.gif)
https://fabiosa.com/...tm_campaign=skr
![]() Обо всем 61
Розпочатий з nadin, 22 гру 2017 21:55
1982 відповідей у цій темі
Опубліковано 31 грудень 2017 - 11:07
Зарубежным ученым, которые исследовали этот вопрос, даже невдомек, что есть еще одна категория - люди, которые получили высшее образование, но тем не менее остались безграмотными, потому что просто купили диплом.
Интересно, а предубежденно относиться к таким - является "расизмом"? http://www.bbc.com/u...alflow_facebook
Опубліковано 31 грудень 2017 - 14:30 Девочки писали, что в Киеве реально за 4-6 тыс, но оно того стоит?
Опубліковано 31 грудень 2017 - 14:49 Или продать путевку.
Опубліковано 31 грудень 2017 - 14:58 А где выиграл?
Опубліковано 31 грудень 2017 - 15:02 И куда?)
Опубліковано 31 грудень 2017 - 15:50
Я 2 декабря сдавала документы на Школьной, девушка получала паспорт, сказала за 2 недели сделали-заплатила 2500 грн. Где, как, через кого не знаю.
Опубліковано 31 грудень 2017 - 16:32
Девочки, всех с наступающим новым годом!
Ми подорослішали знову.
Ми постаріли аж на рік.
Ми ставим гілку ялинову і знову мрієм, як торік.
І знову дощ і сніг напару.
Ялинки, сосни, мішура.
Вітри женуть по небу хмару і кличуть нас -"Пора, пора".
Пора згадати всі провини, всі миті радісні і ні.
В альбом сховати всі світлини, події світлі і сумні.
Повикидати весь непотріб.
Весь мотлох скласти до коша.
І попросити миру вкотре щоби не плакала душа.
І знову загадать бажання, оте таємне і своє.
І дочекатися світання з вином й салатом олів'є.
Помріять сам на сам з зорею. Ліхтарик в небо запустить.
І обійнятися з ріднею і кожним ранком дорожить.
Ми всі змужніли. Рік минає.
Когось забрав він в кращий світ. Хтось перший раз новий стрічає. Хтось пише вкотре заповіт.
Але щасливі ми, бо знову ця ніч казкова будить нас.
Ми вносим гілку ялинову і в добру путь, і в добрий час!
З НОВИМ РОКОМ)))))
Опубліковано 31 грудень 2017 - 16:45
Опубліковано 31 грудень 2017 - 17:13
З Новим роком Я вітаю,
Щастя від душі бажаю; І щоб був наступний рік Значно кращий, ніж торік! Щоб ви з успіхом трудились Та на свята веселились; Аби грошей повен міх Заробили ви за рік. Щоб цвіли, неначе квіти, Та несли вам втіху діти. А ще зичу вам усім, Щоб в добрі купався дім. Щоб жили ви у здоров’ї, Мирі, злагоді й любові І щоб щедрими столи Для гостей завжди були. Зичу вам добра й удачі, Хай на полі чи на дачі Неодмінно в рік Новий Праця буде вам легчій. Щоб збулись всі ваші мрії, Сподівання та надії; Щоб здоров’я, як граніт, Дав вам Бог на сотню літ. Щоб на радість всій малечі Ви зібрались на Святвечір І як справжнє торжество Святкували ви Різдво!
Опубліковано 31 грудень 2017 - 17:23 Сейчас распространенная практика таким образом премировать сотрудников, у нас на работе ежегодно разыгрывают, в этом году я не выиграла Карпаты) я жду Мальдивы) Поки ми ще не опинилися у Новому році, я хочу нагадати про правильні побажання, без всяких там здоров'я, успіхів на роботі і т.д. ))) Я бажаю вам в Новому році красиві туфлі, хорошого сексу, мінус 10 кг, молодого коханця, гарні груди, зморшок тільки від сміху, шикарний загар, американську посмішку, ідеально сидячі джинси, офігенну сумочку з грошима в ній і вихідні на теплих островах.Все інше вам побажають зануди. З наступаючим Новим 2018 роком ... Відредаговано Dobraya Ole4ka, 31 грудень 2017 - 17:24.
Опубліковано 31 грудень 2017 - 18:18
Поплачусь. Сестра повернулася з автовокзалу. Відмінили автобус на Київ
![]()
Опубліковано 31 грудень 2017 - 18:19 . А почему отменили?
Опубліковано 31 грудень 2017 - 18:27 Неуявляю. І вартість не повернули, так як квиток оплачений через термінал...
Опубліковано 31 грудень 2017 - 18:43 Желаю в этот Новый год
Опубліковано 31 грудень 2017 - 19:13
Значить так треба! Зустрінете Новий рік разом. А взагалі, повинні були відправити іншим автобусом
Опубліковано 31 грудень 2017 - 19:46
А давай по Новогоднему закону – Всё ненужное оставим за спиной: Неприятные звонки по телефону, В одиночестве прошедший выходной… Неожиданные беды и потери, Все болезни, что пришли исподтишка… И откроем в Новый год, с улыбкой, двери. Свет в душе от новогоднего снежка… Мы возьмём с собой пакет идей блестящих, Сумку радости, баулы доброты. И друзей – таких родных и настоящих… Не забудем прихватить свои мечты. В Новый год ворвёмся с белой полосою, Чистым снегом укрывая негатив, Чтоб ценить людей с душевной красотою... Дворик внутреннего мира так красив. Мы забудем Новогодние рецепты. Позабудется и праздничный наряд… Только искренностью вы внесёте лепту – В Новый Год, где строим планы наугад… А на ёлочке гирлянда так мигает, Как надежда, что горит в сердцах людей. А давай поверим в то, что – не бывает… И начнётся год хороших новостей!
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |