Детская мебель
Розпочатий з Olga_pl, 04 чер 2010 11:48
493 відповідей у цій темі
Опубліковано 10 лютий 2016 - 11:15
нет, диван Малыш
а вот про Лисогор не скажу. врде не он.
мы довольны
я уже писала, самое главное, что место под ребенком ровное, без складки
и по жесткости норм и по ширине. если разложить- полноценное место для взрослого
бортик можно со временем снять
мой ребенок на этом диване стал спать сам, без истерик и не перебираясь во взрослую кровать
ромашку вживую несколько раз смотрела- совсем не нра. тем более с одной стороны наклон. зачем?..
а виробник хто? бо я не знайшла такий? то вузький, то короткий.
Опубліковано 10 лютий 2016 - 13:33
наконец-то))
спасибо форумским девочкам за наводку!!!
ну не п...ц? Не знайду і все(
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 10 лютий 2016 - 13:42
http://olx.ua/obyavl...ve-IDdv2Cb.html вот интернет магазин Оскар в Полтаве( мне сказали что в Полтаве делают ) , есть еще такие модели на Ворскле 2 этаж справа ... но там вроде как Харьков делает ..... цена та-же
Відредаговано funia, 10 лютий 2016 - 13:43.
Опубліковано 10 лютий 2016 - 14:04
Таника, а не хотите посмотреть диванчики днепропетровского завода "Прогресс"? магазин есть на центральном рынке. Мы купили недавно сыну диванчик, то очень хороший. По свободе выложу фото
HAPPY15
-
Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
-
Ім'я:Тетяна
Опубліковано 10 лютий 2016 - 14:14
Оставлю и свой плохой отзыв о Лисогоре. Родителям купили диван (2 года назад), то папа на него только сел, сразу потрескалась столярка. Вызвали ремонтника (1 год гарантии), сказали, что у них у всех такое, потому что дерево плохого качества. В общем промучились мы с тем диваном год, и купили новый. Фирма наша Полтавская, цех на Автобазовской, называется Ясень-М. Диваном пользуемся, нравится. Потом еще и кресло купили. Очень довольны. У них есть и детские, можете в интернете посмотреть.
Опубліковано 10 лютий 2016 - 14:42
я его в интернете тоже не нашла
пилила в Полтаву заказывать (именно на ворскле на 2 этаже)
производителя не скажу, может в гарантийных документах и есть, но их нет у меня на руках
Опубліковано 10 лютий 2016 - 15:07
я его в интернете тоже не нашла
пилила в Полтаву заказывать (именно на ворскле на 2 этаже)
производителя не скажу, может в гарантийных документах и есть, но их нет у меня на руках
я по Таніній зсилці на магазин "Оскар" знайшла виробника, це якийсь Соляник((( Щось не дуже хочеться наймати машину, щоб їхати по диван, він мені "золотий" вийде(((( Блін!! піду ще шукати((( найгірше те, що він мені ідеально підходить і по ширині, і по довжині, і ящик є, ще й бильце під голову( Ну не капєЦ???
funia
-
-
Опубліковано 10 лютий 2016 - 15:25
я по Таніній зсилці на магазин "Оскар" знайшла виробника, це якийсь Соляник((( Щось не дуже хочеться наймати машину, щоб їхати по диван, він мені "золотий" вийде(((( Блін!! піду ще шукати(((
найгірше те, що він мені ідеально підходить і по ширині, і по довжині, і ящик є, ще й бильце під голову( Ну не капєЦ???
http://feniks-mebel.poltava.name/
Опубліковано 10 лютий 2016 - 15:38
Всім дуже вдячна, ви мені дуже допомогли!
funia
-
-
Опубліковано 10 лютий 2016 - 15:41
Всім дуже вдячна, ви мені дуже допомогли!
Если свяжитесь с ЧП Солянк скажите какая у них цена на этот диван ... тоже хочу купить , только нужно ремонт в комнате сделать ...
Опубліковано 10 лютий 2016 - 15:46
Надзвонила))) дивани він робить сам)) зараз скину йому його і він прорахує
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 10 лютий 2016 - 16:28
Я раніше писала про цей диван, що знайшла його завдяки форуму, замовляла в меблевому кварталі, виробник справдлі якась ФОП, у мене жінка і не Соляник.
Сама модель непогана, але, дівчата, як паршиво зроблено! З першого погляду нормально, але якщо придивитися - неакуратна обробка дерева, можна загнати собі занозу, оббивка теж тяп-ляп. Коли довелося його розбирати, щоб перенести в іншу кімнату, чоловік сказав, що вдруге диван такої розборки не витримає, там усе криво прикручено і щоб зібрати до купи добряче попотіти з ризиком, що воно так і не збереться.
funia
-
-
Опубліковано 11 лютий 2016 - 18:20
Надзвонила))) дивани він робить сам))
зараз скину йому його і він прорахує
Вы посчитали диван , скажите цену .... пжл ...
Опубліковано 11 лютий 2016 - 18:33
Вы посчитали диван , скажите цену .... пжл ...
Я йому відправила лист на електронку ще вчора, він не відповів. Сьогодні відправила ммс, але реакції немає((( Як щось дізнаюсь напишу)) Я не забула) Сьогодні обшукала ще, але з такою кострукцією лише "дельфін", він вузький, 70 см(( Та й той дельфін на бильці мене дратує(
Киця
-
Місто:Полтава Подол
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 11 лютий 2016 - 18:38
Я йому відправила лист на електронку ще вчора, він не відповів. Сьогодні відправила ммс, але реакції немає((( Як щось дізнаюсь напишу)) Я не забула) Сьогодні обшукала ще, але з такою кострукцією лише "дельфін", він вузький, 70 см(( Та й той дельфін на бильці мене дратує(
у нас такой уже три года.
малой так любит своего дельфина))) когда болеет муж или я , то спим там, не узко
правда нам более широкий просто не куда было ставить , но то такЭ
funia
-
-
Опубліковано 11 лютий 2016 - 19:09
Мне в том диване нравиться что есть боковинка , у меня дите так крутиться что ему по периметру нужно ставить заграждение ))))
Опубліковано 11 лютий 2016 - 19:22
її тможна дозамовити у багатьох виробників
Мне в том диване нравиться что есть боковинка , у меня дите так крутиться что ему по периметру нужно ставить заграждение ))))
Опубліковано 01 березень 2016 - 19:16
http://olx.ua/obyavl...ve-IDdv2Cb.html вот интернет магазин Оскар в Полтаве( мне сказали что в Полтаве делают ) , есть еще такие модели на Ворскле 2 этаж справа ... но там вроде как Харьков делает ..... цена та-же
де Ворскала знаходиться? Бо мої завтра їхатимуть, може замовлять.
Відредаговано ТАНИКА, 01 березень 2016 - 19:18.
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 01 березень 2016 - 19:29
між зуп. 5 школа і зуп. Зигіна , якщо їхати з центру, проїзжаєте офіс Приватбанку і далі буде фабрика "Ворскла" там ще АТБ
Опубліковано 01 березень 2016 - 19:33
Таня, "Ворскла" - це фабрика "Ворскла" на вул. Жовтнева, 72 (площа "Зигіна").
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|