Обо всем 75
Розпочатий з nadin, 21 бер 2020 18:01
1983 відповідей у цій темі
Опубліковано 24 березень 2020 - 20:20
Ребенок делает домашку. История , * ать ее *******.РольУПА во второй мировой войне. Раскуркуливание. И прочее. Прочла современный учебник. Захотелось стать профессором Преображенским https://www.youtube....h?v=jxvW8t5wo9c
Плавно перешли, что пра-пра-прадед моего ребенка был богатым куркулем. А прабабушку немцы угоняли в Германию остарбайтером. А дедушка и прадедушка, воевали в Советской армии , награждены медалями и орденами. Папа и дядя служили в советской армии.
На все это ребенок :
- Та ты Шо !!!!!!!! Они же поганые !!!!!!!!!!!!!!!!!
Раз Ви вже вдруге повертаєтесь до цієї теми, то будьте такі ласкаві пояснити, що саме вас не влаштовує?
Опубліковано 24 березень 2020 - 20:35
Понятная статья о том, почему такая разная статистика по вирусу в Европе. И, кстати, есть инфа для тех, кто якобы вычитал, что смертность в Италии сейчас не превышает обычную.
https://www.eurointe.../03/23/7107876/
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 24 березень 2020 - 20:35
Це фейк, я натрапляла на нього в інтернеті. Офіційна позиція УПЦ МП зовсім інакша, і якщо є бажання, можна пересвідчитися на їхньому офіційному сайті, там є звернення Синоду. Церкви працюють, але в приміщення допускається не більше 10 чоловік з дотриманням дистанцій, а якщо більше прийде, то служба проводиться надворі, і віряни повинні розташовуватися з дотриманням дистанцій. Утримуватися від цілування ікон і при будь-яких ознаках застуди сидіти вдома...
Але чомусь знайомі прихожани московської церкви надто активно закликають до Бога - якщо всі відгукнуться, зберігати дистанцію стане надто складно
Опубліковано 24 березень 2020 - 20:39
Раз Ви вже вдруге повертаєтесь до цієї теми, то будьте такі ласкаві пояснити, що саме вас не влаштовує?
Без пояснень. По параграфам впечатляюсь.
Опубліковано 24 березень 2020 - 20:41
Але чомусь знайомі прихожани московської церкви надто активно закликають до Бога - якщо всі відгукнуться, зберігати дистанцію стане надто складно
Везде хватает православнутых, вон Филарет сказал, что главная причина пандемии - однополые браки, а через причастие невозможно заразиться.
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 24 березень 2020 - 20:46
Та что тут впичатляться,с историей всегда так было и будет,эти учебники сто раз перепишут тоже,не факт что история ,которую мы учили правда,просто у нас она плотно в голове уложена.У вас же не совсем маленький ребенок,всегда можно объяснить ей что есть другие версии,что нет абсолютной истины и вам ближе другой вариант,а в школе пусть озвучивает что надо
Опубліковано 24 березень 2020 - 20:51
Та что тут впичатляться,с историей всегда так было и будет,эти учебники сто раз перепишут тоже,не факт что история ,которую мы учили правда,просто у нас она плотно в голове уложена.У вас же не совсем маленький ребенок,всегда можно объяснить ей что есть другие версии,что нет абсолютной истины и вам ближе другой вариант,а в школе пусть озвучивает что надо
Спасибо. Так и учимся. Для ребенка открытие, что наши отцы и деды и есть часть истории. Дети описанное в учебниках воспринимают абстрактно, как кино из телевизора.
Опубліковано 24 березень 2020 - 20:53
Чому ж? Скажавши А, кажіть і Б. Судячи по кількості друкованих літер, часу у вас вистачає. Так наповніть їх змістом. Або хоча б постарайтесь...
Kalinna
-
-
Опубліковано 24 березень 2020 - 21:06
Везде хватает православнутых, вон Филарет сказал, что главная причина пандемии - однополые браки, а через причастие невозможно заразиться.
Філарет двинувся ще після Томосу) Для нього стало неприємною несподіванкою, що він не перша скрипка))
Опубліковано 24 березень 2020 - 21:54
Везе людям, що сидять на карантині: працюючим і ні. Але ж багато й таких, що все ще ходять на роботу.
Ну работающим мне кажется повезло больше: у них есть зарплата. Тех же, кого "отправили" на карантин уже сегодня волнует где через неделю брать деньги на продукты, медикаменты и хозтовары. И от коммуналки никто не освобождал (а это порой до 70-80 % минималки).
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 24 березень 2020 - 22:48
Ну работающим мне кажется повезло больше: у них есть зарплата. Тех же, кого "отправили" на карантин уже сегодня волнует где через неделю брать деньги на продукты, медикаменты и хозтовары. И от коммуналки никто не освобождал (а это порой до 70-80 % минималки).
Верно. А если все протянется на пару месяцев еще,и доллар еще выше подскачет, то уже и вирус не страшен...
Kalinna
-
-
Опубліковано 24 березень 2020 - 22:51
Верно. А если все протянется на пару месяцев еще,и доллар еще выше подскачет, то уже и вирус не страшен...
Утримання курсу коштує надто дорого
http://ua-ekonomist....kurs-grivn.html
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 24 березень 2020 - 22:59
чтобы не затянулось ещё на пару месяцев лучше посидеть дома сегодня, а не шататься по городу
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 24 березень 2020 - 23:22
чтобы не затянулось ещё на пару месяцев лучше посидеть дома сегодня, а не шататься по городу
Карантин сегодня не спасает от еще 2х месяцев карантина. Он просто дает шансы выжить большему числу людей. Это все.
Счастливая
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"
Опубліковано 24 березень 2020 - 23:23
О масках, шьют в "Явир", можно купить
https://m.facebook.c...777312875820562
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 25 березень 2020 - 00:19
Лише так вирішити проблему з вірусом не вийде: https://bykvu.com/ua...ija-jekonomiki/
Відредаговано Ксаночка, 25 березень 2020 - 00:21.
Опубліковано 25 березень 2020 - 00:34
Сумнівне везіння. Якби у мене був вибір, я б краще сиділа дома без зп, чим ризикувала принести вірус додому.
І мої слова адресувались на цитату про те, як важко працювати дома під час карантину. Тобто, люди працюють дома і отримують дохід. В цій ситуації, вважаю, їм пощастило, що у них є така можливість. Хоча вони мабуть так не думають.
Опубліковано 25 березень 2020 - 00:51
Я тоже второй раз не пойму, но тему эту трогать страшно, а то вдруг окажется, что правда была в советских учебниках.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 25 березень 2020 - 07:11
Сумнівне везіння. Якби у мене був вибір, я б краще сиділа дома без зп, чим ризикувала принести вірус додому.
І мої слова адресувались на цитату про те, як важко працювати дома під час карантину. Тобто, люди працюють дома і отримують дохід. В цій ситуації, вважаю, їм пощастило, що у них є така можливість. Хоча вони мабуть так не думають.
Ха-ха, працювати це не дорівнює отримати ЗП) всі отримали аванс , а зп буде після карантину і відновлення діяльності. Але доля бухгалтера така... Ніхто не відмінив реєстрацію податкових накладних, заплановану податкову перевірку та багато іншого. Тому сиджу і виконую , бо строки.. думаю, як закрию березень, потім квартал (доречі вже квартал і ФОП і ТОВ звітність, сплата податків) можна буде перепочити..
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 25 березень 2020 - 07:16
https://www.obozreva...pz2GD-5TOJQC3U8
Ох, не нравится мне этот Мальчевский...
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.