненужная зарядка для фитнес трекера Mi band2. Свою перед отпуском положила в надежное место и не могу его теперь найти(
Відредаговано sk1zka, 07 липень 2020 - 07:42.
Мрія
-
-
Опубліковано 07 липень 2020 - 08:10
Наскільки я терпимо ставлюся до цін на с/г продукцію на базарі, до овочів, ягід, фруктів вирощених своїми руками, то сьогодні уже і я офігівала - банка чорної смородини - 50 грн(((( а що тієї банки? а ще малина треба... Я звикла морозити багато ягід, і оце думаю в яку суму мені все це вийде...
Опубліковано 07 липень 2020 - 08:12
Девочки,может у кого-то завалялась ненужная зарядка для фитнес трекера Mi band2. Свою перед отпуском положила в надежное место и не могу его теперь найти(
Буду дома, посмотрю, но точно не обещаю. Год им не пользуюсь, надо ещё найти). Взяла себе часы Самсунг, как же бесит заряжать их через день, а то и каждый. Браслет у меня продержался больше недели, легла на операцию с ним, как выписывали на 9 день, он ещё был рабочий.
Мрія
-
-
Опубліковано 07 липень 2020 - 08:46
Дівчата, а порадьте фірми чи людей, які займаються благоустроєм могил на кладовищах. Зокрема, цікавить як позбутися навіки бур'янів по периметру мармурової плити. Чим засипати, накрити або плиткою обкласти?
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 07 липень 2020 - 08:53
Дівчата, а порадьте фірми чи людей, які займаються благоустроєм могил на кладовищах. Зокрема, цікавить як позбутися навіки бур'янів по периметру мармурової плити. Чим засипати, накрити або плиткою обкласти?
мама покупала отраву в магазине "сад огород "по ул. Шевченко тот который ближе к автостанции . помогло .это было пару лет назад .
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|